Париж 8

• 75 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Bled , благодаря Peace

# 16
 Simple Smile ммм, Бонжур  WinkПариж, мога спокойно да препоръчам http://www.booking.com/hotel/fr/nouvel-paris-18.bg.html?sid=bb85 … d22d080085;dcid=1 за практични енергични  със разумен бюджет!

# 17
Нашето пътуване също наближава ... Нямам търпение - научих на изуст картата  Laughing

# 18
Здравейте, Наистина страхотен труд сте положили за систематизиране на огромната информация! Поздравления! Намирам се на кръстопът....дали да ползвам агенция за организирането на пътуване до Франция?! Хотелите, които предлагат са всичките в 9ти район. Чета ви от няколко седмици, като се старая почти всичко на 1ва страница да прехвърля, но като за начало ми е много трудно да се ориентирам. Доколкото разбирам от 1ва страница този 9ти район не е много за предпочитане или греша? Хотелите са или този : http://www.booking.com/hotel/fr/paris-ronceray-opera.bg.html  или http://www.booking.com/hotel/fr/corona.html. Ще се радвам, ако някои ме ориентира дали мястото е прилично. Ще пътувам с 15годишната ми дъщеря и не искам да попаднем в неприличен квартал. Разбирам, че да тръгне човек сам трябва много добра организация и подготовка, за да не се лута и може би с ваша помощ да се престраша.  Hug

Мястото на хотелите е хубаво. Това са предложения от агенция, нали?
Ranick, Париж е изключително лесен за самоорганизиране.  Laughing
Ще помагаме дружно.
...
Ние след дълго разглеждане на цени и хотели за първата нощувка сме си резелвирали стая в този(не го препоръчвам, защото нямам впечатления, но ми изглежда добър ): http://www.timhotel.com/fr/nos-hotels-details/1-timhotel-tour-ei … #tab-presentation,
а следващите са ни в Дисниленд

Точно в този Тим не съм отсядала, но съм отсядала в друг от веригата - доволна бях.
Мястото на този е добро.

Благодаря за новата тема!   bouquet Какво мислите за отсядане тук: http://www.booking.com/hotel/fr/moncey-ha-tel.html около Plаce de Clichy е?  Rolling Eyes Дали е мулти-култи?  Mr. Green Надявам се районът вече да не е страшен Crazy

Не съм замръквала в района  Grinning , но ми изглежда добре. Близо до метро.

# 19
  • София
Благодаря за новата тема!
И специални благодарности на Роца за краткото описание на районите!  bouquet
Резервирахме студио за двама в 6 район за 650 евро.
Април ще дам отзиви за настаняването.

# 20
  • Луната
Мимии поздравления за новата тема  Hug  bouquet . Страхотно си я оформила Simple Smile
Роца страхотна информация за районите  Simple Smile

За колко дни?

# 21
  • в семейството
Ние ангажирахме този:

https://www.airbnb.com/rooms/1952483

За 7 нощувки излезна 840 евро ( април месец). Ще бъдем 4 човека.

# 22
  • София
Мимии поздравления за новата тема  Hug  bouquet . Страхотно си я оформила Simple Smile
Роца страхотна информация за районите  Simple Smile

За колко дни?
За седем.

# 23
  • София
Мими,  Hug.
Да това са предложените от агенцията, но ме окуражаваш да се пробваме сами...Ще питам още....когато си резервирате трансфер от летището и самолета да речем каца в 10.30, за колко часа правите резервацията?

# 24
Тъй като и нашето пътуване наближава, искам да предупредя всички които са си купили ваучери или ще си купуват такива от София тур за екскурзията до Париж. ВНИМАНИЕ - обявената цена която публикуват във ваучера за чекиран багаж е 49Е, когато ти изпратят договора вътре пише че цената за същия е 69Е. Когато им казах че това е абсолютно недопустимо те ми отговориха че цената от ваучера била стара, но представете си още продължават да публикуват със "старата" информация ваучери. Според мен нямат никакво право да подлъгват с ниски цени и после след като платиш ваучера да ти слагат каквито си цени искат на допълнителните услуги. Категорични са и не искат да ни таксуват по офертата във ваучерите. Отказах се да нося чекиран багаж, но реших да предупредя всички след мен, да го имат впредвид. Непременно ще пиша и за всичко останало когато се върнем, но нещо не започва надобре воаяжа ни Cry

# 25
  • Луната
minion4е преди да купиш ваучер към която и да е туристическа агенция първо разучи за нея в интернет. Бях попаднала на негативна информация за тази агенция, но за Рим Peace.
Сравних й цените за тур. обекти, но за Рим и бяха завишени.
Ето тук може да си изчислиш таксата на wizz за регистриран багаж и да си търсиш правата Mr. Green

# 26
minion4е преди да купиш ваучер към която и да е туристическа агенция първо разучи за нея в интернет. Бях попаднала на негативна информация за тази агенция, но за Рим Peace.
Сравних й цените за тур. обекти, но за Рим и бяха завишени.
Ето тук може да си изчислиш таксата на wizz за регистриран багаж и да си търсиш правата Mr. Green

Ами излиза си точно колкото е посочен във ваучера. Аз де факто нямам договор за чекиран багаж понеже в договора пише: В ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА ЧЕКИРАН БАГАЖ В РАЗМЕР НА 69Е.  
В смисъл не съм заявила в началото на договора че ще нося такъв,  понеже знам че до 2 седмици по-рано може да се букне багажа. Но сега, щом са решили да се правят на цигани за 20Е няма да регистрирам никакъв.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 20:06 от minion4е

# 27
Мими,  Hug.
Да това са предложените от агенцията, но ме окуражаваш да се пробваме сами...Ще питам още....когато си резервирате трансфер от летището и самолета да речем каца в 10.30, за колко часа правите резервацията?

С коя компания искаш да летиш?
Ако нямаш голям опит, може би е добре да е с WIZZ - ще кажа защо:
1. Кацат на малко летище.
2. От/до там трансфера е оргаризиран добре и не можеш да се объркаш никъде.

Ако решиш да е с друга компания пак ще помагаме.

# 28
  • София
Мими, Grinning ами..опит нямам ,но с Уиз не искам да пътувам, защото ми е тясно и като доплатя за място....няма разлика в цената. Най-вероятно ще е ШДГ.
Исках да те питам в 1ви район много ли е зле около гарата newsm78. Харесах един хотел на 1 Rue Sainte Opportune, 75001 и през Google изглежда приличен, но е на няколко преки от Гарата.
Благодаря ти предварително1

# 29
Мими, Grinning ами..опит нямам ,но с Уиз не искам да пътувам, защото ми е тясно и като доплатя за място....няма разлика в цената. Най-вероятно ще е ШДГ.
Исках да те питам в 1ви район много ли е зле около гарата newsm78. Харесах един хотел на 1 Rue Sainte Opportune, 75001 и през Google изглежда приличен, но е на няколко преки от Гарата.
Благодаря ти предварително1

Дай линк към хотела да го разгледаме.

Общи условия

Активация на акаунт