Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 289
  • 851
  •   1
Отговори
# 165
Искам да похваля персонала в хотел Лъки в Банско. Никъде у нас не съм получавала толкова любезно и внимателно обслужване. Наистина ми направи страхотно впечатление!
Иначе хотелът не е за пет звезди, но бива Peace
Моля, да споделиш какво не ти хареса като за 5 *. Предстои ми почивка в края на тази седмица и всяко мнение ми е от полза. Няма да се откажа от резервацията, но искам да съм подготвена за изненади!!!

# 166
  • sofia
Цената в онфайър са 60 лв на човек с вечеря и закуска, а 9 лв на място обяд ако искаш. Храната е невероятна, нищо не е евтин боклук.

# 167
Цената в онфайър са 60 лв на човек с вечеря и закуска, а 9 лв на място обяд ако искаш. Храната е невероятна, нищо не е евтин боклук.

Мерси, бях резервирала през Букинг, но 372 лева за две вечери  ooooh! ooooh! ooooh!
Пак ще отидем до Кемпински

Аз искам да напиша позитивно мнение за Риу Правец Голф и Спа Резорт

Страхотен,луксозен хотел.Огромни стаи.Модерен спа център.Чисто,комфортно. Перфектен персонал!
Чудесна храна. Гледката е много красива, има къде да се разходиш. Мястото е доста спокойно.

Много често има мероприятия, така че внимавайте и питайте предварително ако не искате наоколо да е препълнено с тийм билдинг или сватбари.

Може и да има промяна, скоро не съм ходила. Отзива ми е от 2013-та.

# 168
  • sofia
За Риу Правец и от мен положителни отзиви, но Спа-то в Роял е класи нагоре

# 169
Също към Белия списък:

Спа Хотел Белчин Гардън

Много хубав СПА център, хубава и вкусна храна. Малко бавно обслужване, но ние бяхме много голяма група (бяхме с предварителна резервация, можеше да се погрижат да има повече персонал като цяло)

Уникална римска баня, много хубав външен басейн и приятна градина. Тихо и спокойно място. Близостта му до градска комуникация - Самоков,исторически забележителности, природа и наличието на минерална вода в спа центъра го прави уникален и предпочитан!

# 170
Предният уикенд бяхме с мъжа ми в хотел "Панорама" във Велико Търново, много ни хареса. Уникална гледка към Янатра, много добро обслужване, хубава СПА част, удобно местоположение, прекрасни стаи. Идеално място за романтично бягство Simple Smile

# 171
  • Варна
Red velvet,благодаря за изчерпателната информация за Терма палас.Смятам да отскочим следващата седмица за един спа ден.Интересува ме има ли вътрешен детски басейн,че от сайта и снимките не става ясно?

# 172
Също към Белия списък:

Спа Хотел Белчин Гардън

Много хубав СПА център, хубава и вкусна храна. Малко бавно обслужване, но ние бяхме много голяма група (бяхме с предварителна резервация, можеше да се погрижат да има повече персонал като цяло)

Уникална римска баня, много хубав външен басейн и приятна градина. Тихо и спокойно място. Близостта му до градска комуникация - Самоков,исторически забележителности, природа и наличието на минерална вода в спа центъра го прави уникален и предпочитан!

Оправили ли са Римската баня? Имаше паднали плочки от перваза и чух, че е била в ремонт?
Пускат ли все още вън'ни лица до SPA-то?
Наистина хотела си заслужава заради близостта до София. Единствено ме подразни, че срещу 20 лева (тогава) пускаха външни лица.

# 173
Аз като ходих миналото лято (2013-та) си работеше римската баня. Но пускаха външни хора, а тогава бяха доста!!! Но все пак е хубав хотел, на спокойно място е.

# 174
  • Разград
Red velvet,благодаря за изчерпателната информация за Терма палас.Смятам да отскочим следващата седмица за един спа ден.Интересува ме има ли вътрешен детски басейн,че от сайта и снимките не става ясно?
Не е към мен въпросът, но ще отговоря. Има вътрешни няколко басейна, от които единият е малък с много топла вода, не е само за деца, но си е детски за мен. Водата по термометър беше 48%, но чак толкова не знам дали е, но е много топла. Пожелавам Ви приятно изкарване.  Peace

# 175
  • Варна
Благодаря ти,Мая!

# 176
Пропуснала съм ти въпроса, но Мая ти е отговорила

Вътре има два малки басейна, едното се води май римска баня. Но и в двете има деца. Чак 48 градуса не е, но е топличък.

# 177
Категорично едно от най-добрите места за туризъм в България е еко-комплекс Слънчевата къща. Всичко тук е с уникална концепция. Обзавеждане, екстри, гледка, СПА, а освен това не е нужно да гледате физиономиите на непознати
Силно препоръчвам. Ето и повече инфо : http://abv-selo.bg/bg/Eko_i_SPA_kompleks_Slynchevata_kyshta-p410

# 178
А нещо за цените да кажеш, че не видях такива...

# 179
А нещо за цените да кажеш, че не видях такива...
Аз пък не знам да има такова нещо в Априлци  newsm78  http://thesunnyhouse.bg/

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 18:55 от mimi0585

Общи условия

Активация на акаунт