Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 42 404
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Fort Worth, TX
Оф, много кофти.Сигурно търси внимание.Аз с друго не мога да си го обесня.Не знам какво да те посъветвам.
Да не се влоши , ако го дадете на дг.Що не пробвате да е със себеподобни..Никак не ти е лесно, ама с малката разлика е така.Зор голям

# 76
Вио моя дивак е същия - по-скоро има енергия в повече и трябва да я канализираш - не се изморява достатъчно. Живеехме в къща и по цял ден дивееше навън, караше колело, не е отсъствал от ясла и градина и въпреки всичко на 4,5г. го записах на карате 3 пъти в седмицата за по 1,5ч. Ако не го изморяваш достатъчно ще си прави белите  Joy

# 77
Не знам, Креми, буквално не знам какво да правя  Confused В началото като се роди Дея пак имахме един такъв период, тогава пак бях писала тук и ме посъветваха момичетата да изчакаме с яслата. Сега е подобно поведението му, но минаха повече от 2 месеца и си мислех че са се уталожили нещата, а то.....
Лейдибърд, ние нямаме нито ден на ясла, на практика не се е отделял от мен откакто е роден. Изключително кротко бебе, а сега е дивчо див  Crazy Бели не прави кой знае колко, просто взе много да се налага и да се тръшка...Предполагам ревност плюс бебешки пубертет, плюс стоенето вкъщи, и става някакъв ужас. Надявам се да започнем скоро да поизлизаме за по - дълго навън и да се оправят нещата, а не е изключен и вариант ясла. За съжаление обаче в държавните ясли приемът е през есента (а той тогава ще е на възраст за детска градина), а пък в града ни има само една частна ясла. Пак е нещо, може да решим за няколко часа дневно да го даваме там, не знам, ще умуваме, ще видим  Thinking

# 78
  • Бургас
Вио,много ти е трудно с това съжителство.От сърце и аз желая да се сдобиеш със собствен дом,даже на квартира,ако можете.Дано!!! Praynig
За спането следобед не се притеснявай.Криста и тя вечене иска да спи.Буйнстват повече момченцата.Моят Ванко като беше малък беше толкова луд,че като си спомним и цялото семейство почва да чука на дърво.Луд за вързване беше. GrinningВанковците явно са така.

Смърфиииии,звъня на ММ в Б.Айрес и някаква жена ми вика но пуедо да говоря с мъжа си,нейната сметка. hahaha
Ще гледат водопадите в Игуасу,не знам правилно ли го изписвам.Ти виждала ли си ги?

Ма-ко,ти ли имаш розичка?Браво!От моите ръце нищо не излиза.Явно имаш добра енергия.

Лусита,да оздравявате!

Чао за сега,че пак ме дърпат да играем на театър.Гърлото ме боли да си преправям гласа на разни герои. Mr. Green

# 79
Вио като се постопли и сте навън по-дълго време сама ще направиш разликата - растат децата и с това и нуждите им. От частна детска ясла нямаш нужда - то ти е останало пролетта и лятото и сте на градина - ти и заради Дея ще излизаш на разходки.
Славка   bouquet - ти на три деца нищо ли викаш  Joy hahaha

# 80
  • Бургас
Калинка,когато ти се включи,аз бях в черна дупка и така не те приветствах с включването.Много позитивен човек си,с голямо желание и интерес ти чета постовете,а снимките,които пусна направо ми изпълниха душата.Толкова красота! Grinning

Дамен,днес си купих нови обувки и искам още.... Mr. Green

# 81
  • София
Дзак!  Hug
Тук съм, но нямам какво да правя и ми е тъпо, ей такова ми е едно

Лежах, четох нещо ама не си спомням какво, дремах и сега пия чай с лимон, а ММ така ме е ядосал че изобщо не говоря, разминаваме се като параходи. Дала съм си срок поооооне две-три седмици да си мълча.
Вио, дано в най-скоро време си имате свой дом. Такова едно съжителство е крайно неприятно, не, не, не  бива. Как се справяш....не знам. Ванко вече расте, променя се и дивее и най-вече се опитва да налага характер. Точно сега е важното ти да се налагаш, но внимавай защото може и ревност все още някаква да има. Сега ще се оправи времето и ще хукнете по разходки, там ще изразходва енергията си. Да го дадеш на ясла....много е малък. Задръж още.
Мастер, къде мааш гащи и никаква те няма??
Славче, Смърфи беше пуснала прекрасни снимки от водопада, не си ги видяла. Красота!
Отивам на разходка.

# 82
  • София
Не съм чела всичко. днес ми е крив ден.
  Вио, дано нещата се оправят, сега ще излизате повечко и ще играе навън Ванко.
Кой ме пита за апаратчето? Embarassed Калинке, ти беше. Значи аз знам, че всички деца трябва да посетят ортодонт. Мими е на 9г, а беше добре още миналата година, ама едно-друго...Взеха и мярка. Имаме проблем, ще се пръсна сега от мисли, помагайте. Нали и направих снимка, такава голяма, на зъбите...панорамна ли беше. Днес я занесох на ортодонтката. Мими има един зъб в повече , който е в челюстта, над кучешките зъби и расте хоризонтално! #Crazy ПаднАх! Ще се наложи почти сто процента операция или процедура или там каквото е, ще се реже и извади това нещо . Сега ще ходим на стоматолог-хирург да видим какво ще каже. Ох, направо ми се скапа всичко. Ревна детето там, успокои я зъболекарката, сега е съвсем спокойна. А аз...ще се пръсна, но пред нея не го показвам.

# 83
  • София
Марче, дори и така се чувстваш..., каня те на купон

# 84
  • София
Людачка,  hug
Ваlе , що  се пrитесняваш за този зъб??  Защото тя няма да може да тъrпи изваждането му, наlи... това вече си е пrобlем, как да стане....а тrябва да се махне задъlжитеlно
Бягат ми някои букви с.ед емотикон, що ?? и то само когато ги отвоrя в  "още"  Натискам Ctrl,  нищо не пrави.  Mr. Green Д,азня се.

# 85
  • София
Ами, Марче, то си е операция, с упойка, ортодонтката каза, че може и местна, ама може и пълна, хирургът да каже. После се шие мястото, то зъбчето е вътре в челюстта, отвън не се вижда. В устата е много трудно да има рана, преди години ми вадиха камък от слюнчените жлези, като се сетя, че нещо подобно ще е и ми се реве!

# 86
  • Germany
Валенце, майка ми имаше един такъв зъб, който така и не излезе никога. Може и да не се наложи операция според мен. Стискам палци!

# 87
  • София
Ами, Марче, то си е операция, с упойка, ортодонтката каза, че може и местна, ама може и пълна, хирургът да каже. После се шие мястото, то зъбчето е вътре в челюстта, отвън не се вижда. В устата е много трудно да има рана, преди години ми вадиха камък от слюнчените жлези, като се сетя, че нещо подобно ще е и ми се реве!
Напротив, Вале. Точно в устата много бързо заздравяват раните, слюнчените жлези ....там нещата са били други. Тук е зъб. Но за да се подредят правилно, зная, а и съм виждала, че такива ....мъртви непоникнали зъби ги махат. Това ще стане с упойка, вероятно пълна и тя няма нищо да разбере. Това ще стане за няколко минутки, не се притеснявай, не е страшно.  Hug

# 88
  • София
На Миленка са й махнали 3 мъдреца(4-ти просто го няма на снимката), расли хоризонтално. Манхали с обикновена упойка, по време на операцията не усетила нищо, после като мине упойката - боли зверски, боли силно 2-3 дена, после става търпимо...

# 89
Вале не се самонавивай - виж първо какво ще каже хирурга - зъба е отпред и няма като корените на кътниците. Според детето ще преценят упойката. Не е толкова травматична манипулацията колкото си я представяш  Hug Аз те питах за апаратчето и ще чакам да споделяш.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт