Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 933
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
pressii, 100% е от времето тази отпадналост. То сега бременната ни умора ще се смеси с пролетната и ще стане мазало  ooooh! . Пий повече вода и айран  Wink

Елч, дано да не чакаш повече от седмица, много е гадно така  Crossing Arms

Цвети, радвам се, че пръстът и тазът са ти минали  Hug . То крайно време беше да се приключи с тия болежки я!
А въпросът хич не ти е неудобен. Аз четох, че било нормлно при бременност да издивяваш и розовите сънища били често срещано явление. Мъжът ти, вместо да се смее, да вземе да ти сбъдне съня  Crazy . Моят би завидял на твоя, ако чуе....  Whistling Аз нещо нямам никакво желание за секс, откакто съм бременна  Thinking , не знам на какво се дължи това, никога не ми се е случвало, но предполагам, че и това също е нормално  Rolling Eyes

Agness, не се впрягай, ще отмине този период. Аз бях така, само че ядях само тесто по едно време, при положение, че аз по принцип не съм фен на тестата. Но това отмина за около 2 седмици. Сега си хапвам всичко, без проблеми  Flutter

Нощни, направо ми скри шапката  #Crazy . Ами то аз сега още имам повечето симптоми на следродилната депресия  newsm78 . Аз до сега не съм изпадала в депресии, но считам, че съм склонна към това. Изключително нервна съм и паля фитила много лесно. Повечето хора не ми вярват, че съм такава, защото привидно изглеждам съвсем ок, но само аз си знам какво се случва вътре в мен. Само най-близките ми имат "удоволствието" да ме познават  Confused Като прочетох какво си написала, се замислих сериозно. Ще се опитам да взема някакви превантивни мерки  newsm78 . Наистина не искам да изпадам в такова състояние  Confused

tigar4e, как ще си стара? В разцвета на силите си. Не се впечатлявай от тези със закостенелото мислене.

vani4ka, пак е по-добре да лежиш вкъщи, отколкото в болницата  Peace . Аз поне имам някаква фобия от болници и това с лежането вкъщи го намирам за доста по-приемливо от лежането в болници.

# 91
Тигърче, изобщо не обръщай внимание на хората - то никога няма угодия. Ако родиш млада - ааа, защо толкова млада, ми то сега какво ще стане с образованието ти, ама този ли е подходящия, защо не си поживееш...Ако родиш на 30 - ама как сега ще си прецакаш кариерата и професионалното развитие, не може ли малко по-късно, а пък ако тръгнеш да раждаш към 40 - била си вече за внуци!  Crossing Arms

Нощни все се каня да ти кажа - поздравления за това, че имаш такова желание за бебоци и не си се ограничила с две деца! Това важи и за всички мами с повече от две деца, заслужават голямо уважение!   bouquet

# 92
Здравей те на всички бъдещи майки. Първо честито. Бих искала да се присъединя и аз към тази тема, защото и аз съм с термин септември. На 17 септември. Simple Smile

# 93
Alaksan  и аз  вече  съм записана  за  26  сряда ,термина  ми е  02 септември .Много  ,много  ме  е страх  ...

# 94
Не съм писала от няколко дни,но ви  чета и тук и в фб. Имам страшно много работа и времето ми минава неусетно. Иначе в понеделник бях на преглед и всичко  е ок  Wink на 26 ти ще ми вземат кръв за второто бхс, нямам оплаквания за сега и това е май в общи линии Praynig

За грима - гримирам си се както преди, но така и така сте подхванали  темата : лакирвате ли си ноктите  Laughing Казаха ми,че не трябвало, а на феталната видях лакирани мами,мнения.... Joy

# 95
Елч, много кофти. Ти сигурна ли си за резултатите, че не може да си ги видиш и онлайн? Едната ми кумичка прави миналия месец БХС в МД. Помня, че първо си видя резултатите онлайн, беше ми пратила линка и на мен да й ги видя. След 1-2 дни ходи в МД да си направи и безплатната консултация. Защо не ги попиташ пак? Още повече сега, когато заради техни неуредици, трябва да стоиш в напрежение.
Ваничка, добре е, че поне ще си лежиш вкъщи. Дано скоро всичко се оправи напълно и имаш възможност да се порадваш на хубавото време  Hug
Тигърче, сега е твой ред да напуснеш болницата! За приказките на хората да не ти пука. Никога не можеш да угодиш на всички, затова гледай да угодиш на себе си  Laughing . Какво по-хубаво от това, че мечтата ти да имаш и второ дете е на път да се сбъдне  Grinning
Цвети, дано повече нямаш подобни проблеми, че да се насладиш на бременността максимално  Praynig !
Йоана, браво за преледа! Много мами се лакират дори и с трайните изпечени лакове. Аз отдавна само си местя лаковете, но не мога да стигна до тях. Няма кога да ми изсъхнат ноктите, че малкият герой не спира. Според мен лакът за нокти не е по-вреден от боята за коса напр.
Теди добре дошла и леко бременеене с пухкав финал през септември!
Малко да ви поразсмея, че покрай терзанията на Тигърче за хорското мнение се сетих за нещо. Един приятел на мъжа ми има ново гадже от няколко месеца. Девойката на двайсет и няколко години имала братче на годинка и нещо -  две. Когато майка й забременяла и с баща и и казали, тя се опулила и попитала "ама как така?!?". Отговорът бил : "И ние много се иненадахме, не знаем как е станало това бебе"  Joy hahaha Joy

# 96
Wickedly, Ама тия сънища са от две-три седмици, а и аз като теб не знам какво ми става ама и на мен не ми се прави много секс, ама от няколко дена направо съм се побъркала, замислям се често за секс  Embarassed  hahaha А той милия само като надуши възглавницата и е заспал, аз отивам да се освежа, а той заспал  Crossing Arms Ама ми е жал да го будя. Преди ме будеше, ако се събуди по рано за работа, най-приятното събуждане, ама сега нещо и това не ме огрява  newsm78  hahaha  А и все още малко ме страх, да не предизвикам нещо  newsm78  #Crazy

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 18:18 от Цветелина Костадинова

# 97
Може ли линк към групата във фб,вече питах,но никой не ми отговори.  Heart Eyes

Добре дошла,Теди .  Heart Eyes

# 98
https://www.facebook.com/groups/720670081285736/
Мисклер, групата не е отворена и линкът вероятно няма да ти послужи. Прати на лични един имейл, ще се опитам да ти пратя покана. Иначе Аничка добавя участници, но тя напоследък не влиза много, че и при нея имаше проблеми.

# 99
Дами бих те ли ми казали кога се правят изследвания ( кръв, урина).

# 100
Дами бих те ли ми казали кога се правят изследвания ( кръв, урина).

На мен ми ги пуснаха при записването на женска консултация по здравна каса. Още в 8-9 г.с. Хубаво е да се запишеш, ако още не си. Simple Smile

# 101
  • София
тигърче, тез пък в провинцията много закостенели, бре- в Сф си е супер нормално на 38-39г. да си бременна с второ.  Peace Wink

От този сайт, на Мадърхууд...доставката е майка си и баща си.  #Crazy 
Ето още един с готини дрешки, имат доста намаления и доколкото разбрах, доставката е безплатна.  Praynig
 http://www.asos.com/women/maternity/cat/pgecategory.aspx?cid=5813&via=top

# 102
Елч, къде го извади тоз късмет?  ooooh!
а де! Mr. Green

бену, от какво те е страх от самата процедура или от резултата?
мен мнооого ме е страх от резултата Sad

йоана, аз се лакирам. откакто съм бременна ноктите ми не се чупят грам и косата ми не капе, абе въобще голям кеф Mr. Green Mr. Green Mr. Green

меги, тя системата и онлайн не работела... изобщо не можели да въвеждат резултати.

юле, в този последния сайт много готини неща има!

нощни, много ми беше интересно за депресията! дано не се случва де! аз явно съм имала онова краткото с хормоналния дисбаланс.

# 103
Тигърче, не го мисли. Ние сме 3 деца- набор 84, 87 и 2004г. Много често се случваше разни баби да обясняват как аз или кака ми сме майките, а мама е бабата на брат ми... ама просто си го пускаш през ушите и си свиркаш Simple Smile
Да сме живи и здрави, бебчетата и те, та за предразсъдъци да няма време...

# 104
 Нощни очи, минала си през доста сериозна фаза от живот си. Смятам, че никоя от нас не трябва да пренебрегва следродилната депресия. Подобно нещо наблюдавах у сестра си, но при нея се засили сериозно след като две години след раждането се раздели със съпруга си. Лошото е, че е оставила основните грижи на малката на родителите ни, което пък вече рефлектира и върху психиката на детето. Та в един момент се наложи и тя и дъщеричката и да започнат да посещават психотерапевт.

tigar4e адмирации за жени като теб. Лошото е, че в малкият град, хората имат други разбирания. Особено ако има повече възрастни е нормално, да те гледат така. Смятам, че не трябва да се вживяваш толкова в тези неща. Не обръщай внимание на околните. Сега е момент, в който трябва да се радваш на това, което ти се е случило в този момент. Майката и бащата на моят ММ подминават 60 и горе долу на около 35-36 години са сътворили него и брат му. Сега мисли за мъничето в коремчето ти и не му пренасяй лоши емоции и страхове.

Wickedly надявам се скоро да отмине. Макар, че вече почнаха да ми се подиграват, че ще родя китайче със всичкия тоя ориз Simple Smile

teddi91 Добре дошла и леко бременеене  preggo

Цветелина Костадинова при нас ММ в началото се дърпаше да правим секс, било го страх за бебето. Някой му бил казал, че не било полезно. Та специално го заведох до лекарката да му каже, че няма да се случи нищо и съвсем спокойно може да  luvbed

teddi91 на мен тези изследвания ми ги искаха още след като чухме, че тупка сърчице. Лекарката ми каза да си направя пълни кръвни изследвания и урина.

Общи условия

Активация на акаунт