"Селски" номера и пинизи

• 5 184 516
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 630
  • София
Ц, за буба не съм чувала, но аз си имам момиче, т.е. дуда  Grinning. Чурка знам, че е популярно иначе.

# 6 631
  • София

И пупа съм чувала, но не съм сигурна, какво значеше
коремче  Laughing

# 6 632
В "Нашите деца" периодично се пускат теми с въпроса "Как наричате половите органи на децата си" - много са поучителни.  Laughing

# 6 633
  • София
На моето вече са му изтекли седемте години, в които можех да му влияя благотворно чрез подходящо обозначаване на разлините чарколяци от тялото човешко. Сега вече щетите са непоправими и детето ще си остане непросветено за буби и дуди.
Дудата не е ли плод?  newsm78  

# 6 634
  • в рока
Буба и викат бабите в нашия край.

Мирама, не става въпрос дали на някое дете  на  кварталната площадка му прави впечатление зрънчото на другото. За мен това не са места за дъвчене.

# 6 635
Дуда викат някъде на черницата.

# 6 636
  • София
Буба на дудата ли? Че стана едно транссексуано вече...

# 6 637
  • София
В "Нашите деца" периодично се пускат теми с въпроса "Как наричате половите органи на децата си" - много са поучителни.  Laughing
Преди много време бях влизала в една пускана май от Бу. Преобладаващите мнения бяха че всичко трябва да се нарича с истинските му имена Crazy Аз, хем не съм привърженичка на дудите, но пък и ми звучи тъпо да кажа на дъщеря ми: "Хайде да измием вагината ти" Tired Та от тогава избягва подобни теми.

# 6 638
Такива зъби съм забелязвала при деца, на които като бебета са им потапяли бибероните в мед или някакво сладко.

Абсолютно вярно!

# 6 639
  • в рока
Буба на пишката.

На плодовете на  черницата по някои места им казват дуди, на други бубонки

# 6 640
На детето всичките му горни предни зъби бяха изгнили и черни.

Чувала съм, че една от причините може да е дългото кърмене на поискване  Peace

# 6 641
  • София
На детето всичките му горни предни зъби бяха изгнили и черни.

Чувала съм, че една от причините може да е дългото кърмене на поискване  Peace
По-скоро дългото пиене и приспиване със шише със сок или мляко.

# 6 642
  • Бургас
Аз, хем не съм привърженичка на дудите, но пък и ми звучи тъпо да кажа на дъщеря ми: "Хайде да измием вагината ти" Tired Та от тогава избягва подобни теми.

Може да кажеш "Хайде да измием дупето отпред и отзад".
Някои жени нали си кръщават гърдите. Може да подходиш по същия начин, но името ще е за "дудата". Така ще избегнеш неудобството да я наричаш по този начин, а просто ще казваш на дъщеря си "Хайде да измием Спаска"  hahaha

# 6 643
  • София

Може да кажеш "Хайде да измием дупето отпред и отзад".
Някои жени нали си кръщават гърдите. Може да подходиш по същия начин, но името ще е за "дудата". Така ще избегнеш неудобството да я наричаш по този начин, а просто ще казваш на дъщеря си "Хайде да измием Спаска"  hahaha
hahaha
Аз въпроса съм го решила. Всички имат пишки, защото с тях се пишка. Момчешките ги наричаме пишки, а  момичешките са пишета.  Whistling
Да се върнем на селската тема.

# 6 644
Особено ако е момче, щот ще му се надуе бубата Naughty

абсолютно, като бях малък, точно така ми казваха и даже им вярвах. Точно "бубата" казваше майка ми:)

Общи условия

Активация на акаунт