"Селски" номера и пинизи

• 5 184 503
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 600
Не предлагам храна на деца, ако наоколо няма родител, когото да попитам дали може да си вземе.
Сега един куп са алергични, други не ядат боклуци, трети не знам какво си.
На децата купувам единствено солети, или сладолед, когато сме навън. Гледам обаче сладоледа да не го ядат сред други деца, с него няма как да почерпиш.

# 6 601
По принцип, може би съм стисната, казвам на децата, че на площадката не се ядат боклуци, защото на някое дете може да му се дояде, а майката да не разрешава тази храна. Те често забравят за боклуците в последствие  Mr. Green
Плодове, ако искат, веднага давам. Рядко има интерес от други деца, но се съобразявам имам ли да почерпя, ако някое дете се поиска.

# 6 602
Понеже се яде навсякъде, затова са и проблемите и проблемните ситуации. Епични бяха форумските битки, е ли е редно да се тръснеш на площадката с пакет солети и сок.

# 6 603
  • в рока
Ооооо, твърдо против съм на детската площадка да се дъвче.
Аз говоря за случаите, в които сме в кварталното ни кафе, или сме тръгнали на разходка до зоопарка и т.н.

# 6 604
Гаднярско ми се вижда на мен. Значи 3-4-5 дечица си менкат зрънчовци, солетки и други благинки и идва друго, което вижда че е съвсем в реда на нещата да поискаш от солетките на Иванчо или бисквитките на Гошко, защото нали и останалите така правят.... и когато и то постъпва така мамашките го напъждат: "Иди и кажи на майка ти да ти купи"  Tired

+1

# 6 605
На детска площадка с размер 2х2 е кофти да се яде, да.
Но пък в парк с пейки, който е пълен с деца но не непосредствено на главата ти, не е престъпление.

# 6 606
  • София
На детска площадка с размер 2х2 е кофти да се яде, да.
Но пък в парк с пейки, който е пълен с деца но не непосредствено на главата ти, не е престъпление.
Лошо впечатление ми прави да се яде върху пързалката, на катерушките, в пясъчника.... това не го разбирам. Сякаш ако не му мушнеш чипса в устата докато се пързаля ще падне небето. Нямам нищо против да се хапва и пийва по пейките в парка.
Не правя забележки на първите (само си се възмущавам наум  Mr. Green ) и постъпвам като вторите.

# 6 607
Какво е това постоянно ядене и хранене  Rolling Eyes
Трябва ли вечно да се дъвче нещо?

# 6 608
  • в рока

Айде де. Храниш детето си сутрин примерно. Излизате на площадката. Един час не може без храна? Аййде , бе

# 6 609
Трябва, разбира се. Сега ще ти обяснят, че понеже нямаш злоядо дете, не ги разбираш тези работи и колко е важно да натъпчеш чаавето с каквото успееш, докато играе или гледа телевизия.  Laughing

# 6 610
Аз на котките си не давам да просят храна, за някои съфорумки обаче това било въпрос на идеали/вкусове/характер.  ooooh! Обичало да хапва детето ... ами моето хич не обича питки и погачи, но много обича да скаридки и разни рибки, ама от хубавите. Искам да я видя aniram как споделя с детето ми порцията си. Не че си го представям да зяпа в устите на хората, защото му се прияло.

Касита, аз след някой друг месец като дойдат номинациите ще предложа такава за ССС. Вече имам фаворитка от темата ти.
Много искам да ви видя на практика как обяснявате на едно годишно дете, че храната е чужда и не трябва да се яде Mr. Green Sunglassesи как то ви разбира и слуша......вие имате ли деца, или ако имате сигурно от доста отдавна са големички

# 6 611
  • в рока
По- нагоре си "вързах гащите", Како. Споменах, че моят син не е от ящните. Ама , виж, не съм се сетила да пробвам да му дам да муа зрънчо и солети на пързалката. Дали ще се "оправи"?

# 6 612
  • в рока
Дете на една година яде пита в несвяст? Моето на една не можеше още стабилно да ходи, камо ли да оглежда по масите и да обикаля.

# 6 613
  • Бургас
Онзи ден бях с щерката на една приятелка на един детски панаир. До нас стояха едно момиченце на около 4г. с майка си. На детето всичките му горни предни зъби бяха изгнили и черни. По едно време без детето да я моли, майка му изкара една дъвка и му я навря в устата /не беше Орбит/ с думите "Ето майче". Кому е нужна тази дъвка, особено без дори да е поискана, като зъбите на детето ти са по-зле от тези на някой 70г. циганин.

# 6 614

Айде де. Храниш детето си сутрин примерно. Излизате на площадката. Един час не може без храна? Аййде , бе

А кой е казал, че се стои навън 1час?
Само отиване и връщане до централната част на града, със все натоварване на колички, тротинетки и т.н. превозни средства ми отнема около 30-40мин.
Разходка минимум 1час, обичайно 2, а ако искам да свърша и някаква работа, часовете стават 3. Като прибавим и престоя в колата...значи средно около 3.30-4часа ни отнема това.
Каката може за това време да не яде, но малкия виждайки всички наоколо да примляскват в един момент иска и той. За това и нося пакетче солети, за да не се чудя от къде да му взема нещо.
Понякога яде, друг път изобщо не се и сеща.

Общи условия

Активация на акаунт