"Селски" номера и пинизи

• 5 184 576
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 645

И пупа съм чувала, но не съм сигурна, какво значеше
коремче  Laughing

Не, пупа е бубата на момичетата:) братовчедка ми имаше такава:) още има де:)

# 6 646
Аз писах по-назад, че съм чувала израза "ще му падне пишката", ако не опита нещо момченцето.

# 6 647
  • София

Не, пупа е бубата на момичетата:) братовчедка ми имаше такава:) още има де:)
аааа, шъ ме извиняваш.... пупа е корем.... я се завъти из отчетните на бременеещите и ще видиш че е пълно с "пупи"

# 6 648
  • Бургас
"Мушморок" ми харесва повече от "пишле", "буба" и пр.  Laughing

То пък егати дискриминацията - на момченцата ако не им се даде да ядат всичко що видят, веднага ще им се надуе "бубата", а момиченцата кучета ги яли. На нас щото няма какво да ни се надуе. Не знам случай на момченце с надута или паднала пишка  Crossing Arms

# 6 649
Аз на котките си не давам да просят храна, за някои съфорумки обаче това било въпрос на идеали/вкусове/характер.  ooooh! Обичало да хапва детето ... ами моето хич не обича питки и погачи, но много обича да скаридки и разни рибки, ама от хубавите. Искам да я видя aniram как споделя с детето ми порцията си. Не че си го представям да зяпа в устите на хората, защото му се прияло.

Касита, аз след някой друг месец като дойдат номинациите ще предложа такава за ССС. Вече имам фаворитка от темата ти.
Много искам да ви видя на практика как обяснявате на едно годишно дете, че храната е чужда и не трябва да се яде Mr. Green Sunglassesи как то ви разбира и слуша......вие имате ли деца, или ако имате сигурно от доста отдавна са големички
Едногодишно дете разбира, когато му говориш. Трябва обаче да му говориш.

# 6 650
Ох, какъв развой сте постигнали Laughing Ми да си кажа и аз - моят малък син пък си кръсти (не знам защо) пикливият си (за сега само ) орган -  Нешо (извинявам се на хората с това име, не съм виновна) Опитвам се да го уча ,че се казва пенис и сега го е кръстил "Пенис Нешо"...Ми, не мога да се оправя, пък и  не искам  да му давам повече идеи  за разрастване на "името" -  да си се оправя  Naughty

# 6 651
  • София
Не знам случай на момченце с надута или паднала пишка  Crossing Arms

Аз знам. Едно време колежка ми беше разказвала за сина си. Не помня вече дали костица някаква беше натиснала нещо или какво точно се беше случило, но за няколко часа горката пишка била станала като балон и спешно му бяха правили операция. Случило се е като е бил на 3-4 години. Жената каза: "Аз нали съм модерна и не вярвам на бабините деветини, че ако не дадеш нещо на момченце ще му се надуе пишката..... и не му купих сладолед, а много искаше.... Рационалното ми аз знае, че едното няма връзка с другото, но дълго време се самообвинявах, че не му купих пустия сладолед."
На моите редовно им отказвам разни неща.... до сега подути пишки не сме имали.... пу-пу-пу....

# 6 652
На детето всичките му горни предни зъби бяха изгнили и черни.

Чувала съм, че една от причините може да е дългото кърмене на поискване  Peace
По-скоро дългото пиене и приспиване със шише със сок или мляко.

Така е, ползването на шише със сок или мляко за залъгалка  и приспиване си е доказано и е на първо място. Другото си е до наследственост- ген. Децата на брат ми /на 6,5 и 3.5г./ са изяли тонове шоколад, както и брат ми откакто го помня  Grinning, пили са мляко, сок за приспиване и зъбите са им едни бели и хубави. Аз съм дълго кърмена и изгнили зъби съм нямала. Също и редовното миене на зъби още от ранна възраст е от значение.
Сега се тревожа за дъщеря ми. Надявам се да не е наследила зъбите от мъжа ми, че... Cry

Извинявам се костица на пениса ли?   Simple Smile

# 6 653
  • sofia
Дуда викат някъде на черницата.

Бубите ги хранят с дуди  Joy копринените буби с листата на черницата....

Питайте някой зъболекар да ви обясни.....често са много по-различни причините и е малка вероятността да общо със споменатите.
Единият ми син се приспиваше с шише, другият пък беше кърмен докъм 2г. и половина (основно за приспиване). Имат по 2-3 кариеса и то появили се след 5-тата им година.

Чувала съм, че една от причините може да е дългото кърмене на поискване  Peace

# 6 654
  • София

Извинявам се костица на пениса ли?   Simple Smile

За дете иде реч все пак... човешко.... не за куче  Shocked

# 6 655
Дуда викат някъде на черницата.

Бубите ги хранят с дуди  Joy копринените буби с листата на черницата....

Питайте някой зъболекар да ви обясни.....често са много по-различни причините и е малка вероятността да общо със споменатите.
Единият ми син се приспиваше с шише, другият пък беше кърмен докъм 2г. и половина (основно за приспиване). Имат по 2-3 кариеса и то появили се след 5-тата им година.

Чувала съм, че една от причините може да е дългото кърмене на поискване  Peace

Има вярно, права си, принципно се доказва наличието на микроби и разни бакт. инфекции които се предават от майката. Говорила съм с проф. по Детска Стоматология, принципно забраняват целуването на децата по устата. Но гореспоменатите причини за шишета и пр. допринасят и са от много голямо значение.

# 6 656
Има ли някакъв шанс да се върнем към темата или да се отписвам  newsm78

# 6 657

Извинявам се костица на пениса ли?   Simple Smile

За дете иде реч все пак... човешко.... не за куче  Shocked

Не не, аз по-скоро за местоположението на костицата...предполагам че знаеш че този орган кости и костици няма...затова ми стана смешно Simple Smile Не се обиждай  Peace

# 6 658
  • София
Има ли някакъв шанс да се върнем към темата или да се отписвам  newsm78
Чакай да се пробвам:
Селски номер ли е да хванеш чуждо колело (от онези за бутане с крака) без собственика изобщо да е наясно че си го взел и да си отидеш до вкъщи "ама само за малко" . И въпросния собственик - аз, да се върти като обран евреин и да си търси возилото?

# 6 659
Е, това си е кражба. Нищо че е само за малко. В ерата на мобилните телефони мисля всеки би могъл да извести за всичко по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт