"Селски" номера и пинизи

• 5 184 585
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 49 620
Вечната тема - сватбите.
Канени сме на сватба, но...
В неделя вечерта. В галерия. Без столове. Без деца.
Т.е. - едно бързо коктейлче на крак.
Селско ли е или твърде градско?Rolling Eyes
Май твърде градско. Неибмислено? Опит да се намали броя гости?
Тъпо, макар че, разбира се, всеки може да празнува както иска.

# 49 621
  • Mediterraneo
Имаше и друга, а може и същата да е, която два пъти с една и съща пижама не спеше. Винаги ми е било селско да се опитваш да изпъкнеш с подобна простотия.

# 49 622
  • Deutschland/HE
тя беше друга, но сигурна и тази с чаршафите го прави Simple Smile

# 49 623
Да, чистофайници, ама на Великден бухат козунака в пералнята.
За сватбата- не ми се вижда странно, така са си преценили хората.

# 49 624
  • София
Вечната тема - сватбите.
Канени сме на сватба, но...
В неделя вечерта. В галерия. Без столове. Без деца.
Т.е. - едно бързо коктейлче на крак.
Селско ли е или твърде градско?Rolling Eyes
Снобско е, според мен. Особено ако младоженците не се интересуват от изкуство.  Била съм на такава сватба. Безкрайно скучно и отегчително. Останахме без крака да висим като коне на празни ясли... Пък ако няма и диджей.... Направо си дайте пликчето и си бягайте. Вероятно това е основната цел на младоженците.

# 49 625
  • София
Не е. Той има пари. Уж иска да събере приятелите си, а всички други сме семейни и повечето с деца.
Правил е рождените си дни в по-удобно време и с деца.
Както и да е, ние отпадаме. Майка ми заминава утре.

# 49 626
  • sofia
Да стоя на крак в галерия ми се е случвало само при откриване на изложба. Просто не бих отишла на тази сватба.

# 49 627
В галерии, често се правят фирмени коктейли и представяния, но то е съвсем друг събития, нито ще разрешат някакъв шум да се дига или нещо друго. Нещо като нищо. Така са решили въпрос на избор - пийте по едно питие и бягайте, там е на кетъринг с предварителна поръчка и се плаща на час. Та като се изпият напитки и се изядат хапките хората сами ще си тръгнат, освен приказки нищо друго свързано със сватба не може да с еправи на такова място.

# 49 628
  • София
Ще има ди джей. Голяма работа де.
Всички са на работа в понеделник, така че докато пийнем напитка, хапнем хапка и ще трябва да си тръгваме.

# 49 629
И на мен днес един мъж в ОЛХ ми се разсърди, защото ми поиска отбив от цената с 20 лева. Не го определям за селско. Но пазаренето му- да, при условие, че има ясни параметри на обявата ми.
Оф, такива много мразя, честно. Предлагат ми цена наполовина от обявената, със съобщение на шльокавица и никакви обноски. Дори не си правя труда да отговарям.

# 49 630
Уж иска да събере приятелите си, а всички други сме семейни и повечето с деца.
Правил е рождените си дни в по-удобно време и с деца.
Агент, сигурна ли си, че на децата ти ще им е интересно? А ти не искаш ли да отидеш на сватбата без деца? Аз бих ги оставила у дома и действала само с мъж. Това се отнася и за рождените дни, които споменаваш.

# 49 631
  • София
Ще видим.

# 49 632
Е, щом са ви поканили значи ви чустват близки. Бих отишла, пък може и хубаво да е.

# 49 633
Баба ми (бог да я прости) сменяше всеки ден чаршафи и не даваше да се спи 2 дни с едни пижами. Ама аз това го свързвам по скоро със селския начин на живот. Особенно зимата на печка казваше че се вмирисват и като спим ги изпотяваме. Но тя беше и с алергия и пазеше страшна чистота. Върху леглата се постилаха и някакви покривки. След като се постели леглото се постилаше губер, май така се казваше, и отгоре още една покривка по половин ширина за ако някой сяда да не цапа губера... Много работа си създаваше тази жена

# 49 634
  • София
Е, щом са ви поканили значи ви чустват близки. Бих отишла, пък може и хубаво да е.
Много сме близки с младоженеца и много ми ще да отидем. Мм нещо киселее, ама дано се навие.

Общи условия

Активация на акаунт