Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
-
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Преди операция с проф. Пандев се изискват пълна кръвна картина, рентгенова снимка на белите дробове, електрокардиограма (ЕКГ), консултация с кардиолог, индиректна ларингоскопия и тест за чувствителност към анестетици. Някои от тези тестове се покриват от здравната каса, като например пълна кръвна картина и рентгенова снимка на белите дробове.
-
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
-
Какви добавки се препоръчват след операция при проф. Пандев?
-
Какви са изискванията за придружител по време на операция при проф. Пандев?
Просто нещо пристъргва, чак ми премалява като че ли.Обяснявам си го със засилената перисталтика от Еутирокса, но килцата са факт
Гелика,Меци,Инка и аз ви либя,а вие хабер си нямате
Спомням си, че имаше някой от вас който беше с висок холестерол, как го намериха, какви изследвания се пускат и кой е лекаря който коментира резултатите. Трябва да се заема сега с това явно. Над очите, а вчера ми обърнаха внимание че вече и под тях имам като оранжеви издатини, отвратителни са. Препоръчаха ми още да си направя и теста за инсулиновата резистентност с глюкозата. За килограмите, аз съм слаба 55кг, сега може да съм 56 някъде има някакво напълняване, но то е все на корема, винаги там дебелея и е много смешно. Апетита ми е за трима, но се въздържам повечето пъти успешно. Не искам да дебелея, ама то кой ли иска. 
това за момичето, което днес е на операция
))))))
Чудя се да пиша ли на Пандев?
Бях решила че като е в повече хормона е хипер, а като е по малко хипо, а то явно е обратното. За всеки случай докато получа отговор ще пия дозата на половина и ще се образовам за хиперфункцията