Париж 8

• 75 512
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Германия
Много хубаво оформление на темата браво ! Simple Smile
Ние ще ходим в Париж през октомври. Но не можем да си намерим хотел. Цените са малко  Money

Последният път си взехме малко студио от тук - http://www.housetrip.com/
Останахме много доволни и ако ходим пак, живот и здраве, направо ще се обадим на собственика.
Ние заминаваме на 3 март, аз също платих студио през  http://www.housetrip.com/  и малко се притеснявам дали всичко ще е наред. Това, в което сте били вие в кой район беше? Малко е тромава организацията, според мен, защото бях платила за 7 нощувки. после авиокомпанията отмениха полета и го сложиха на следващия ден за връщане, та трябваше да осигуря още една нощувка. Та писах на сайта, пък те - на собственика, па той не разбрал - изписах сто писма. Хеле, най- накрая всички разбраха, че нощувките искам да станат 8, та доплатих още една. сега вчера писах на собственика да ми даде указания от къде ще взема ключа.
Може ли да ми обясниш при вас как беше?

# 46
Париж е страхотен град! Ноооо мисля, че това е град с история и просто посещение само , за да кажеш , че си бил там не е достатъчно. Всяка сграда си има своята история и когато стоиш пред нея , когато гид ти разказва усещането е съвсем друго , все едно , че се пренасяш във времето когато са се случвали събитията свързани с нея. Ние бяхме там на 14 .02 с агенция "София Тур" и екскурзовода Георги , много им благодарим . Всичк обеше добре организирано и си изкарахме страхотно , пък и групата ни от около 20 човека беше страхотна.

# 47
Париж е страхотен град! Ноооо мисля, че това е град с история и просто посещение само , за да кажеш , че си бил там не е достатъчно. Всяка сграда си има своята история и когато стоиш пред нея , когато гид ти разказва усещането е съвсем друго , все едно , че се пренасяш във времето когато са се случвали събитията свързани с нея.
 ...

Дали ще е удобно да разкажете за поне 5 сгради нещо интересно, което е казал екскурзовода?  Thinking

# 48
Здравейте Simple Smile
Намерих една според мен изгодна оферта за Париж,но искам да се консултирам с вас.Свободна дата е 28.03.Ще се радвам да чуя мнението ви Simple Smile

http://-spam129-offer-o1477.html?nsl=1&type=usr&requestI … 1096&id=29790

# 49
  • Луната
Париж е страхотен град! Ноооо мисля, че това е град с история и просто посещение само , за да кажеш , че си бил там не е достатъчно. Всяка сграда си има своята история и когато стоиш пред нея , когато гид ти разказва усещането е съвсем друго , все едно , че се пренасяш във времето когато са се случвали събитията свързани с нея. Ние бяхме там на 14 .02 с агенция "София Тур" и екскурзовода Георги , много им благодарим . Всичк обеше добре организирано и си изкарахме страхотно , пък и групата ни от около 20 човека беше страхотна.

За всяка сграда можеш и в пътеводител да прочетеш Laughing
В кой хотел бяхте?  И в кои забележителности влезнахте и колко време бяхте в тях? Thinking

# 50
  • Варна
Elinia, при нас се случиха сравнително лесно нещата, въпреки че при нас собственика говореше едва английски. Същият живееше в кооперацията и ни посрещна на място - беше любезен и сговорчив.
Студиото ни беше на Авеню де л`Опера - близо до Комеди Франсез.
За сайта - всичко минава през тях наистина, но ние сме доволни, защото в следващ момент просто ще ги избегнем и ще си направим директен контакт - вече го имаме.
Наши приятели също ги ползваха за сравнително къс престой, по-голям апартамент и повече хора - и те останаха доволни.

# 51
Браво на момичетата за страхотното оформление на темата   bouquet
А кога точно  e  тоа автомобилно изложение ?

# 52
Октомври, малко по-нагоре писаха момичетата.
И аз благодаря за темата, страхотна е.  bouquet
 Ние ще сме в пети район, Латинския квартал. Дано всичко е наред там, а и доста забележителности са ни наблизо.

# 53
Аз бях с ваучер от bueno и екскурзовод от София тур, беше страхотно.Хотела в който бяхме е Hipotel Paris Printania. Ха -ха  естествено, че има пътеводители, но самото усещане по време на обиколката е съвсем друго когато някой ти разказва за нея, на моите годинки вече паметта ми не е много добра , и сега не мога да ви изнеса урок  по история , но екскурзията с гид си заслужаваше. Времето на всеки обект различно , но достатъчно . В Лувъра имахме повече от два часа е там ни пусна сами ,кой от каквото се интересува да гледа, че дори и кафе пихме пред Лувъра.Беше страхотно , мисля си , че сами нямаше да ни е толкова забавно, пък и сгрупа от 24 души наставаше голям смях.Благодарим на София Тур, отново бих ползвала услугите им, сега имат и предложение до Рим..............

# 54
  • Германия
Elinia, при нас се случиха сравнително лесно нещата, въпреки че при нас собственика говореше едва английски. Същият живееше в кооперацията и ни посрещна на място - беше любезен и сговорчив.
Студиото ни беше на Авеню де л`Опера - близо до Комеди Франсез.
За сайта - всичко минава през тях наистина, но ние сме доволни, защото в следващ момент просто ще ги избегнем и ще си направим директен контакт - вече го имаме.
Наши приятели също ги ползваха за сравнително къс престой, по-голям апартамент и повече хора - и те останаха доволни.
Благодаря ти  bouquetВчера написах писмо на собственика и той днес ми е отговорил с указания.
Студиото е до Лувъра, съвсем на центъра, аз така искам, че да можем да ходим пеш навсякъде.
Като се върна ще напиша всичко подробно.

# 55
Отчаях се вече с тази Айфелова кула  Sad
Как така за целия ни престой в края на април от девет дни няма никакви свободни билети дори до втория етаж. Предлага ми най-ранен час в неделя, 27-ми, в десет вечерта!!!Как да замъкна децата по това време, направо незнам.
Отивам да изчислявам транспорта от там до Латинския квартал, да видя кога ще ги прибера да си лягат  Cry Cry

# 56
Аз искам да взема билети за Айфеловата за 27 май и се оказва, че започват да се продават от 26 февруари / от 8.30 часа /. Явно дават 3 месеца предварително и нито ден напред. За всички дати, които към момента са пуснати за май месец всичко е изкупено до върха, а някои дати вече дори не са в зелено ...  

# 57
  • Варна

Ами то  по лесно да чакате един час на опашката отколкото да ровите 10 часа в нета Simple Smile

# 58

Ами то  по лесно да чакате един час на опашката отколкото да ровите 10 часа в нета Simple Smile
Да, и аз стигнах до същия извод!  Hug

# 59
Мимми   bouquet Много хубава тема! Да се запиша за опресняване на спомените.

Общи условия

Активация на акаунт