Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?
Добре, че утре ще е още по-хубаво времето 

Нямам лош спомен от раждането, просто ме хваща шубето. 
Случват се такива неща по улиците, оня ден имах чуството че карам след всички ученици на света - нямаха мрка У на покрива но толкова глупости направиха....Гледам да не се нервирам и да карам спокойно и с дистанция. Лично аз предпочитам колата въпреки всичко - няма бацили и чакане и бутане като в градския транспорт. Пък и нали знаеш, веднъж като свикнеш с конфорта на автомобила, трудно се отказва човек.
Трябвало по-рано да се сетя, че искам още едно дете. Как да му обясня, че все още не съм сигурна, че трябва да се подложа на това, което ми се случи първия път(имам предвид след раждането
)
Дано всичко да е наред
Изкарах си ангелите, по принцип първо ми е TSH и като видях 14 .............
, а те са написали първо FT4 ........ TSH - то ми е 0.53 което мисля, че е супер, при положение, че преди месец беше 2
Не знам за FT4, но при реф. стойности 12-22 май 14 е добре