Лично аз отдавна не се впечетлявам кой как спира и кой кого запушва след толкова години живеене в Рим. Ако го правех да съм на розови хапчета.
или зад тях, и далеч не съм единствената. Колеги спират така от години, досега никой не се е оплакал от някакво вандалско действие. Пък нека сме селяни. Говоря за най-нормални предблокови, задблокови, страничноблокови и междублокови пространства, не за платени паркоместа, чужди. И да, и аз съм шофьор от 30 години, не мога да твърдя, че съм идеална и не съм нарушавала правилата през всичкото това време. Старая се, опитвам се, но понякога е възможно да се допусне гаф. Идеални хора няма. Шофьори също.
Направо ти завидях, ако щеш вярвай.
Е нали точно това казвам де. Няма угодия. Но за себе си предпочитам твоя вариант. Защото всеки път /или почти всеки/ се позамислям като си тръгна как ще си намеря колата, особено последните дни след четенето тук
. А като си с кола, винаги на някаква почивка можеш да отскочиш до центъра и да си свършиш работа.
или зад тях, и далеч не съм единствената. Колеги спират така от години, досега никой не се е оплакал от някакво вандалско действие. Пък нека сме селяни. Говоря за най-нормални предблокови, задблокови, страничноблокови и междублокови пространства, не за платени паркоместа, чужди. И да, и аз съм шофьор от 30 години, не мога да твърдя, че съм идеална и не съм нарушавала правилата през всичкото това време. Старая се, опитвам се, но понякога е възможно да се допусне гаф. Идеални хора няма. Шофьори също.Препоръчани теми