Препоръчайте ми мебелист в София

• 1 905
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте на всички Simple Smile Имам нужда от добър мебелист на приемливи цени за един голям гардероб и нещо като тоалетка със закачалки до нея за обзавеждане на коридора. Моля, да ми изпратите координати на ЛС, ако сте доволни от някой. Предварително благодаря.

# 1
Те такива почити не останаха... Големите вериги продават ефтини китайски ментета и в общи линии гардеробите по поръчка са лукс. Дано някой друг да знае нещо. Последния път като проверявах разликата междуготово от магазина и по поръчка беше около 30%

# 2
А как ,има,нашата кухня е по поръчка, момчето е от София,за съжаление му загубих номера на тел.Фирмата която ни прави спалнята също са от Сф,май се казваха Мебелни идеи.За 4 часа ни монтираха спалнята ,работят бързо,чисто и качествено

# 3
  • София
Здравейте на всички Simple Smile Имам нужда от добър мебелист на приемливи цени за един голям гардероб и нещо като тоалетка със закачалки до нея за обзавеждане на коридора. Моля, да ми изпратите координати на ЛС, ако сте доволни от някой. Предварително благодаря.

Не пишеш за кой град ти трябва. Ако за София, пиши ми на лични.

# 4
Наистина са по- скъпички, но на мен ми трябва гардероб с определени размери, какъвто няма да намеря в никой магазин. Кухнята също ми е по поръчка, беше по скъпа, но е приемливо. Просто мебелиста с който работихме там си правеше каквото му е по -лесно , а не каквото искам аз и малко ми се разсърди когато трябваше да го поправи. Но все пак за това го правим по поръчка за да е както искам аз.

# 5
А как ,има,нашата кухня е по поръчка, момчето е от София,за съжаление му загубих номера на тел.Фирмата която ни прави спалнята също са от Сф,май се казваха Мебелни идеи.За 4 часа ни монтираха спалнята ,работят бързо,чисто и качествено
Мебелни идеи- намерих сайта, ще разгледам , щом си доволна от качеството и цената. Благодаря Simple Smile

# 6
Мебелни идеи- намерих сайта, ще разгледам , щом си доволна от качеството и цената. Благодаря Simple Smile
До скоро и нашата спалня я имаше в снимките,но май сега не я видях

# 7
Аз мога да препоръчам  момчето което ми направи на мен кухнята , много съм доволна ,направи също и на мои приятели и познати  гардероби ,кухни ,холни секции,разговаряла съм с тях ,те също са много доволни .Ще оставя ел пощата му  можете да поговорите с него      vzlatkov@abv.bg

# 8
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт