Жената Лъв 71-ва тема

• 61 936
  • 669
  •   1
Отговори
# 465
абе ако се опиташ да промениш мирогледа, понякога се променят и нещата  Praynig

ще се опитам...

# 466
Аз от няколко  години работя върху страховете си, отстраних доста негативни убеждения, които ми пречеха, започнах да се занимавам с нови неща, както се казва “отпуших“ се за новото, че бях се завъртяла в един омагьосан кръг. Винаги предпочитах да избягам от нещо, което не ми харесва, вместо да се опитам да го отработя или променя гледната точка. Осъзнат страх вече не е страх. Най-простото нещо, което може да направи всеки е да си зададе въпроса: Удовлетворен ли съм от това, което правя(работя), това ли е домът ( в който живея), който искам? Човекът до мен този ли е, който искам. Има ли хора в обкръжението ми, които ме карат да се чувствам зле? Може би трябва да се преразгледа генерално настоящата ситуация и да се направят драстични промени. Щом ситуацията зацикля, това показва, че не сме на правилния път и не работим в наша полза.
Парите са енергия. Пари има достатъчно, важното е как да ги привлечем. В дъното на проблема винаги стои ниската самооценка. Щом човек започне да цени себе си и това което прави, неминуемо ще се повишат и финансовите приходи. Хората се разделят на две - работещи за другите и работещи за себе си. Ако работиш за друг си слуга ( е, ако получаваш баснословна заплата и можеш да ѝ се радваш е друг въпрос). Ако работиш за себе си, добре, говори за творчество и съзидателност. Пак си в услуга на другите, но вече по друг начин. Целта е всеки да намери това, в което е най-добър и да го разгърне, да го направи своя професия и начин на живот.
Ще ми е интересно, колко от нас са се консултирали с астролог, относно професионалната реализация.

# 467
http://astronews.eu/?p=2398

това за предстоящото така важно за нас Новолуние

# 468
  • Варна
Кипре,Честит рожден ден на патеричка!
Реа,Джулс, ЧРД!

# 469
Happy B-day , момичета!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 470
Честит Ден ден, момичета! Бъдете живи,здрави и от късмет озарени!

Зорита, пробвала ли си го това с желанията? Аз също винаги съм бягала от страховете си. Вече избирам да се справям с тях и затова ми е доста трудно засега.

Преди време се съветвах с една номероложка, беше известна за София, но вече не мога да си спомня име. Каза ми някои неща за семейство,кариера и т.нат. Даде ми и срокове и нищо от това не стана, вече трябваше да съм омъжена с две деца, а след време и да изневеря на мъжа ми, да заминем за чужбина, така казали звездите, числата и там каквото и говори, шарлатани...., отделно че ме наплаши, че ще ми е много трудно раждането, дали този страх ми е попречил за цялата ми съдба  newsm78

# 471
ЧРД, на Реа и Джулка. Бъдете здрави момичета, обичани и много щастливи.   bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
начи Реа, защо не ми се обаждаш, два пъти ти звънях, пък  Crossing Arms

# 472
Честит Рожден Ден и от мен, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

Зизу, числата и звездите са си цяла наука и при тях има заложени неща от нашия живот, вече е въпрос на свободен избор дали ще се случат. Има си класически аспекти между планетите,както и местонахождение по дом, които указват евентуална посока на живота. А ние сами си даваме посоката на съдбата чрез изборите, които правим. В никакъв случай не бих казала шарлатани.
Давам веднага пример: В момента имам избор - да се прибера във Варна и да се занимавам според интересите ми, с нещата които ми носят удоволствие и душевна удовлетвореност или да остана на Парос и да се занимавам с неща, които изобщо не са ми приятни, само и само да съм с ММ. И двете неща са заложени в картата ми и се виждат. Важното е кое ще избера - изолацията и оттеглянето или работата сред хора, според интересите ми, но без ММ. Сложен избор, но трябва да се направи.

Аз си пиша желания още от 2007г. на специален тефтер. Също всяка година се консултирам с астролог, отделно съм си проучила картата относно професионална реализация, силните планетни аспекти, които мога да използвам и напрегнатите такива, които ми дават тласък за новото. Но пак подчертавам, аз абсолютно вярвам в числата и звездите.

Ние отиваме на пицария край морето да празнуваме РД на една дружка.
Мързелива неделна вечер  Heart Eyes

# 473
Какво е това с желанията?  newsm78

# 474
Ах, какво приятно местенце от мъркащи пухкавелки Simple Smile
Позволете да се присъединя.
Лъвица тип мързеливо коте, 20.08, Асц.Близнаци, половинка Близнаци.
3 деца (Стрелец, Рак, Овен), котка и куче.
Не си падам по спортуването, не обичам да си давам много зор, философията на живота ми е, че нещата трябва да се случват без напрежение, винаги според плановете ми Simple Smile Не се конфронтирам челно, по-скоро действам заобиколно  Thinking
Не съм от най-социалните личности, по-скоро странични хора ме определят като дръпната ( а аз съм такава мила душица), ама айде сега не може всеки да ме заговаря...
Не съм кулинарка, но заради децата съм готова всяка събота да правя палачинки  newsm64
Разхвърляна, започвам нови неща, които рядко завършвам.
Обичам да пътувам. Обичам хубава храна и приятни разговори с приятели.

Хайде, стана дълго
Весел празник на празнуващите рожден ден.
Всъщност споделете как посрещате всяка нова година? Имате ли проблем с възрастта? Аз като станах на 30 бях много депресирана. После ми мина и вече 10 години съм на 29  Mr. Green

# 475
mishelaa, здравеййй и добре дошла.
Беше ми много приятно да те прочета...
Най-ми хареса това
Цитат
Разхвърляна, започвам нови неща, които рядко завършвам.
и аз съм така Laughing

Кари, ми и аз не знам, ама днес сутринта си писах желания за сбъдване.Когато е новолуние се правело така.За първи път ми е и се чудя какво ще стане. Написах си 10 желания, в началото се чудих какво и после като ми тръгна мисълта.

Много съм скарана с творческите дейности, хем имам желание. Та вчера си "уших" на машина единия крачол на панталон, беше се скъсал шева.  Много съм горда с моите две леви ръце. Heart Eyes

# 476

Ето малко за желанията по новолуние http://www.hera.bg/s.php?n=2427 и http://-spam132-/2013/02/new-moon-wishes-masters-of-manifestation/

Лично на мен обаче повече ми помага пълната луна.

Много съм скарана с творческите дейности, хем имам желание. Та вчера си "уших" на машина единия крачол на панталон, беше се скъсал шева.  Много съм горда с моите две леви ръце. Heart Eyes

Ако щете вярвайте, още събирам дрехи и ги нося майка ми да ги зашива, ако има нужда (дупчици, копчета ...  Blush )

# 477
И аз съм с две леви по отношение на зашиване, кроене, плетене и др. женски занимания.
Хвърлям, защото няма кой да ми шие. Виж, да си оправя разклонител, да си сменя бушон и копче на бойлер - да. Да си почистя климатика или да си затегна дръжки на шкафчета, както и капеща мивка също.

На въпроса за възрастта - не драматизирам, промених си гледната точка към самия процес, общувам с различни възрасти и съм се убедила, че има достатъчно млади остарели преждевременно и достатъчно възрастни с младежки дух и търсения. Сами си избираме компанията.

# 478
По този повод с възрастта, аз съм сравнително млада,но в петък си намерих първия бял косъм ... Confused
Доста се депресирах , и най-вече че нищо не съм постигнала в живота си, както другите хора - ни кариера, ни деца, свободен електрон  Laughing
мина ми....

# 479
  • Варна
Та по повод възрастта, днес за поредна година ставам на 23 и съм много щастлива. Наздраве по този повод!

Луси, ЧРД, сестро! Да си жива и здрава, и ти, и цялата фамилия!

Общи условия

Активация на акаунт