"Селски" номера и пинизи

• 5 184 571
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 605
Е, не във всеки хранителен магазин има тоалетна на разположение за клиентите. Най- вероятно за това е било искането към касиера.

# 49 606
Абсурдно искане - служител в магазин да си напуска работното място,  за да изпълнява нетипични желания.

# 49 607
Аз лично не бих молила да ми измият плодовете, ако съм касиера-зависи, ако е за познат или дете, бих ги измила. То някой може да иска и да му го нарежа. Има схващане в България, че обслужващият персонал е длъжен да ближе г**а ня клиента и е длъжен за всичко.

# 49 608
  • София
Абсурдно е, съгласна съм, но е често срещано, особено в квартала, в който живея. В близост има парк и немалка част от тръгналите да се разхождат в него имат подобни искания. За мен е не само абсурдно, но и нехигиенично да ям нещо, което някой го е пипал,  уж измил и после ми го подал с неясно чистите си ръце.

# 49 609
Eeee, от искане за измиване на плод стигнахме до близане на гъза на клиент.

# 49 610
  • Варна
Че откъде да знам аз на тоя служител колко са му чисти ръцете, дали не е в кофти настроение и да излъже, че го е мил, а да не е, да не говорим и за по-лоши номера. Вероятно чешмата не е на касата на магазина, дори и да се навие, божа работа какви ще ги върши в помещението с мивката. То щото много трудно да си го измия сама навън. Щом наблизо има парк, значи има и чешма (много вероятно), а ако не, хората с деца навън почти задължителни носят бутилка вода.

# 49 611
Само си представям каква разправия би станала на опашката, ако служителката замине да изпълнява нечии капризи.

# 49 612
Eeee, от искане за измиване на плод стигнахме до близане на гъза на клиент.
То от там се почва.

# 49 613
  • до най-прекрасния мъж
Зависи от магазина. При нас има магазинче, в което продават плодове и зеленчуци, правят и фрешове.  Мивката е точно зад касата, а до нея е машината за фреш. Предполагам не биха отказали на някоя мама да й измият една праскова за детето, примерно.

# 49 614
Никога не би ми дошло наум, че могат да ми мият плод в магазина. Но и моята майка страхотно държеше на хигиената и аз съм свикнала, че плодовете и зеленчуците се мият със сапун и се плакнат с много вода. Такова искане надали някой ще ми изпълни. Да не говорим, че и аз няма да съм с чисти ръце, за да го ям. Така че, лично за мен такава молба ми идва доста неадекватна.
Иначе, ако е малко квартално магазинче и мивката е наблизо, мисля че не е проблем. Във верига, естествено не може да става и въпрос.

# 49 615
  • Ямбол
Това със сапуна е малко предобрено. Плодовете попиват и сапун със сигурност остава в обвивката им и ако тя се яде - ядеш и сапун.
Продавам плодове и зеленчуци. Имам на разположение лична тоалетна с мивка и отделно мивка вътре в магазина. Не съм отказвала такива желания, но насочвам клиента сам да се обслужи. Даже някои имат желание и за рязане(не на плодове) и това предлагам с дъска и нож и да се самообслужат.
Несъобразително е, да не кажа нагло да караш продавач да си напусне мястото и да ти вършу услуга, която не се предлага в търговски обект.

# 49 616
Плодове със сапун не се мият. Flushed

# 49 617
Мият, мият- аз от форума разбрах. И чаршафи сменят два пъти седмично.

# 49 618
  • София
Вечната тема - сватбите.
Канени сме на сватба, но...
В неделя вечерта. В галерия. Без столове. Без деца.
Т.е. - едно бързо коктейлче на крак.
Селско ли е или твърде градско?Rolling Eyes

# 49 619
  • Deutschland/HE
Два пъти седмично е мнооого рядко, имаше една потребителка, която утвърдеше, че ги сменя всеки ден, отделно всяка кърпа се ползва само веднъж и отива за пране... за мен това е ОКР.

Общи условия

Активация на акаунт