Бурята~~La Tempestad~~Тема 11

• 33 870
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
 yes thumbsup

Dicey $♥ ‏@DiceyStorm  2h
Watching #SingleMomsClub with @willylevy29  and omg he fine as hell!!

Явно в момента има снимки в Маями ,за проекта на Емилио Естефан... Thinking

William Levy  Spotted Shooting Emilio Estefan Project, Might Explain Absence on Twitter || Latino Post: http://www.latinopost.com/articles/5215/20140328/william-levy-sp … ce-on-twitter.htm

Iarrycraic William Levy and I just chillin'
http://instagram.com/p/mGiV-XL1_Y/ 

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 01:34 от iss0o

# 661
William Levy #FriendlyFriday with #LaTempestad cast

William Levy @willylevy29 #FriendlyFriday with #SingleLadies cast

William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #Sortilegio cast

William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #TDA cast

William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #UnAmanteAllaMedida cast

# 662
William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #SingleMomsClub cast

William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #Acorralada cast

William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #ProtagonistasDeNovela cast

William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #Addicted cast

# 663
William Levy @willylevy29  #FriendlyFriday with #TheVeil cast

# 664
Лека нощ!

# 665
Привет левиретки,наварети и темпестадки!

Дано Девата на морето им помогне да се изяснят и да вземат правилните за живота си решения! Praynig Praynig Praynig

Подреждането за старта на Сепанг утре:

Scuderia Ferrari ‏@InsideFerrari  8m
#FerrariMALGP #Q3

Приятен почивен ден!

# 666
ximenaNR : http://instagram.com/p/mG8oF9iQSy/  

Кате,...?
 ximenaNR : #Repost from @anabreco Nada. 😊 http://instagram.com/p/mGmXT7iQRM/  

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 12:54 от iss0o

# 667
Добър ден!амигаас и аммиго   Grinning

имам загадка...за вас...кой изповядва мотото на на Джони Уокър  Mr. Green

нещо много се разнежих,но хайде да има Mr. Green

# 668
Привет ми хенте  bowuu

Наваретко как чие мото...на Катето е това  hahaha аз не го го обичам нито синьото нито черното

колкото до баса ви...Наваретко честно ти казвам жал ми е за теб  hahaha ...няма да те казвам да лавираш и да се отказваш...то невъзможно вече,ама поне преди да се хванеш на този бас...да беше се посъветвал....с малко по-трезвен от тебе  hahaha ... аз бих се включил...ама ми е жал за теб не искам в още по-голям преразход да те вкарвам  Mr. Green

# 669
Буенос диас,дами и господа  Mr. Green

аа това не е моето мото...на Хайме...той си ги слага редовно и инстаграм  hahaha

Тони сигурен ли си че никак не ти харесва  hahaha макар че аз не затова  Mr. Green

на мен сега ми е смешно...но ако го спечеля този бас...както съм почти сигурна...хич няма да е забавно...пък за Наваретко хич и не говоря...ще удари тавана от яд  hahaha .... с две думи съвсем си утежнихме положението....където ще е тежко....но аз не се отмятам не ми е в природата..за съжаление  Mr. Green .

# 670
Ооо и аз мюсюлманско да стане си държа на думата.... Naughty ... въпроса е,че няма да се случи такова нещо...хора...пак казвам той не е чак толкова зле...за какво говорим ние толкова време..едва ли не може би ,това изобщо не ми е и вариант  Naughty

аа тази снимка също ми е в топа  Mr. Green защото на снимката са две от най любимите ми същества в този  живот ...само третото липсва  hahaha

# 671
това отляво и то ли е живо същество  hahaha

добре ти си знаеш...аз се опитах само малко да омекотя удара...ама щом искаш да падаш на цимент...от 8-мия етаж..заповядай  Mr. Green

# 672
. въпроса е,че няма да се случи такова нещо...хора...пак казвам той не е чак толкова зле...за какво говорим ние толкова време.. Naughty

Дано си прав в усещанията си! Praynig Praynig Praynig Но ако сега наистина снима в Маями....няма как да се измъкне... дори формално...Живее с тази жена в една къща,няма значение какво чувства...това е факта... Thinking
Ако снимаше в Атланта...можеше и да поизлъже за ангажиментите си.... Thinking

Малко остана...ще гледаме ....сеир,май.... Sad

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 13:27 от iss0o

# 673
сега видях,че Химена е репостнала нещо  от фенка на  Ана бренда Контрерас...която прави заявка за себе си....23 април...13 и 30  Joy Joy

Трябва винаги да сме наясно че  ролята ни в този живот е не друга,а да сме щастливи и да правим нещата,които ни карат да се усмихваме..не повече не по-малко

Затова тази бележка е за да ви подканя да правите това което желаете,което ви харесва,защото вашата усмивка е това,което кара и нас да бъдем щастливи,вашата усмивка има най голяма стойност,може би вече сте го разбрали,затова ви моля..не допускайте нищо да помрачи тази ваща усмивка,Нищо.

# 674
Кате,
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт