"Селски" номера и пинизи

• 5 184 546
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 555
Абсолютно се чудя от кой ръкав да си извадя историята.
Въпросната случка с бисквитите и майката, която не даде на Митака да почерпи другите деца, е често разигравана пред мен. Аз съм научена, че извадя ли храна пред хора, с които в дадения момент съм в някакъв контакт, то е редно да ги почерпя. Едно време при пътувания с влак, дори и на недалечно разстояние, ако някой извадеше в купето нещо да консумира и то ставаше за споделяне, черпеше. Сега не зная как е и дали хората са запазили този си навик.

И, Софи, за трети път правя опит да публикувам. Пътникопотокът в темата си върви и без мен идеално.

# 6 556
Хляб, хляб, ама винаги предизвиква възхита и желание да си отчупиш  Crazy

Питките по принцип са много привлекателни.Поне за мен  Flutter И въобще не съм имала гост, който да не започне да ахка, като извадя питката от фурната.Забравят и за пържоли, и за салати, и за ордьоври, и за десерти  Mr. Green

Цял ден я дъвчем тая прословута погача, elfi4ka дай поне твоята рецепта за питка, та да не е на халос писането  Mr. Green

А, ако са с овесени ядки - може. Тях специално ги продават за бебета, които ходят на сватби.

Ох, Лиляна, днес ми оправяш настроението за пореден път  Joy

# 6 557
  • тук-там
Въпросната случка с бисквитите и майката, която не даде на Митака да почерпи другите деца, е често разигравана пред мен.

Явно приятелски начала... Всичко ли е толкова селско около нея или само това с бисквитите?

# 6 558
А, ако са с овесени ядки - може. Тях специално ги продават за бебета, които ходят на сватби.
Да, има едни много приятни и здравословни Mr. Green, 3лв, няма и 10 бройки, миниатюрни са 2/на 2 см.
Открих и едни с червена боровинка за 1.90, пак с овесени ядки..... има и едни мини десертчета, с вкус на кейк, пак с овесени ядки и арония.
Домашен кекс хапват често, в къщи винаги има домашна и прясна храна

# 6 559
Въпросната случка с бисквитите и майката, която не даде на Митака да почерпи другите деца, е често разигравана пред мен.

Явно приятелски начала... Всичко ли е толкова селско около нея или само това с бисквитите?

Не, не, не ме разбра правилно. Майката на Митака е свестна жена, доколкото я познавам и постъпката й доста ме учуди, но друго имах предвид- че доста често се вади храна, разнася се сред деца и след това, ако те поискат, тя, храната се дърпа настрана или се скрива. Ненапразно писах и продължението, което ти не си цитирала. И това далеч извън двора на домакините и пакета бисквиДи на Митака. За други места иде реч.

# 6 560
Касита, тя свестна майката на Димитърчо, ама невъзпитана.Щото да не почерпиш другите деца, си е чиста простотия.

# 6 561
На мен пък  тая история с бисквитите измислена ми се струва,
да дадеш бисквити на детето си и като видиш, че и другите деца искат,
да си ги прибереш, и в същото време свестна била...

# 6 562
Ааа, що да е измислена....достатъчно такива хора има. Simple Smile

# 6 563
Ако аз съм дамата с бисквитите и имам само няколко бисквити, а знам че по късно ще ми реве за тях, то и аз ще ги прибера. А децата трябва да се научат, че не могат да искат каквото видят Peace

# 6 564
Ако аз съм дамата с бисквитите и имам само няколко бисквити, а знам че по късно ще ми реве за тях, то и аз ще ги прибера. А децата трябва да се научат, че не могат да искат каквото видят Peace

За какво тогава изобщо ще ги вадиш и даваш? При положение, че има достатъчно храна на масата?

# 6 565
Ако аз съм дамата с бисквитите и имам само няколко бисквити, а знам че по късно ще ми реве за тях, то и аз ще ги прибера.

После ще се четеш в темата за селските номера и пинизи  Mr. Green

# 6 566
И, Софи, за трети път правя опит да публикувам. Пътникопотокът в темата си върви и без мен идеално.

Да, 1/3 от пътникопотока е благодарение на две потребителки, а останалите 2/3 се надпреварваме да покажем колко сме не-селяни.  Peace

# 6 567
Ако аз съм дамата с бисквитите и имам само няколко бисквити, а знам че по късно ще ми реве за тях, то и аз ще ги прибера.

После ще се четеш в темата за селските номера и пинизи  Mr. Green
И? пука ми че Иванка и Мара ме мислели за селянка или пък невъзпитана Peace

# 6 568

За какво тогава изобщо ще ги вадиш и даваш? При положение, че има достатъчно храна на масата?

Искаш да ти давам обяснения за действията си ли ? При условие че не са в разрез с никакви закони, нре виждам какъв е проблема да храня детето си с каквото си искам, където си искам и както си искам.

# 6 569
tier, нали хипотетично говорим, що подскачаш като ужилена?

Общи условия

Активация на акаунт