Париж 8

• 75 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Заповядай

# 31
  • София
 ooooh! грешка, извинявам се много. Това е хотела
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187147-d254714-Reviews- … le_de_France.html

# 32
  • пак на Рив Гош
Мимии, благодаря за темата  Hug

Ranick, не съм Мимии, ама да си кажа: аз лично, не бих отседнала в този хотел  Peace. В околността (около парка, спирката на РЕРа и Fontaine des Innocents) си дават среща всички младежи от предградията, особено уикенда, има много ресторанти, барове, ако стаите ви гледат към улицата, може и да не мигнете цяла нощ. Но вие си решавате, де.
(само не разбрах, коя Гара споменаваш  newsm78)

Кой питаше за Париж по Великден - не е нищо особено, няма украси или базари като по Коледа. Великден минава някак си незабелязано. Единственото предимство - големи количества шоколад навсякъде  Laughing

Аз да ви кажа за две изложби, ако идвате преди юли и които могат да ви заинтересуват:
- в музея Мармотан - изложба на картини на различни импресионисти, от частни колекции - http://www.marmottan.fr/fr/exposition_en_cours-exposition-2538
- за почитателите на "Междузвездна война" - Star Wars Identities - http://www.starwarsidentities.com/#!/ - рисунки, макети и костюми от филмите, в Cité du Cinéma в Сен-Дени (вече изпробвана  Laughing)

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 22:01 от Роца

# 33
  • София
Ей, момичета много помагате! Аз съвсем се обърках..... Embarassed къде ще ми препоръчате да търся хотел, около който да няма такива сборища или в центъра навсякъде е така. Шума не ме плаши толкова, колкото мулти-култи-то
Какво щяхме да правим без вас.

# 34
  • пак на Рив Гош
около който да няма такива сборища или в центъра навсякъде е така.

Не, не навсякъде е така, просто около Шатле са повече, защото е огромен транспортен възел, където спират не само много линии на метрото, но и електричките за предградията. Затова е и удобно за срещи (дори и "парижанките" сме си правили срещи там, въпреки, че не го харесваме  Laughing)

Към Лувъра, Пале Роял, Операта, в Маре, Сен-Пол е по-добре, според мен. Или на другия бряг на Сена - Латинския квартал, Сен-Жермен (5-ти / 6-ти райони)... но аз съм с пристрастия към Левия бряг. Но пък, се отразява на цената  Peace.Това, разбира се, ако държите да сте непременно в "центъра".

# 35
Много хубаво оформление на темата браво ! Simple Smile
Ние ще ходим в Париж през октомври. Но не можем да си намерим хотел. Цените са малко  Money
  Почва се новата тема .... адмираций..... октомври месец цените са височки по начало .... от активните месеци е за Париж, тук ще споделя хотела в който съм отсядала ... от малкото които  включва закуска и lanch box в дните на престой http://www.myhotelinfrance-montmartre.com/it

# 36
  • София
Роца Благодаря ти с ценната информация, ще потърся нещо друго и сигурно пак ще питам.

# 37
  • Варна
Мими, Grinning ами..опит нямам ,но с Уиз не искам да пътувам, защото ми е тясно и като доплатя за място....няма разлика в цената. Най-вероятно ще е ШДГ.

Това за Уизз не го разбираме.Как така е тясно , те си летят със съвсем стандартни Еърбъс 320 за 180 пътника със които самолети летят и Луфтханза и България еър и още десетки авиокомпании.Също и какъв трансфер да поръчвате -като се излезе от Бове и отпред са автобусите , будка с билети и ви свалят директно на центъра на 10 мин пеша от Триумфалната арка и съвсем до спирка на еруер С и метро1.От ШДГ пък е още по лесно - там е началната спирка на еруер В и директен автобус до Операта.  Колкото до цената - двама души отиване и връщане + 1 багаж платихме 200 евро.

# 38
  • София
Благодаря за новата тема. Запис, че имаме планове за Париж тази есен.

# 39
Simple Smile ммм, Бонжур  WinkПариж, мога спокойно да препоръчам http://www.booking.com/hotel/fr/nouvel-paris-18.bg.html?sid=bb85 … d22d080085;dcid=1 за практични енергични  със разумен бюджет!

Тази част не е ли мулти-култи? Аз умишлено я избягвах като търсих хотел Laughing

Мимии, какво имше предвид, че не си замръквала в частта около Place de Clichy? Само денем е добре да се ходи ли? Опасно ли е вечер? Rolling Eyes Да няма разни джебчии, сводници и прочее. Хотелът, който харесахме е на буквално метри от площада.

# 40
Аз също благодаря за новата тема,прекрасно е организирана на 1-ва страница,комплименти за всички,които помагат!  bouquet
Аз в момента чета старите теми,завършвам 2-ра и продължавам нататък. Peace

# 41
...
Мимии, какво имше предвид, че не си замръквала в частта около Place de Clichy? Само денем е добре да се ходи ли? Опасно ли е вечер? Rolling Eyes Да няма разни джебчии, сводници и прочее. Хотелът, който харесахме е на буквално метри от площада.

Исках да кажа, че не съм минавала от там по тъмно, за да кажа как е по това време.  Embarassed
Някой от живеещите в Париж, ако може да каже...

# 42
  • в семейството
Гледам в сайта за билети за Айфеловата кула и забелязвам, че повечето дни са отбелязани в зелено, макар и да няма свободни билети за тези дни, а останалите дни не можеш да ги посочиш въобще.
В тези дни няма да работи кулата ли или нещо друго има?

# 43
Всеки ден си работи кулата Simple Smile

Някой по-напред бе писал за октомври.
Тази година тук е автомобилното изложение, затова цените октомври са много високи.

# 44
...

Исках да кажа, че не съм минавала от там по тъмно, за да кажа как е по това време.  Embarassed
Някой от живеещите в Париж, ако може да каже...
Дано Simple Smile Всички отзиви в букинг бяха добри за локацията, но чух и противоречиви мнения специално за вечерно време. В букинг никой нищо не споменава за нощем, а имаше пътували и с деца.

Общи условия

Активация на акаунт