Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 104
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
V V аз се боядисах преди няколко дни , но с безамонячна боя.

Какъв цвят и каква марка? Хвана ли ти?

# 166
Отделно сутрин няма кой знае колко по-различно коремче отпреди, но вечер доста се заобля. Явно като се напълни с храна. Аз все още съм си с гадения докато не хапна нещо. Понякога през два часа и все трябва да иа храна в мен.
и аз съм така и съм я докарала до 2 кг. +  Mr. Green Mr. Green

вв, аз се боядисвам с кастинг, няма как да спра, цялата съм побеляла ще е грозна работа Simple Smile)

# 167
Честно казано нямам идея каква е марката. Но не е от гамата на Лореал. Че преди бях много разочарована от Иноа. Тя и без да бях бременна ми ставаше като на кичури. Понеже съм в нов салон и само предупредих фризьора , че съм бременна и той ми сложи нещо ново. Общо взето добре се получи. Но аз слагам много близък цвят до моя , повече за блясък , а и за да покрия малко остатъци от омбре по крайщата, че сега няма как да го поддържам без изсветляване.

# 168
Аз до сега никога не съм се боядисвала с безамонячна, а и се правя руса. Ще видим какво ще се получи.

# 169
Добро утро!
VV, сподели моля те после впечатления за безамонячното русо
Аз плозвам амонячна и перхидролена руса боя, въпреки че съм светло кестенява в оригинал, обаче друго до момента не ми е хващало, може би има значение и структурата на косъма  Thinking
Миналата бреченност се боядисвах през цялото време, сега съм си взела боя, ще се почудя още малко и ще се намацам следобед

# 170
за руса коса не знам , чувала съм , че има и безамонячни бои , с които добре се получава. Стискам палци да уцелиш твоя модел  newsm10  Аз съм кестенява .

# 171
Аз се боядисах още миналия месец,просто нямаше начин.Косата ми е тьмно кестенява,а се боядисвам руса на кичури.Пьрво пробвах с безамонячна боя да си изсветля корените,но нищо не се получи и след няколко дни сложих нормална боя.Тази седмица смятам да си направя и кичури

# 172
  • София
Добро утро!   bouquet

Тези два дни съм от 10 до 22ч. на работа и гледам жално слънчицето през прозореца... поне вчера мъжът ми е бил с малката в парка от 13 до 17ч., хубаво са се разходили.  Flutter

Аз и преди бях споделяла- в момента не се боядисвам, но цялата минала бременност се боядисвах с натуралната боя на "3chenes"- "Color&soin", има я в големите, добре заредени аптеки. Мирише на билки и се получават много приятни цветове и нюанси. Simple Smile Около 21-22лв. е:

Скрит текст:

Сега просто реших да си върна естествения цвят и от година не съм се боядисвала. Иначе бях много доволна от тази боя.  Peace

За фетална морфология /1-2 пъти за цялата бременност/ съм склонна и подготвена да почакам половин- един час, но ако трябва и на ЖК всеки път да чакам толкова.....  ooooh! #Crazy Радвам се, че докторката ми не е претрупана с пациентки и има време за всички.  Flutter

# 173
И аз се боядисвам попринцип руса и лекарката ми каза,че няма проблем да се боядисвам,но само с безамонячна боя и тези дни мисля да си взема Лореал,да видим какво ще стане Simple Smile

# 174
Искам да ви покажа една тема, лично на мен ми е много интересна, защото съм силно за максимално естественото и ако не сте я виждали, зачитали, сега е времето. Дано намерите по нещо за себе си в нея Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465408.30

# 175
Здравейте , момичета. Не съм писала в новата темичка. В болнични съм , но работих от вкъщи, утре съм на работа. От Варна съм и се чудя се дали да ходя при доц. Балев в 'Темелков". Четох,че има доста пациенти и имал пропуски във феталната морфология. А за БХС мисля да отида при доц. Ангелова.

# 176
  • София
Не можах да изчета всичко, докато ви открия и сте изписали 12 страници! Hug
Аз се боядисвам с Олиа на Гарние, безамонячна е като се има предвид, че съм с къдрава коса, дебел и сух косъм, и съм 60% побеляла, а се боядисвам с цвят който се води тъмно бежово русо ( 7.13)  или нещо подобно беше и съм доволна от покривността и трайността й!

Rolling Eyes

# 177
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Доста сте писали през почивните дни. Прехвърлих само набързо. Дано не съм пропуснала нещо важно. Мисля, че добавих на първа страничка, всички, които са заявили желание.

Утре плана е да се замъкна до НОИ. Трябвало да пускам нам-си-к'ва декларация. Щото видиш ли може благотворително да съм им пратила пари, а не да си платя здравните вноски.  hahaha Joy И в такъв случай каква ми е файдата, че си плащам по банков път, като пак трябва да вися по опашки...  newsm78 Hug Whistling И дано се свърши вече тази глупост със здравните...
След това, ако остане време ще се замъкна до ЛЛ да си взема направление.

Вечерта с мъжа ми сме на оперета. Ще гледаме "Веселата вдовица". Отдавна не сме ходили по културни мероприятия само двамата. Дано да ни хареса оперетата. И двамата не сме я гледали.

Като си гледам сега лентичката и се чудя кога минаха 10 седмици.  Shocked Crazy Направо все едно се изпариха покрай мен!  Joy А началните седмици обичайно много бавно ми минават. Simple Smile

# 178
Леле,голямо четене направих за да ви стигна до тази страница  Grinning
Сега се прибирам от провинцията -вчера  казахме новината за бебчето на бъдещите баби и дядовци  Peace
Аз,не посмях да се боядисам преди две седмици ( незнам защо) .При мен с безамонячна няма ама никакъв ефект и ще си карам с амоняка , но реших да изчакам някоя друга седмица, тъй като положението все още не е много зле.

# 179
Йоана, имали сте положителни преживявания Simple Smile . Бабите просълзиха ли се?
Като ви чета какви терзания имате с боите, започвам да се радвам, че не се боядисвам Simple Smile . Хубаво е, че не позволявате на бременността да ви попречи да изглеждате добре. Никак не са ми хубави бременни, които ходят с проскубани коси и небоядисани корени ooooh! А също и изкарващи цялата си бременност облечени в анцунзи  Stop

Общи условия

Активация на акаунт