"Селски" номера и пинизи

• 5 184 582
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 6 540
Сигурно, за да елиминира възможността наследникът да поиска, а тя да няма подръка.

# 6 541
Не се прави така - отваря чантата и  я пълни с деликатесите от детската маса, да има за из път.  Laughing

Всъщност, мисля си, че жената едва ли е искала да скрие бисквитите, просто е била малко по-нетактична. Може да си ги е сложила предвидливо в чантата за да му затвори устата, ако се изнерви в колата (все пак, изморено дете), но се е изпуснала. Никой не е идеален все пак, освен ССФ.

# 6 542
Е, хубаво, ама да кажеш на другите деца да не си взимат? Ми тъпо е. За едни бисквити Crazy

# 6 543
Е, хубаво, ама да кажеш на другите деца да не си взимат? Ми тъпо е. За едни бисквити Crazy

Така де, изпуснала се е. Особено ако е била на един-два коктейла, минала и е мисълта през главата и директно на езика.  Laughing Не ви ли се е случвало? Не я познавам, не казвам, че така е станало.

Тя Касита все ги снася едни такива, особени, понякога се чудя дали са реални или не примерите и. Имам чувството, че преразказва ситуации, за да генерира "пътникопоток".  Joy Joy Joy

# 6 544
  • Ямбол
Касита ни го пробута това евтиното номерче с бисквитите, за да ни отклони от сватбите.
Но ние знаем от сватбарката, че всяка уважаваща себе си майка, винаги носи в себе си бисквити, че ако огладнее синковчето, да му даде.

# 6 545
Ох, от тази тема, освен, че си затвърдих да не правя сватбени щуротии невър,щото все някой нещо ще скрие, ще е гладен, недоволен и  идеята да блесна ще ми се попари с първото откинено питено парче. Обаче покрай това се сетих, как празнувах рожден ден - първият самостоятелен (в смисъл всичко си приготвих сама).  Очаквах много гости и бях решила да е като шведска маса - салати, сандвичи, хапки,  мезета...и всеки да си взима. Имах едни познати (на приятелят ми) с дете (което  между другото много  харесвах) и то явно беше  гладно и ме пита  - како ...Х,  има ли пиле с ориз, при което преди да отговоря, майка му на висок глас  обясни - Ех,  ама нали ти казах, че тук няма да има ядене и трябва да вечеряш в къщи,  сега ще си стоиш гладна. Много  неприятно ми стана...  Не че детето не яде  после, даже специално и  бисквити му направих, та едва ли е останало гладно, но си ми остана такова като обидно...Не знам дали е селско всъщност.

# 6 546
Аз се разпознах да ти кажа  Embarassed
Правя чудеса от храброст, за да поднеса нещо здравословно или поне подходящо за деца. Детето не яде. Излизаме на разходка и се започва - баница, пица, сладолед ...
Мисълта ми е, че жената е искала да скастри детето, че е имало възможност да яде храна подходяща за него, сега няма такава (дори да не е било точно така). Не е било насочено към теб.

# 6 547
Всъщност, мисля си, че жената едва ли е искала да скрие бисквитите, просто е била малко по-нетактична. Може да си ги е сложила предвидливо в чантата за да му затвори устата, ако се изнерви в колата (все пак, изморено дете), но се е изпуснала. Никой не е идеален все пак, освен ССФ.

Не е трябвало изобщо да ги вади, щом не са предвидени за почерпка на всички деца.
Много са ми интересни такива недосетливи майки, които обаче винаги имат претенции целият свят да се съобразява с техните злата.

# 6 548
Аз се разпознах да ти кажа  Embarassed
Правя чудеса от храброст, за да поднеса нещо здравословно или поне подходящо за деца. Детето не яде. Излизаме на разходка и се започва - баница, пица, сладолед ...
Мисълта ми е, че жената е искала да скастри детето, че е имало възможност да яде храна подходяща за него, сега няма такава (дори да не е било точно така). Не е било насочено към теб.
Е, не, Aludra * , все пак познавах семейството - нямаха никакви  специфики от към хранително възприятие, възпитание и подобни, просто са очаквали  солидна вечеря, а нямаше как да осигуря такава за толкова хора. А и не съм канила хора за да ги храня, а  да си прекараме хубаво по повод някакъв ми ден рожден.Може да се е очаквало нещо а ла "Вилна зона", но ми стана неприятно,че толкова  на всеолушание разбрах очакванията.

# 6 549

Защото лятото в хотела,....
Извинявай Blush Реагирах малко остро, защото си познавам хората и знам колко ги беше срам от щерката в ония години.

Няма проблем Peace  Hug

# 6 550
  • София
А според мен майката се е проявила тъпо в самото начало с даването на бисквитите. Все пак домакинята е приготвила достатъчно неща за децата, за да не се тъпчат те с боклуци.
Извинете, но според мен всички бисквити от магазина са боклуци.

# 6 551
  • Ямбол
А, ако са с овесени ядки - може. Тях специално ги продават за бебета, които ходят на сватби.

# 6 552
  • София
А, ако са с овесени ядки - може. Тях специално ги продават за бебета, които ходят на сватби.

Hands Thumbsup

# 6 553

Любопитно ми е, толкова ли си зла, завистлива и дребнава и реално....или само тук си избиваш комплексите....

Жената може да си е приготвила бисквитите в дома. Съвсем нормално ако детето харесва нещо и е малко вероятно да яде нещо от предложеното на друго място, да се вземе от домашно приготвеното.

# 6 554
Тази тема съвсем затъпя Simple Smile след малко сигурно ще си говорим за памперси и кремове против подсичане  Mr. Green Я се върнете в руслото на темата, че съвсем я оспамихме с тия питки- митки, бисквитки и не знам си още кво  Wink

Общи условия

Активация на акаунт