"Селски" номера и пинизи

• 5 184 585
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 170
Сигурно не му е било до смях на детето, но направо цвиля, като си представя пинчера в рокля в акция.

# 49 171
Мен ме подгони дакел, а жената при която намерих спасение каза на майка ми, че съм сменила няколко цвята на лицето. Важно е да не се подценяват чуждите страхове.

# 49 172
И мен ме гони болонка от 1вия до 7мия етаж. Не се усетих кога съм ги качила етажите Joy

# 49 173
На мен ми скочиха кучета в Студ. град, добре че един мъж се намеси. Иначе от паяци ме е страх много, ат богомолки, от всякакви такива изчадия.
По темата- съседката от горния етаж си изтърси чувалчето на прахосмукачката през терасата. И това- у чужбинско😝. Сигурно е от наш' те🙄

# 49 174
И аз се обаждам от чужбинско. От известно време в контейнера ни с общия отпадък някой хвърля пластмаси. Контейнерът е лично наш. Тази вечер разбрахме кой е нарушителят. Майката на хазяйна ни. Живеят през една къща и си имат техни контейнери от всякакъв вид. А разкритието направихме чрез добър съсед, който ни съобщи, че е виждал жената няколко пъти като отваря нашия контейнер и след тояа ни предложи координати на организация, която начуква канчета на подобни съседи и наемодатели. 😂 Спомена също, че деянието е за полиция.
На мен всъщност въобще не ми се занимава, но не спирам да се удивлявам от това как навсякъде хората опитват да минат покрай закона, а и си е чиста селяния.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 23:09 от Анонимен

# 49 175
На мен ми скочиха кучета в Студ. град, добре че един мъж се намеси.

Мен на същото място цяла глутница ме нападна, дори имам белег на крака, добре че една кола спря и няколко момчета скочиха от нея и разгониха глутница, иначе можеше и да не напиша този пост. Същата глутница след това разкъса до смърт треньорката по тенис на братовчед ми пред НСА, докато е тичала сутрешен крос. Confused

# 49 176
Защо не си прехвърлите кучешките селянии е специална тема като мигрантската? Тук-там няколко инакомислещи ще прииждат на собствен риск.

# 49 177
Защо не си прехвърлите кучешките селянии е специална тема като мигрантската? Тук-там няколко инакомислещи ще прииждат на собствен риск.

А този твой селски пост си е баш по темата!

# 49 178
Сори, но Чек е права. Няма нужда сега в десетки страници всеки да сподели дали го е или не го е страх от кучета.

# 49 179
  • Другата България
Всъщност е права.
Не конкретно за случая, а по принцип.
Значи Пена като напише нещо, което според нея е селска постъпка, половината пишещи във форума изпитват някаква вътрешна потребност да споделят на тях, на съпрузи, деца, колеги, съседи, познати, дори и на случайни хора кога и как точно са се случили точно същите или подобни неща. Които в 99,99% от постовете нямат нищо общо с първия, селски пост.
И така се получават страници спам, досаден за четене.
Лично мнение, писала съм го и друг път, не е към теб конкретно. Peace

# 49 180
Сори, но Чек е права. Няма нужда сега в десетки страници всеки да сподели дали го е или не го е страх от кучета.

Селяндурското в случая е, че Чек прави препратка и странни аналогии към мигрантската тема. Махленско заяждане, но явно толкова си може!

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 22:51 от Анонимен

# 49 181

Ти че имаш сантименти, не е мой проблем. Иначе всеки може да има фобии от кучета, мравки или филипинци.

# 49 182
Попринцип само ви чета но да се включа и аз. Днес с приятелка и децата бяхме на басейн. Седнахме на пейка до детския басейн и си наглеждаме децата. Пейката е дълга и до нас имаше седнала жена с 2 деца на около 10 и 12г може би. В басейна е забранено да се внася храна, но тя беше взела солети. През първите 20мин децата притичкваха да вземат солета и пак бам във водата, ама накрая като свършиха жената стана и изтръска остатъците във водата. Естественно направих забележка, отговора беше че не съм си вкъщи да се разпореждам и кой знае от кое село идвам та съм се правила на голяма гражданка. Малко след това докато децата и се гонеха единия блъсна сина ми(3г) в басейна. Избеснях, отговора беше, че на басейн подобни неща се случвали и ако го било страх да не го водя. Басейна е 60см за малки деца, на 20м по натам има детски 90см и още малко по натам 130см. С големи умеещи да плуват деца не ми е ясно каква им е работата в най малкия, където са предимно бебета. Дори 5г ми дъщеря играе в малко по големия защото казва че този и е плитък (тя може да плува). Извиках аз една от спасителките, показах и и остатъците от солети във водата, казах и и какво е станало. Викнаха я някъде вътре на 'разпит', като и приятелката ми и още 2 майки от басейан потвърдиха. Следмалко се връща ухилена и казва че тя толкова лесно не се плашела. Преместиха се в по дълбокия, но ми стана адски неприятна цялата простотия. Децата ми карат там курсове и се познавам с всички работници в басейна, увериха ме че жената щяла да плати глоба за замърсяването и ми благодариха за сигнала и толкова....
Това 'у немско' се случва.
И друго ама по скоро забавно- женица на около 50г около 150кг (не преувеличавам) с бански в две части. От корема и не се виждаше долната част, чак като я видях в гръб видях долната част тип прашки, ама малко по широки 😱 Всеки си се облича както му е кеф, ама това чак толкова да не ти пука... Аз с моите 70кг ме е срам да облека такъв бански или толкова къси панталонки.... Мъжете не ги обсъждам, ама за жена???

# 49 183
Ти че имаш сантименти, не е мой проблем. 

А тази твоя кучешка история как точно е по темата!? Сега освен и аз да те пратя да си отвориш нова тема за твоите сантименти...

Като се сетя за моя кокер ка вършееше из хавлиите и се мяташе да "спасява" хората във водата... Постоянно я озаптявахме, но тя си беше шантава. Никой никога обаче не е правил забележка, но ние само по диви плажове ходехме, на които туристи няма.

# 49 184
Моят пост си е баш по темата, както и този, на който отговарям, но ти продължавай със старите травми колкото искаш дълго.

Общи условия

Активация на акаунт