Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 56 070
  • 462
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Добра, ама Гошето вече се усеща голям мъж Simple Smile Това ме подсети за една случка лятото бяхме в парка с едни наши приятели, чието момиченце и Гоги са като дупе и гащи в белите на една възраст. Идва едно по-голямо момченце и започна да ги дразни - те не му обръщат внимание и то изръси "Бебета такива" - леле, като му налетяха тези двамата и то голямото дете започна да бяга, а те го гонят с пръчки. Голям смях падна, но ги спряхме овреме , че онзи щеше да изяде тупаниците.

В момента Гоги си слага един тигър и една панда плюшки под блузата и ми обяснява, че бил мама- динозавър и носел бебета-динозаври. Аз му обяснявам, че той не може да е мама, а татко и няма такова разочарование. Сега като го видя с плюшките под блузата ми казва Мамо, това не е наистина.

Мери, когато кърмех Елица - Гоги ми висеше на гърба и искаше да го гушкам.

# 316
Здравейте момичета!Така приятно е да не влизаш няколко дни и после да четеш Wink

Ние бяхме в Банско за малко,ам мина.На Ая й хареса вече да пътува:)Почти не гъква по около два часа:)Но аз седя до нея да я забавлявам:)

Благодаря за отговоритеза спането на всички!Явно с преговориса нещата вкъщи:)Пак се радвам,че си спи като легне..само малко да оправим обедното лягане.Вечер не ми е проблем,че стои с нас до по-късно..ама то оттам тръгва всичко:)

Сега започнахме да играем Не се сърди човече...ако не сте тествали опитайте!Много я кефи!

# 317
Хихи и адашът е лют!
Моят син пък ще се жени  Crazy
И той ми разказва как искал да е мама, убедих го, че е по-вероятно да стане татко. Тогава взе мъдрото  решение, че му е време. Питах за кого ще се ожени, каза "Бъни", което е момченце от групата. Пак наново обясних, че е добре   Whistling да е момИче. Питах го харесва ли някое. Като пусна една срамежлива усмивка...леле лелле!  Харесал К., била най-хубава, щял да я пита дали ще се ожени за него. И расзъждава на глас  "ами като си мисля сега, ако тя може да каже не, а?" - словоред в оригинал. Като потенциална свекърва го успокоих, че и К. да каже не да пита друга   bouquet Важното е любов да има. После учителката ме запозна с К., била най-харесваното момиченце Simple Smile
Бъдещият свекър научи днес за К. и също се поинтересува какво харесва в нея. Имала "такова на ушите, лъскаво и треперело"  (обици).
Другите ни градински бисери са:
Ден 1 - Мамо, защо децата казват на учителката Госпожо? -обясних.
Ден 2 - Мамо вече и аз казвам на учителката Госпожо!
Ден 3 - Мамо, ГоспожО днес ме сложи на тоалетната.

# 318
добра Joy  Hug

# 319
Dobra,искрено ме разсмя Гоше Simple SmileМного ,ама много! Уникални образи са значи сега!

Ая имаше наскоро момент дето искаше да се жени за мен:)Очаквам скоро да иска за татко си:)Сега тамън започват много хубаво да си играят двамата,тя го търси като е в нас.Има промяна от преди няколко месеца дето ме ме пускаше в банята Wink

Иначе за младежа на един приятел близък (на 4) каза,че можел да е Принц Simple SmileА тя принцеса Simple Smile

Лека нощ на всички!

# 320
За любовта на 2-3 годишните: моята Кики ще излезе любовчийка - в яслата само за някой си Мишо говореше, тази пролет ми съобщи "Ние с Матей се обичаме", а сега на мода е Криско.

# 321
  • София
хахахаха, ох, момичета, смея се с глас като чета какви ги говорят дечицата Simple Smile.

Мери, искам да ти кажа, че Криско си е много вървежен сред подрастващите. Simple Smile

днес ще ходим на открит урок в Хелен Дорон , да видим дали ще му хареса на Гого Simple Smile

# 322
Днес ни е 1 ден на градина, бяхме в ремонт дълго време. Борко, свикнал да кара колело и ходи по люлки, батути и т.н., отначало искаше да отиде, но като влизахме каза: "мамо, не искам тук да ме оставяш", после се стисна за ръката ми и въобще не изявяваше желание да влиза, не е плакал, но не му беше приятно, че е там... но учителките, директорката, всички се държат много мило, открити и отзивчиви.

Вечер като спи леко "похърква", заради третата сливица. Засега решихме да не я вадим, за бактерията в гърлото също нищо не правя, освен да му давам сок от лук. Слагам го да спи на високо. Също заспива с включен телевизор, обикновено гледаме Бумеранг, и така заспива...

# 323
KalinaZ, искам да ти благодаря, че ми даде начален тласък относно проблемът с носа на адашката ти. Някак си бях се премерила до него момент. След твоя пост реших да я заведа на хомеопат и да видим дали ще може да ни помогне. Та, вчера бяхме при най-добрия лекар-хомеопат (не че са много) в Русе. Прегледът беше по-скоро като интервю от колкото стандартен медицински преглед (вероятно запознатите са на ясно). Заключението е че имаме увеличена трета сливица и лимфни възли около гърлото. Лечението ще продължи дълго, но се надяваме на добър резултат. Тръгнахме си с рецепта за 7 вида таблетки, сега се обучаваме да ги смучем, а не гълтаме.

Laughing Ама много ни "актуално" заглавието.  Twisted Evil

# 324
Laughing Ама много ни "актуално" заглавието.  Twisted Evil
  Mr. Green
Нямам време да се включа , но ви чета .. и много ви се радвам. 
Ако имате идеи за ново заглавие с удоволствие ще го сменя... че до края на темата може пак да дойде пролет Simple Smile

# 325
  • Ямбол
За заглавието и още лятото го споменах,че не ни върви,може би някакво свързано с 4 год. вече...Че рожденици ще стават скоро.

# 326
Мери,радвам се,че сте решили да опитате! Simple SmileДано има резултат!Човек не знае какво може да помогне,то си е организъм.Дано,дано има успех при адашката ми!

Аз снощи бях за малко на парти на първата ми агенция,където съм работила,прави 20 години.Беше много приятно!Бях на фризьор,маникюр...забравени неща:)Ая не искаше много да ме пуска,все пак цялото лято досега не беше оставала за половин час с някой.Но остана с татко си.. и баба и дядо ми са тук...Малко била "мъчна",но като й донесох след два часа есни неща...бързо й мина мъчното:)

# 327
Попаднах на нещо в нета и сълзи ми текат от смях!
Споделям го да се посмеете и вие: ето!

# 328
Такова затишие...как сте,момичета?Влизам през ден-два, ама днес реших да драсна някой ред...

Добра,из нета го срещам това и всеки път се смея яко Simple SmileМного сладко!

Моята художничка много рисува,оцветява..да видим кога ще ни изненада с подобен шедьовър Wink

Сега тръгваме на това пеене и танци да видим дали ще й хареса.

Аз съмна вълна рожден ден вече,запазихме място,сега умувам разни изненади,че точно на деня татко й ще е в чужбина,а искамда й е много готино . Иначе с деца ще бъде уикенда.Поиска торта с Пепеляшка и сега мисля около това разни украси,ани ацията.Половинката се бъзика с мен,ама мъжка му работа Simple Smile

Дано сте добре всички! Приятен ден!

# 329
И ние минаваме на режим "рожден ден". Кики иска да носим торта и балони в ДГ. Аз умувам в кой детски клуб пък да празнуваме с приятелчетата. Започнах да се оглеждам за нова рокля за нея и за мен (за всеки неин рожден ден си правя подарък и аз).

Аз като една луда, амбициозна майка съм записала Калина на танци (тип модерен балет), гимнастика (нещо средно между спортна и художествена) и английски език. Така съм уплътнила цялата седмица на девойката с надеждата да се умори порядъчно в дългите зимни вечери  Mr. Green . Дали това е верният път, само времето ще покаже  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт