Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 160
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен. Аз съм от редовно четящите, но нещо музата ми за писане напоследък я няма никаква  Tired.
Нощни очи дано сте си прекарали чудесно, ние мислехме да отидем някъде уикенда, но децата се разболяха. Батковците по-леко, но бебето направи ларингит  Tired
Йоана как реагираха бъдещите баби и дядовци? Децата вчера се опитаха да кажат на майка,но тя не им повярва  Mr. Green

# 181
Здравейте мами!!!

Днес съм малко по-добре откъм гадене и виене на свят и хоп! веднага при Вас. Изчетох всичко, радвам се за хубавите новини и желая само такива занапред!   bouquet

Малко за мен - миналия понеделник бях на ранна ФМ, а във вторник - на БХС. Резултатите са налице - доки каза, че всичко е в норма!!!!  newsm44 Момичета, много съм щастлива, както и факта, че мога да го споделя с Вас  Flutter

Според каленарът миналия понеделник бях в 11та седмица, а според ехографа - бебчо бърза и е в 13та  Mr. Green

Иначе ММ е най-спокойния мъж на Земята - той всеки ден ми повтаря, че всичко е наред, колко сме здрави....При мен повтарянето на тези неща е по-скоро като мантра, за да се успокоявам, нооо на него му е вродено.

За боядисването руса - аз съм с коса, която трудно се поддава на боядисване - суха, гъста с дебел косъм, почти черна и съм очарована от Loreal Prodigy, аз се направих с 8.0 - стана като от кутията.

Каая, благодаря за линка, много е интересна тази тема за мен!

Нощни очи, благодаря за темата!

Пожелавам на всички хубав ден и само отлични резултати по изследванията!!!  Hug

# 182
megi_zdr. стана ми интересно как са ти дали час за 10.03
Аз още като разбрах ,че сьм бременна в края на януари им звьннах за ФМ и нямаха часове за Марков до края на март ,а и той бил в отпуск до 12.03.2014 . А и след това сьм звьняла поне 3 пьти и винаги това са ми отговаряли -в отпуск е до 12.03.2014.
Както и да е ,аз си записах за Фемина при доц Димитрова -дано всичко е ок .
Лек ден на всички момичета !!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 183
Преси, това с отпуската ме притесни. Запазих си часа в средата на януари, може би дори към 10-ти. Беше единственият възможен за тази седмица. Аз дори исках да е по-рано, но нямаха свободни часове. При записването оставих телефон за връзка и би трябвало да ми се обадят при излизане в отпуск на доктора. На всеки се налага, но тази ми звучи като планирана. Ще трябва май да им се обадя, за да проверя. Не ми се иска да отида и да ме върнат. Би било много несериозно.

# 184
Да , наистина им звьнни за да се убедиш,че часа ти е актуален.
Най вероятно са ме изльгали и ми предложиха друг техен лекар .Това го чувам от няколко места, гледат да запьлват часове за другите си лекари .Даже ми записаха час за др Павлова след като ме убедиха твьрдо, че Марков е в отпуска в периода който аз искам -07-12.03 .Но аз в последствие го отказах .Не намерих отзиви за нея и предпочетох доц.Димитрова от Фемина .
Ще пьтувам 400км и в един ден ще направяя и ФМ и БХС .Така ,че не исках да рискувам .
Сега в края на февруари трябва да се обаде за час за втората ФМ за началото на май.

# 185
Обадих се. Казаха ми, наистина ще излиза отпуска, но от 10-ти март щял да е на работа. Графикът му бил пълен и понеже нямало часове казвали, че ще е отпуска  Outta Joint Малко странно ми прозвуча. разговорът проключи малко странно : "Докторът ще е тук на 10-ти, дано да се върне от путуването дотогава"  Shocked  ooooh!
Нощни очи, на първата страничка липсва, че съм бременна с второ дете. Ако имаш време, може да го добавиш.
Сега да ви задам един въпрос, който вероятно ще ви прозвучи малко странно. Като ти вземат кръв за БХС и резултатът излезне, кой ти го гледа? Знам, че като дадеш кръв в МД после имаш право на консултатия със специалист по генетика, който работи там. А като дадеш на друго място кръв как стоят нещата?  Вие къде давахте кръв - където ви правиха и ФМ ли?

# 186
UniverseLoveMe, браво за страхотните резултати! завиждам благородно! Simple Smile

меги, и аз записах час за марков още януари, но ми се върти, че казаха, че е в отпуска до 10-ти. моят час е за 13-ти, имаше само един свободен тогава (аз исках за следващата седмица, че нещо се бях объркала със седмците Laughing, а то дори и 13-ти е малко късно, ама...)

не разбирам как може да не ви покрива боята. аз ползвам кастинг на лореал от години. почти изцяло побеляла съм. започнах да побелявам още като ученичка. от 20-годишна се боядисвам, защото нямам избор Sad първо се мажех с нормална и в един момент реших да пробвам кастинга като безамонячна, ужким по-малко вредна. никога не съм имала проблем с покриването на белите коси, нито ми е ставала на петна...може би си зависи от косъма, знам ли... Thinking

аз да ви се оплача, че в дърти седмции започна да ми става лошо. преди беше чат-пат, сега само докато ям не ми е зле Laughing Laughing Laughing

# 187
Меги , така  е както предположих. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Успех на прегледа .

# 188
Добро утро и от мен Laughing, страхотен уикенд и повечето време бяхме на вън. Само попрочитах през телефона, но гледах да не се задържам, а да обърна внимание да каката Laughing Вече официално и казахме, докато не видя снимката не искаше да повярва. Мисля, че още свиква с идеята, и се хвали на всички, за да я осмисли и тя по добре. Като цяло започна повече да се гушка и да търси вниманието ми, което е нормално, ако си мисли, че скоро ще я лиша от това. Най е разочарована да не си похарчим парите за бебето и да не остане нищо за нея. Но като и взех вчера нови кецове мисля, че реших за момента главоблъсканицата й ooooh!

Колко са малки, а какви неща ги тревожат newsm78 Вместо да мислят за игри и пакости.....

Както и да е, като цяло съм добре, ако времето се задържи така, ще започна повече да се движа, че цял ден съм пред компютъра на работа. А и апетита ми се увеличава, което не ми харесва. #Crazy

За косата- не я боядисвам, но си я нося късо, и е време за пострижка. Но милото ми не дава, да не съм отрежела достойнството на момченцето, което чакам Laughing не знам до кога ще му одисвам на  Joyакъла, че

# 189
Добро утро и от мен!!! 

Ех, момичета колко много сте изписали  Simple Smile, но успях да прочета всичко!! Има много хубави новини, много се радвам, когато чета, че всичко е наред и сте добре.

На свой ред имам едно питане, всъщност две  Grinning.

Днес успях да си запазя час за ранна ФМ при д-р Даскалов, за 13.03 по мои изчисления ще съм в 12 г.с + 2 дни. Но при последния преглед при моя гинеколог бях в 7 г.с+6 дни по последна МЦ, а той е написал на снимката, че отговаряме на 8 г.с +2. Мислите ли, че ако вървим по напред на 13 март ще бъде късно?

И малко глупав въпрос Simple Smile смятате ли да се подстригвате по време на бременността. Вчера споменах пред едни мои приятелки, че ми е време за фризьор, а те като ме почнаха имало поверие, че като се подстригваш отрязваш късмета на бебето  ooooh!. За малко да ме линчуват, защото взех да им обяснявам, че не вярвам в такива суеверия.

Хубав и усмихнат ден!!!

# 190
Рали, аз знам, че като се подстригваш и му отрязваш от пишлето(ако е момченце, разбира се). Ама то по тази логика, която мама иска момиче, трябва да тича да си реже косата. Аз вече свърших тази работа, т.е. подстригах се, че косата ми беше започнала много да цъфти. Не ми се мисли 9 месеца да я оставя без поддръжка, ще заприлича на метла. Според мен и бременните жени трябва да полагат грижи за себе си.

# 191
Момичета,мислех си,че само аз имам проблеми с подстрижката и боята #Crazy ММ беше твърдо против всякакво рязане,но след като бретона ми стигна до върха на носа,се съгласи с мен!!! и сега поне той е оформен,а боята я оставям за след седмица,(въпреки че винаги ползавам безамонячна,но все пак Simple Smile )като мина БХС.
Много е тежко,човек да бъде суеверен!!! Това е толкова натоварващо...

# 192
Меги, и аз мисля да си реша проблема като си запазя час и се подстрижа.  Simple Smile

quqkli4ka, наистина е доста трудничко когато всички около теб спазват всички суеверия, а ти не вярваш в повечето. Аз също съм с бретон и просто немога да си представя, че ще ходя като вещица толкова време. Моя мъж в началото също реагира така никакво подстригване, но и моя бретон расте с бързи скорости така, че сто процента ще си промени мнението скоро  Laughing.  Сестрата на мъжа ми се подстригва, боядисва /но с такива бои за които споменават и момичетата/ и има две много умни и сладки принцеси. Така, че според мен е важно всичко да е наред с детенце.

# 193
  • ул. "Мечтание"
Добър ден!  Hug

На моя милост само банички са ѝ в главата.  Crazy УжасТ!  Joy Изяждам поне две на ден. Събота и неделя, понеже нямаше от къде да си купя, се чувствах все едно съм с абстиненция.

Цветенце, да се оправят бързо децата ти!  Praynig

UniverseLoveMe, много се радвам, че си по-добре вече!  Hug

megi_zdr, добавих!  Peace

Не се боядисвам от доста време. След като се наекспериментирах с най-разнообразни цветове реших, че естествения ми цвят най-много си ми харесва и за сега приключвам с това. В един момент ползвах боите на Логона (бои на растителна основа без вредни съставки) и бях доволна. Имам познати, които са с бели и сиви коси и също са доволни от тях. Покривали добре и бели и сиви коси.

# 194
Аз съм твърдо против неходенето на фризьор и всякакви други такива неща докато съм бременна - аз лично си мисля, че поне месец-два след раждането няма да имам никакво време за мен и така излиза, че почти една година трябва да изглеждам като хваната от гората  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес успях да си запазя час за ранна ФМ при д-р Даскалов, за 13.03 по мои изчисления ще съм в 12 г.с + 2 дни. Но при последния преглед при моя гинеколог бях в 7 г.с+6 дни по последна МЦ, а той е написал на снимката, че отговаряме на 8 г.с +2. Мислите ли, че ако вървим по напред на 13 март ще бъде късно?
Рали, ФМ се прави до 13 г.с. + 6 дни, така че според мен няма проблем. Док ми измести моята за 21.02, когато ще съм в 12 г.с.+5 дни, тъй като по размер има разминаване (4-6 дни назад) и по размер на бебчо ще съм в 11 г.с. + 6 дни - той искаше да е сигурен, че както и да мерим в коя седмица съм, все попадам в необходимия интервал.

Общи условия

Активация на акаунт