Жената Лъв 71-ва тема

• 61 943
  • 669
  •   1
Отговори
# 450
Какви са тези превръзки, че да се редуцира пък от тях? Мен си ме мъчи 6 дни и това е, по принцип няма изненади, но откакто спрях противозачатъчните и не може да се орегулира още и ме изненада 3-4 дни по-рано... Майната му... Цяла нощ и до преди час валя стабилно дъжд, сега започна да пече, дано се стопли,че исам на плаааж Simple Smile

# 451
Carrie Bradshaw^, писах ти на ЛС, да не спамя тука с подложни материали  Laughing

# 452
  • Варна
Ехоо, привет, привет!
И аз да се разпиша, че напоследък хич ме няма.
Хая, приятна почивка! Много сте готини с джуджанка.
Пол, как е Н? Аз съм много доволна от компресите с извара в подобни случаи.
Кари, и на теб хубаво изкарване!

Добре дошли на новите лъвици! Hug

И на мен ми дойде ред за отпуска - след 10дни съм фрии. Днес си резервирах и почивчица. И съм много доволна. До Трявна ще се ходи, надявам се всичко да е ок.

# 453
tonim мерси, върнахме се вече ние , доволни сме... другия месец пак мислехме да мръднем за 2-3 нощувки към Несебър, ама май измислих друга схема аз, че нещо не ми се плащат нощувки в този период  Rolling Eyes

Момичета, къде се изгубихте пак?  newsm78

# 454
ехооо,ние сме с коксаки вирусче за разкош Mr. Green забелязали ли сте как се включвам само за лошо напоследък,явно само тогава се спирам за по-дълго пред лаптопа Crazy

Тони,я кажи за тези компреси с извара,че много съм слушала,а все не стигам до същината на въпросът - как се приготвят и как се ползват Thinking

готина почивка на всички почиващи,хубаво изкарване и на тези,на които предстои,а аз ще си почакам още месец да се засиля и аз натам,нищо че чакалато ми започна да се изчаква вече  Whistling

Полче,как е Н.?

п.п.предстоят ми няколко прегледа при лекар,стиснете палци поне там да няма неприятни изненади...

# 455
Стискаме всички възможни палчета, успех Simple Smile

# 456
  • Варна
Луси, компреса не нищо особено. Слагаш извара върху памучен плат/марля/кърпа и го вързваш на гърлото. Може и с домашна и с купешка извара. Действа за около 3 часа, повече и да седи няма ефект. При нас пресича ангина от раз.
Стискам палци и аз. Peace

# 457
  • Варна
Ехоу, как сте мацки?
Ние снощи се прибрахме след пътешествията. Всички са много доволни, много ни хареса и хотела, и разходките. Малко не случихме с времето, ама такъв ни бил късмета. Сега имам два дни да свикна с идеята, че в понеделник съм на работа.  Twisted Evil
Да ви почерпя по едно питие и...

с
Скрит текст:

# 458
Ся, таз снимка много отгоре снимана  Laughing

Тука жега, гмеш навалица туристи, не се трае. Да свършва сезона, че да мирясаме. И да се спра с тез пътешествия малко у дома. Mr. Green

# 459
  • Варна
Добро утрооооо!

Дано да сте добре!  Hug

zorita, къде е този бурен сезон?

# 460
Островна Гърция - Парос. Чакам с нетърпение да се прибера във Варна за по-дълго време. Септември започва 6 месечен курс по астрология, вероятно ще се запиша, че ми е много интересно. Ако има желаещи може да си правим компания. Grinning

# 461
  • Варна
Хей, дами, как сте? Къде сте? Всичко наред ли е?
Днес започва нашия месец. Наздраве по този повод!

# 462
И Юпитер влезе в Лъв, тра-ла-ла............
При мен се раздвижиха финансово нещата, пускам и по някое фишче, дан изтърва случайно  Mr. Green

# 463
при мен не е много добра годината, направо ме е страх какво още ще стане ...

# 464
абе ако се опиташ да промениш мирогледа, понякога се променят и нещата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт