Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 241
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
pival успех дано всичко е наред само положителни мисли и ще се оправиш   bouquet
Аз съм добре имам малко болки в кръста понякога ме срязва и корема,но в сравнение с някой мами тук аз съм направо супер,затова няма да се оплаквам само ще стискам палци за всички вас да се оправяте по бързо   Hug
Лек ден на всички   bouquet

# 196
pival Ще лежиш и с колан щом са казали...никак не е приятно,че оставаш, но щом така е най-добре и за двамата-така да е.  Hug те много и пиши и ни чети за разсейване пък ние ще се погрижим да ти осигурим полезно,позитивно и разведрително четиво  Wink  Hug
Момичета,моля за едни стиснати палчета-моята кумица днес към 10ч. я приеха в шейново с изтекли води,но към момента няма разкритие и не усеща контракции(макар че ги има). Дано всичко да е наред с нея и бебо  Praynig . Цял ден рева - толкова се вълнувам  smile3518
Дано до довечера да ви се похваля с хубави новини...

# 197
Момичета, наминавам и аз да видя как сте Simple Smile
Всички вкъщи спят, имам цял половин час спокойствие!
pival спокойно, важното е всичко да е наред, нищо че ще си поседиш в болница. Дръж се и това е, няма мърдане.

Относно праховете и разделното пране, аз започнах да пера с Тео бебе и никога не съм го сменяла (малката е на 3 години вече). Ако имате късмет всичко с бебенцето да е наред (за което стискам палци на всички ни), почти няма значение с какво ще му перете дрехите и докога ще е отделно. Ако обаче има някакви кожни проблеми, нещата се променят драстично. При нас случая е такъв, ужасен атопичен дерматит.... Смяната на праха за пране може да се окаже огромен проблем при чувствителна кожа. Опитите ми да и сменям козметиката винаги завършват с обриви, алергии и проблеми. Затова вече не се и опитвам. Продължавам да и пера дрехите отделно, не мисля, че скоро ще спра, някак по-хигиенично ми се струва, а и да пера всичко с Тео бебе не върви Simple Smile Може и да прекалявам като се замислям сега, но някак придобих навик да свеждам рисковете до минимум.

Стискам палци на всички с болежки да минават бързо. Аз на практика няма от какво да се оплача, влезнала съм в някакъв идеален период последните дни, дано да е за по-дълго.

# 198
  • Телиш/Плевен
pival, може би наистина е по-добре да си под наблюдение, така и ти ще си една идея по-спокойна за бебчето. Повтаряй си, че всичко ще бъде наред и вярвай, че ще бъде! Само още малко търпение. Hug
mama@cvety, стискам палци за кумата и чакаме да се похвалиш. fingerscrossed  ylinfant

# 199
Здравейте и от мен.Имам един въпрос относно софийските мамчета.Някоя от вас може ли да ме опъти как да стигна до "майчин дом" от дървеница.Във вторник ще пътувам до там,но няма да съм с кола,а с автобус?

# 200
# 201
Единия вариант е с метрото до НДК и малко пеша до Майчин дом, или ако наблизо можеш да гванеш тролей 5, да слезнеш на Прага и от там пак пеша.

# 202
Единия вариант е с метрото до НДК и малко пеша до Майчин дом, или ако наблизо можеш да гванеш тролей 5, да слезнеш на Прага и от там пак пеша.

благодаря  bouquet

# 203

благодаря  bouquet

Щях да допълня (ама забравих  smile3537) че ако има от къде да хванеш тролей 8 ще те закара чак до александровска

# 204
LadyApril линка за книгата нещо не работи, ще го пуснеш ли пак.

# 205
  • Варна
Ето я: цък
Писах днес от телефона и нещо не съм направила както трябва.

Аз прах дрехите отделно до към 6 месец. Горе долу тогава започна да ми се вижда безмислено вече да отделям. Просто така ги почувствах нещата тогава. Но наистина не сме имали проблем с кожата.

Ох, мацки, и аз трудно наваксвам с четенето. Докато ви прочета и забравям какво щях да пиша.  Mr. Green

# 206
  • Пловдив
 Party Здравейте! Днес мина дългоочакваната 2ра ФМ. Всичко според Стратиева е наред и каза, че спокойно може да купувам дрехи за момиче  Joy Joy Joy Много сме доволни от прегледа, но най-вече, че бебето е ОК!
Миме ако може да ми сложиш едно  stork-girl на първа страница /27.07.14г./ Тежим 400 грама!
 Моля се за всички мами с проблем в най-скоро време всичко да отмине и да се радват на бременността!

# 207
Party Здравейте! Днес мина дългоочакваната 2ра ФМ. Всичко според Стратиева е наред и каза, че спокойно може да купувам дрехи за момиче  Joy Joy Joy Много сме доволни от прегледа, но най-вече, че бебето е ОК!
Миме ако може да ми сложиш едно  stork-girl на първа страница /27.07.14г./ Тежим 400 грама!
 Моля се за всички мами с проблем в най-скоро време всичко да отмине и да се радват на бременността!

честита розова новина Simple Smile  stork-girl newsm18

# 208
  • Пловдив
Ivchenceto Smk   love001 Много ти благодаря!!!!

# 209
pival  Hug Hug кураж, важното сега е да минава време. Ние сме с теб, нали знаеш  Praynig Какъв колан ще вземеш? Аз постоянно отлагам купуването му, защото не мога да се спра на модел. Препоръчаха ли ти нещо?
mama@cvety дано кумичката и бебето да са добре, стискам им палци. Тази количка ми е любима, дори щях да я купувам, но с ММ решихме да я оставим за времето когато бебетата могат да седят самостоятелно /нищо че пише, че става за новородени/ и си взехме една с напълно легнал кош.

Общи условия

Активация на акаунт