Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 292
  • 851
  •   1
Отговори
# 180
  • София
140 лв. на човек на вечер или 155 за зимен сезон, каквото и да предлагат за Априлци ми се вижда безумно скъпо.

# 181
 Shocked Shocked, малей, какви са тези цени, то тук по-скъпо от Ревиерата Crazy

# 182
Хотел Лъки в Банско. Впечатлена съм от невероятното обслужване! Изключителен персонал на всички нива.Без нито една забежка съм.
Заслужава си човек да плати за такова удоволствие.

# 183
Хотел Лъки в Банско. Впечатлена съм от невероятното обслужване! Изключителен персонал на всички нива.Без нито една забежка съм.

Не разбирам защо е с толкова високи цени. По-високи от Кемпински. Не вярвам да е по-добър.

# 184
Да похваля хотел Персенк в Девин. Просто нямам забележки!

# 185

Не разбирам защо е с толкова високи цени. По-високи от Кемпински. Не вярвам да е по-добър.
Не мога да преценя кой от двата хотела е по-добър, т.к. в Кемпински не съм почивала. Хотел Лъки са само студия и апартаменти, в които има кухня с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна, а в повечето и маса за хранене. Виждам в сайта на Кемпински, че там са само стаи и апартаменти, но няма такова оборудване. Освен това не ми стана ясно в Кемпински обявените цени 75 евро на човек на вечер ли са или на помещение. В Лъки са на помещение с включена закуска. За пример за студио 2+1 - 59 евро. Настаняването на дете до 18 год. на допълнително легло е безплатно. Не казвам, че са ниски цените, но си заслужава. Обслужването им е на изключително високо ниво.

# 186
75 евро е на помещение 2+1 до 12 години.
В по-големите апартаменти има кухня, но аз лично не я смятам за необходима.

Трябва да пробвам и Лъки Peace

# 187
  • София
Здравейте,
включвам се твърде късно към тази тема, но въпросът ми е как оценявате дали даден хотел е към Бял списък т.е. какви са критериите?
Преди да напиша този пост съм прочела всички коментари от Тема 1, Тема 2 и Тема 3, от което разбирам, че заложените начални критерии са: отношение към посетители/гости, чистота, съотношение цена-качество и места, които препоръчвате да бъдат посетени.
През годините съм посетила много различни хотели, като от някои съм била доволна, а от други - не.
Има хотели, които бих препоръчала да се посетят, защото са в близост с туристическа атракция и е непростимо да бъде пропусната, но не са идеалните и има какво да се желае... те трябва ли да бъдат прибавени към "Бял списък"?
"Срещнах" също така хотели, които според мен нямат място в темите и са за "Черен списък"...
Затова се интересувам преди да започна да публикувам постове и да ги препоръчвам с какво трябва да се съобразя и препоръчвайки даден хотел като добър редно ли е да изтъкна и неговите минуси?
Благодаря за отговора и приятен ден!

# 188
Тук сме да изказваме лично мнение.

И според мен нямат място тук хотели, които са включени. Ако смятам,че за черен списък, ги вписвам там

Аз изпозлвам критерии:

обслужване
оценка на удобствата като СПА центрър, басейни, ресторанти и т.н
Оценка на храната
Оценка на съотношение между цената и цялостната услуга, която сте получили

Това е.  Hug

# 189
И аз оценявам по същите критерии.  Peace Според мен е редно и необходимо дори като препоръчваш даден хотел за Белия списък, да изтъкнеш и минусите му, ако има такива.

# 190
  • София
Благодаря за отговорите!   bouquet

Ще се опитам да бъда полезна с постовете си в тази тема.
Хотелите, които на мен са ми харесали и са посетени скоро са:
Боровец Хилс Ски & Спа, Боровец.
* Обслужване/отношение към посетители: Още при уточняване на резервацията по телефона от хотела бяха много любезни, при пристигането на рецепцията бяхме посрещнати от усмихнати вежливи служители, а преди да се настаним ни поднесоха коктейли "Добре дошли". При възникнал проблем и обаждане на рецепция мога да напиша, че рецепционистката беше пред стаята преди да успея да затворя телефона. Персонала в спа-центъра и ресторанта също бяха усмихнати, отзивчиви и преди всичко професионалисти.
*  Чистота: Всичко беше подредено и почистено, нямам забележки (сигурно защото хотела извън сезона работи само уикендите).
* Съотношение "Цена - Качество": Използвах ваучери и платих за 2 нощувки със закуски и вечери, ползване на СПА център 200 лв. за двойна стая и тази цена е перфектна, но през сезона само стаята за една вечер е 200 лв.
* Спа център: Предлага душ “Виши”, перлена вана, вана с хромотерапия, анти-стрес програми, разкрасяващи процедури, турски хамам, тепидариум, билкова парна баня, сауна, класическа парна баня, солариум, релаксираща стая, вътрешен плувен басейн, джакузи, фитнес център с електронно програмирани уреди. Водата в басейна беше с температура около 28". Интериора предразполага посетителите към релакс.
* Храна: Ние се изхранвахме на бюфет, не на меню. Цените при свободна консумация не са ниски. Въпреки, че бяхме на бюфет мога да напиша спокойно, че храната която консумирахме беше качествена, добре приготвена и аранжирана. Доволна съм.
* Мястото е прекрасно, гледката също, ако човек има нужда да се откъсне от ежедневието и да се отдаде на заслужена почивка - препоръчвам този хотел.

Недостатъци:
* Стаята, в която бяхме настанени беше много хубава, но на втората вечер в ресторанта на нашата маса седна друга двойка и след разговор установихме, че са настанени сигурно в стая на персонала. Внимавайте когато резервирате в този хотел, предупреждавайте че държите на хубава стая с гледка (независимо дали плащате редовна цена или сте с ваучер).
* Хотелът е по-отдалечен и ако желаете да се разходите до центъра на комплекса задължително ще е необходим автомобил.

Утре ще продължа с друг хотел  Simple Smile и моите впечатления от него  #Crazy
Приятна вечер!

# 191
  • Велико Търново
Днес се върнахме от Хисаря, хотел Си Комфорт. Напълно заслужено го слагам в белия списък!!!Направихме пълноценна почивка там. Препоръчвам го !!!

# 192
Днес се върнахме от Хисаря, хотел Си Комфорт. Напълно заслужено го слагам в белия списък!!!Направихме пълноценна почивка там. Препоръчвам го !!!

Гледам,че е 3*, може ли малко повече инфо защо е тук. Обслужването как беше, какво е включено в цената и т.н?

# 193
  • Велико Търново

Гледам,че е 3*, може ли малко повече инфо защо е тук. Обслужването как беше, какво е включено в цената и т.н?
Няма ресторант, затова звездичките са три. Иначе има много хубав  и голям басейн с минерална вода на няколко нива и е супер за малки и големи деца, има сауна и парна баня, които работят постоянно без да ходиш да се молиш да ти ги пуснат, както в някои 4-звездни хотели, има затоплящо канапе, което също постоянно работи.  На сайта им видяхме тридневен пакет и за двама възрастни и дете платихме общо 250лв със закуска само, понеже нямат ресторант, но пък заведенията са на 2мин. от хотела, той си е в цетнъра в единия край на парка.Вътре в целия хотел е много топло, персонала е изключително любезен, имат разнообразие от масажи на доста ниски цени.Като цяло хотела не е голям и цари тишина отвсякъде, няма улици и шум от коли. Студията се почистват всеки ден и зареждат консумативи.В спа центъра също се поддържа добра хигиена.

# 194
Мерси, така е, в някои 4 звезди дори не топлят СПА-то.

Общи условия

Активация на акаунт