Жената Лъв 71-ва тема

• 61 946
  • 669
  •   1
Отговори
# 435
То не е въпроса дали е по образованието, а че имат някакви дооооста по-високи виждания, идеи за мен..проедполагам ме разбираш на къде бия... Даже не знам какэда им го кажа честно казано

П.с. соои ,просто имах нужда да споделя...

# 436
  • София
Здравейте лъвички Hug.
Хаясче, съболезнования  Hug.
Кари, по лични наблюдения - в двете има и хляб, и майсторлък -стига желание да имаш.
Да кажа с две -три думи за мен. Загубих се, ама в офиса не мога да стигна до форума , а вкъщи не ми се гледа монитор... В работата - смяната на позицията много ми хареса, интересно е, има много задачи, динамично... за съжаление смяната на ръководството не беше лека - никаква помощ и съпорт, клюки, напрежение и доста напуснали колеги. От март до сега времето ми мина като миг, като се обърна назад - битка си беше. Надявам се да съм се доказала и нещата да се кротнат, въпреки че все още ми е напрегнато.
Иначе попътувах, беше страхотно!  Heart Eyes. Ню Йорк е моят град  Heart Eyes.
В личен план -пълна каша... Mr. Green.
Ще се върна да ви чета назад...
  bouquet

# 437
Кари, с тоя нов облик, не виждам бутон редактирай за да те добавя.  ooooh! Евентуално когато някой пуска нова тема да те добави тогава, аз за сега не мога за съжаление.  Rolling Eyes

# 438
Какво правиш, Кам? Не си ни навестявала скоро.
Клавче, и ти. Гледах снимки по фейса от пътуването. Направо си сбъднала мечтата си. Flutter

Н. е с налепи. Искам да мина без АБ този път, но не знам дали имам нерви да го държа така. Мажа го с онова зеленото, давам хомеопатия. Естествено, че е събота/неделя. ooooh! Спрях го от градина с единствената цел да го зачисля на нашите поне за седмица, че са отпуска, обаче как да им го пратя така. #Cussing out Моите смени се очертават гъсти тая седмица. Пфуууууу......

# 439
Ясно  Flutter

Онова зеленотое мега гадно, ама много помага  Tired Whistling

Казах снощи на родителското тяло, така помеждудругото я плъзнах информацията  Grinning

# 440
Полче, биваме, ама не съм на кеф и не ми се пише.  Hug

# 441
Привет  Hug

Пол, честит имен ден, да си жива и здрава. Знам, че няма да ми се разсърдиш, че честитя със закъснение. Джуджи ми беше рожденичка вчера и цял ден не съм стигнала до комп.

КамHug ние ще идваме (живот и здраве)  тази седмица към морето и мисля да се обаждам  Blush Не знам кой ден ще се наканим да отидем до Бс, но пак ми се иска да се видим.

Аз съм на бач, много се уморих тия дни и май с нетърпение си чакам отпуската.

Хубав ден и успешна седмица  Hug Hug Hug

# 442
Здравейте, момичета! Искам да се присъединя в темата. Даже видях и познати никове от един друг форум на месоядните  Laughing ( Мастърчето и Хеписмайл)
Аз съм на 30.07

# 443
Здравейте и от мен..... и аз искам да се присъединя

02.08 с асцендент Дева, а иначе типична лъвица- нетърпелива, емоционална, социална, пряма, на моменти конфликтна, със светло кестенява грива и зелени котешки очи, обичам да спя до късно, да пазарувам, предпочитам слънцето и морето, самостоятелна, открита, остоявам своето и не оставам длъжна на никого.

С партньор в живота- ОВЕН

леле егати представянето си направих  Joy

Приятно ми е!

# 444
 newsm78 аз пък съвсем телеграфно........

и аз съм с АСЦ Дева ( тронов Меркурий) , с партньор Скорпион, когото просто подлудявам, имаме бурна синастрична карта, и ако не е неговото безумно търпение, не знам.........

винаги искам да става на моето, да командвам, да контролирам, изисквам, критикувам, работя обаче по въпроса за смекчаване на прословутото ни Его, нетърпеливостта успях да я отработя отчасти

обичам да мързелувам и да чета много, да се излежавам, чистя само когато искам, нищо не правя вече по принуда или заради някой

руса буйна и гъста коса, пъстри очи

оставям да ми се качват на главата, за да ги сваля по най-безцеремнния начин

с удоволствие се припичам на слънце (като гущер) и не обичам да ми развалят рахатлъка

обичам да пътувам и го правя при всеки удобен случай, както и да се местя на нови места ( географски и работни)

Девата в мен проговаря с мания за ред, забутване в дребни детайли, точност, отлична памет и автоматично търкане с парцала по кухненския плот. Винаги знам до цент парите си в портмонето, винаги строени банкноти и подредени по купюри. Правя си сама сапуни и мазила, внимавам много какво купувам, винаги качествено и по възможност здравословно.
 Heart Eyes

# 445
много ми харесва представянето ви, страхотни сте и добре дошли  Hug

# 446
хехе добри дошли, момчета  Hug

Моят асцендент пък е Стрелец и сещайте се основа Лъв, асцендент Стрелец  - пълен огън  Mr. Green Mr. Green Партньорът ми е Рак. Като се замисля май съм някакъв магнит са раците или те за мен не знам, защото баща ми, приятелят ми, свекито, две от най-близките ми приятелки и пряката ми шефка са все раци - като тръгна да паля, да има кой да ме загаси набързо  hahaha

Днес заминаваме за Обзор за 2-3 дни, малко почивчица. Трябваше да сме 4-ма, но другите 2-ма в посления момент изкочи ангажимент и за това си заминаваме двамата. Уж го планувах според МЦ, та да е преди него, ама на - цъфнах и вързах вчера и сега съм леко ядосана, защото макар и с тампони, не е приятно, не е същото с тоя плаж /те и тоалетните нали са под път и над път по плажовете  ooooh! ooooh! / #Cussing out

# 447
Хубаво да изкарате на Обзор, един мЦ няма да ти разваля кефа я  Laughing

При мен няма вече такива изненади, от 4 години използвам едни превръзки, като за 4-5 месеца ми се регулира  и редуцира до 3 дни, без никакви неразположения и симптоми, да не говорим колко са икономични, но това е за друга тема.

Аз свършвам работа в 16ч. и понеже е много горещо и не ми се бъхти до плажа в жегата, съм качила един шезлонг на покрива и там се изтягам , чета, пия кафе, играя си с кучето. Има и маркуч, та се плацикаме с Вяра (кучето). Измързелявих се тази година с плажа. По принцип се къпя целогодишно в морето, Т на водата не пада под 12-13 градуса, но юли и август е такава жега, като добавим бонус и силен вятър през ден, лежането на пясъка си е живо предизвикателство. А и ММ работи следобед  и няма кой да ми прислугва: примък/отмък, донеси вода, дай кафе, събери се на края на хавлията, че  нямам място, подай ми телефона/книгата/очилата......сгъни ми дрехите, разпъни чадъра и т.н.

Нямам инфо за точен час на майка ми и баща ми, бабите ми и дядовците  ми, любопитно ми е да проследя картите. Тамън съм измяукала и дядо ми е починал, а инак все с Лъвове съм имала вземане-даване и Близнаци, Козирозите всяват смут в моя свят, трудно комуникирам с тях, с Девите се разбирам прекрасно, Рибите и Раците ме давят в чувства, сълзи  и емоции.....

Отивам да опуша 4 вратни пържоли на скарата и българска картофена салата да се подмажа на ММ, че днес пак го изкарах невъзмутимо извън нерви  Mr. Green Ще обещая за утре и миш маш ( ако имам настроение). То обещаното не е като завещаното  Mr. Green

# 448
  • Пловдив
Добре дошли на новите момичета  Hug

Аз пък съм с асцендент Стрелец и луна в Овен  Mr. Green

Зорита, какви мазила си правиш сама? Кремчета козметични ли? И аз си падам по домашната козметика, тъй като съм с много алергична кожа.

# 449
смесвам чист восък, чист зехтин (домашен) и добавям разни други масълца по 1-2 капки за аромат и става супер кремче, попива бързо, абсолютно натурално и безвредно, отдаааавна съм спряла да пълня джобовете на тези от рекламите
 за гъбички добавям лавандулов спирт
за тяло - счуквам прясна билка  ( лайка, невен, коприва, каквото има според сезона ) и я заливам с чист зехтин, лежи на тъмно 40 дена, прецеждам и готово
сега имам с лайка и едно готово с невен
нанасям доста преди да изляза, за да попие в кожата
сапун - захтин, сода каустик и вътре пак разни ароматни неща
като си мия косата обаче, изплаквам с оцетена вода последния път, иначе се спитва
кьорава пъпка не излиза, не се омазнява кожата излишно или пък изсушава
просто, лесно, ефективно и почти без пари  Heart Eyes

и Луна в Скорпион, пардон

Общи условия

Активация на акаунт