Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
аа и анкета ли измислихте браво на вас hahaha нещо полезно най накрая hahaha Тони хубаво ви е сетил Mr. Green Peace...може да се получи интересно гласуване Thinking интересна избирателна активност hahaha hahaha

# 31
"Бурята"-епизод 76:

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 20:03 от iss0o

# 32
страхотно беше тук

уникат Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

горкото мишелче Cry

Нали искахте да ви кажа марина като почива дамя като играе,е марина тази серия уникално спокойна почивка откара...може би единствено сцената пред девата от Гуаделупе....добре беше ама като за пред девата само Mr. Green Mr. Green

дамян беше просто перфектен цяла серия...изкара я на гърба си на 100% и точно заради това ме е яд че така се излага на моменти...днес беше невероятен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 33
Много беше хубава днешната серия макар и без много действие Heart Eyes мишелчо събра гълъбчетата Heart Eyes
Дами,чудесни снимки и гифчета,уникално красиви и двамата...
Този път Марина ли си е почивала newsm78 аз хич не мога вече да направя разликата...вече,стори ми се добре уж,но Дамян беше един път Heart Eyes

Момчета,хайде,мислители наши ,разпределяйте си серията или каквото ще правите и и искаме творби,в крайна сметка трябва да си заработите фотосесията от кроса на Химена,нали Joy Joy...не сте си мислили,че ще гледате на аванта само, нали,хайде тук вижте всеки върши по нещо...и вие си изпълнявайте ролята hahaha

А и анкета имаме,много е бърза Хриси ooooh! да си отчета и аз избирателната активност...Навретови да не забравите да се обадите на родата да гласуват Joy Joy Joy не правете този пропуск hahaha

# 34
Хайде и още малко стимул за момчетата hahaha

# 35
Охоо имаме си анкетка

Хриси,мерси,интересно с коя ли опция да гласувам Mr. Green Mr. Green....

Еми ти пък сега и да заработваме снимките,ама вие наистина на аванта вече нищичко не пускате hahaha hahaha...ами аз още не съм гледал като я качат ще коментирам първата по-добра половина Joy..Аристотел после да се оправя hahaha

# 36
Дами какъв е този русия,хилавия терапевт на алкохолиците...и защо така гледа напористо към Магдалена #2gunfire #2gunfire и с този ли ще трябва да се занимавам ooooh! наистина с лопата да ги ринеш.. ooooh!

# 37
Сега и снимките даже да си заработваме Joy Joy вие нещо много се разлигавихте...закуска в леглото не искате ли hahaha hahaha то капризи вашето,то чудо...ама като сте казали да заработваме хайде ще заработваме само да качат онлайн аз съм на втората половина Peace

# 38
Еми,точно така,ред да има,всеки си има задължения тук,не става само с консумация,момчета hahaha hahaha hahaha закуската има кой да ми я носи...вие първо с това се справете

първо дамян е нестествено красив,сега пък терапевта хилав...Наваретов само ти ли си перфектен Joy Joy Joy

ех Момченца,момченца така са ми ясни тези два гласа към първата опция Joy Joy Joy

# 39
Кате,аз принципно съм скромен,но малко са перфектните хора като мен Joy Joy Joy ако трябва да бъдем честни,Химена ще спечели с мен hahaha

е че какво ни е на гласовете,ние така ги виждаме нещата Heart Eyes Mr. Green

и какво пък видя по точно в Химена че си е почивала днес,като гледам не си е почивала от това да бъде красива hahaha

# 40
Наваретов,просто Химена все едно е спечелила от лотарията с теб,уникален шанс Mr. Green Mr. Green ooooh! ooooh!

От какво си е почивала,е определено не от това да бъде красива,от това не се изморява,че да почива...за игра говоря...красотата ясна Peace Joy Joy

# 41
Кате,...??? Praynig

VIDEO: @ximenaNR habla de su amistad con William Levy @WillyLevy29 || Despierta America: http://youtu.be/XwRgkrIq1U4  via @youtube

# 42
Кате,...??? Praynig

VIDEO: @ximenaNR habla de su amistad con William Levy @WillyLevy29 || Despierta America: http://youtu.be/XwRgkrIq1U4  via @youtube
питат Химена какъв трябва да е мъжа до нея,тя казва,някой който да ме уважава,да ме разбира,да ме обича заради това което е вътре в мен,заради личностните ми качества..да ме кара де се усмихвам и да се смея,да бъде също така моят най-най добър приятел...освен любовник
аа как се развиват отношенията ви с уилям леви
с уилям станахме приятели още по време на темпестад...
не не сме се виждали..
сега аз съм в мексико той си работи в маями,но се радвам,че има шанс и се развива в Холивуд и му желая успех

# 43
Кате ,
Скрит текст:
ми така кажи щом иска да я харесваме от вътре проблеми никакви,аз харесвам всички вътрешни органи Joy Joy Joyсърцето най-много Heart Eyes

Като говори за този Левия на мен ми се строри че хем говори с леко пренебрежение,хем изнервено,а това което казва си е положително..
вие какво ще кажете Thinking този път съм сериозен Thinking

# 44
да речем че стана доста сериозна като се заговори за Уилям не така весела като в началото....всеки с неговите си изводи..обаче имаше и някакво пренебрежение в гласа и не знам защо newsm78

Значи Наваретов
Скрит текст:
взела те е смятай,щом държи да и обичат вътрешните органи най много Joy Joy
ти си подходящия за нея човек hahaha

Общи условия

Активация на акаунт