Жената Лъв 71-ва тема

• 61 933
  • 669
  •   1
Отговори
# 480
Тони, Люси, ЧРД, момичета. Бъдете здрави, щастливи и усмихнати. Много късмет!   bouquet  bouquet  bouquet

# 481
Опааааа!
Живи и здрави да сте, момичета! К'во се косите за годините? Не знаете ли, че всички сме на по 18 и всичко останало е стаж Mr. Green Tired

# 482
А, така Теди. Кажи ни го!  Peace

# 483
И аз не мога да шия като хората  ooooh! ooooh!

Иначе за готвенето си мислех ,че не мога, но излязох доста добър кулинар  Sunglasses Sunglasses

Охх как ми лазят по нервите на работа...ходят по ръба вече  #Cussing out

Момичета, аз похвалих ли ви се,че все пак почнах курсовете за фризьор  Flutter

# 484
Кари, честито за курса.Дано се подхожда професионално и след това да се похвалиш.
Аз пък записах на курс по английски, започвам от понеделник  bowuu

# 485
Аз пък още мисля за астрологията, че като видях цената и малко хлъцнах - 170лв на месец ( два пъти седмично по 4 академични часа), в продължение на 6 месеца, по метода на сугестопедията.

И на мен на работа ми лазят по нервите, добре че свършвам след месец. Старая се да не обръщам внимание, но просто ме дразнят. Понякога ми идва да си обера крушите, но не това е решението на въпроса, колежките ми са си точно за това работно място, аз съм грешката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичета, първите 12 дни след РД отговарят на цялата година до следващото РД. Желателно е да се мислят хубави неща, записват идеите и хрумките, чувствата, да се събираме само с положителни хора , за да се зададе матрица на една успешна година.

И както мойта щерка ми пожела - вслушвайте се в най-странните си желания, развивайте се и не се поддавайте на паразитите дърпащи Ви надолу ( винаги има поне по един скрит или явен).

# 486
Охх така е ,да... Просто при мен работата е хубава, но се вживяват все едно е затвор, пък парите са смешни... Ако не бяха родителите и баба ми, си хващаме пътя някъде извън БГ

Успех с курсовете по английски Simple Smile

# 487
Аз пък искам да се прибирам в България. Тук взимам нормални пари за работа, която обаче няма нищо общо с моите интереси и ниво на знания. Няма и изгледи да правя това, което искам поради ограниченото пространство и хора. Да, красиво е, спокойно, не се краде, хората са усмихнати, винаги готови да помогнат, спокойно си ходя без портмоне в джоба, понякога дори цяла седмица не харча и 1Е, няма градски транспорт, но  ми липсват вече  други неща и се чувствам неудовлетворена.

# 488
zorita,  осъзнай се и не говори глупости. Peace

На мен толкова ми писна да ме прецакват в милата ми родина, че ....не може само с едно изречение да се опише.

# 489
  • Варна
Добър вечер, дами! Надявам се добре сте изкарали почивните дни.  Hug
Хая, Теди, Честит рожден ден, макар и на патеричка! Желая ви много, много прекрасни мигове и емоции! Да сте живи и здрави!

# 490
момичета, някоя да беше в Гърция на море тази година?

# 491
Момичета, минавам и аз да ви почерпя, че ей сега поостарях малко и аз  Mr. Green

# 492
  • Варна
Честит рожден ден! Много щастие и късмет!  Hug

# 493
Кари  newsm59
нека бъде страхотен твоя празник и ти донесе много положителни неща!
Ще чакам скоро да пишеш как върви курса.
Аз съм вече 2 седмица на английски. общо взето ми харесва, може и да стане човек от мене, но още е рано да се каже...
Ходя си редовно на народни танци, днес бяхме на по питие, но групата е малко заради отпуските.
Ходя и на работа, от другата седмица ще почиваме с ММ, просто няма да ходим на работа, ще си бъдем у дома(нямаме планове).
Днес ни се развали и хладилника.
Ей такива неща. Къде сте всички лъвици, минавайте да се отчетете как сте, що сте...Say My Name,Луси,Зорита,други лъвици???

# 494
Благодаря, момичета   bouquet
 Добре върви.. ама останах без работа  Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт