Спиди си мислят, че са куриери!

• 208 839
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 455
Според мен не е вярно. Щом през автомат може, значи и в офис просто можеш да оставиш пакета, който си има товарителница.

# 1 456
Може и друг човек да я изпрати, искат само лична карта.

# 1 457
  • Sofia
До преди няколко дни можеше,все така ги пращахме,с лк…,вече ни отказват да ги приемат,трябвало пълномощно.

# 1 458
Може, не знам, сряда пращах от името на жената, сканираха ми личната карта, иначе преди ставаше и само с ЕГН, ама сега чак пък пълномощно с искат, малко пресилено става!

# 1 459
  • София
А ако изпращаш фирмени пратки? Искат пълномощно от управителя ли?

# 1 460
А ако изпращаш фирмени пратки? Искат пълномощно от управителя ли?
Нищо не искат. Постоянно изпращам.

# 1 461
Да, ама ако пакетът е изпратен до адрес и съответно платено до там, що се щуросват и не ти го донасят, а ти обясняват да си го вземеш от офис? Последно платих 16лв повече телефон да се разправям с тях

# 1 462
Да, фирмите имаме пълномощни кой може да праща.
Ние сме по договор т.е. всичко влиза в обща сметка на края на месеца. Ако всеки може да хвърли някакви пратки от наше има то бая лична кореспонденция на знайни и незнайни ще плащаме.

# 1 463
Да, фирмите имаме пълномощни кой може да праща.
Ние сме по договор т.е. всичко влиза в обща сметка на края на месеца. Ако всеки може да хвърли някакви пратки от наше има то бая лична кореспонденция на знайни и незнайни ще плащаме.
Тхе Дорис, не получавам за пръв пратки по пози начин. Но сега се оляха. Както и миналата година, получавайки всеки ден съобщение, че утре да очаквам куриер и така 17 дена...........................

# 1 464
Василеса, какво общо има храната на твоята котка с фирмените пратки, само не разбрах...

Дорис, никога на никой не са искали пълномощно. Във фирмата работят 250 човека...

# 1 465
Василеса, какво общо има храната на твоята котка с фирмените пратки, само не разбрах...

Дорис, никога на никой не са искали пълномощно. Във фирмата работят 250 човека...
Общото е, че очаквам пратка, пишат ми съобщение кога ще дойде, а я няма повече от седмица

# 1 466
  • Sofia
Забравих да спомена,че става дума за фирмени пратки.
До преди няколко дни можеше,все така ги пращахме,с лк…,вече ни отказват да ги приемат,трябвало пълномощно.

# 1 467
Забравих да спомена,че става дума за фирмени пратки.

😅Интересно, точно фирмена пратка пращах, от името на жена ми, фирмата е нейна, просто ми сканираха личната карта.

# 1 468

Ами стягат ги да си спазват правилата. Все пак курите са идеални за пренасяне на много незаконна стока, платена предварително, трябва да е легализирано всичко.
Собствения ми мъж върнаха, че няма пълномощнопреди година, а знаят че ми е мъж, защото момичетата лично ни познават камо ли служители. При нас куриер идва във всички офиси в края на деня - всеки път сканира лична карта.
Аз пък смятам, че трябва да си спазват правилата. Всеки се сърди като е анархия, ама ако може за него правилата да не важат. Еконт са даже по-стриктни с пълномощни, права за промени и разпореждане на пратки.

# 1 469
  • София
То хубаво да си спазват правилата, ама за всичко и да е двустранно. А не когато както дойде.

Общи условия

Активация на акаунт