AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 255
  • 418
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Малко снимки от днес:

Флашката. доста голяма и камъчетата не са фини както си ги представях. Не бих я носила като колие - грубовата е за мен. Иначе като флашка нищо по различно като конструкция от другите стандартни ейвънски флашки.

Споделям! Peace няма да заливам и аз със снимки, но:
Не знам кой би си закачил това чудо на врата?! Ще се радвам да видя, една цялостна завършена визия, на която колието/флашка да ходи?! Изключително ми е любопитно!!!! Аз даже не зная как да я ползвам в смисъл, ползвам набор от 4 флашки, навързани една до друга и тази никак не ми се връзва, а тях ги нося в чантата винаги, ползвам както на работа служебно, така и вкъщи.... та ми е хикс, как да я организирам ней със съсестримите й, като милата и толкоз тежка.... ма хората са го казали, на харизан кон зъбите не се гледат!! За сега ще си я гледам, и любувам само, а като се сетя какво предназначение да й отредя, ще бъде възнаградена с ползване!

И още нещо... вчера половин ден се подлудих да диря спрея пур бланка, който фигурираше във фактурата, в описа в кашона, но е и в самия кашон... и след няколкочасово дирене, пренареждане и прочие, се оказа, че той си е бил в кашона, само че проблема бил у мен: аз диря стар дезодорант пур бланка, пък то било пластмасово шише, което страшно прилича на изсушителя за нокти, но в по-голям мащаб.... ooooh!
Ми да слагат по едно упътване за блондинки... да ги предвиждат тези работи, не виждат ли, че само руси боя поръчваммммм.....еее нямам време да търся и да им разбера новостите, Айм джъст Блонд! Sunglasses Flutter
Айде, стига толкоз... Изписах си квотата за 2 кампании напред! Peace

# 108
  • Варна
     Кате, определено не е най-практичния аксесоар, тази флашка, най-малкото, защото не може всеки ден да е на врата ти, а идеята е подобен носител да е винаги под ръка, не да дублира друг такъв, за дните, в които е подходящ. Мен ме дразни повече тази пластинка с логото, която първо ще се издраска, ще издраска и самото сърце, и второ, ще дрънчи ужасно, ако, колието, все пак се носи.

Но, за теглото... тази е направо лека... трябва да изровя първата флашка, която Ейвън великодушно ни подари... пак във форма на сърце...  ooooh! ... тя пък колко тежи, не е истина. Та... както знаем от опит, повечето мотивационни подаръци всъщност са доста ненужни или не пасват на всеки като стил и вкус. Ама, както казваш, коня и зъбите...

# 109

Ре, би ли погледнала моля те, дали и на двете дръжки има възможност за отпускане. На снимките се вижда нещо като катарама...

Узи разбрах за какво питаш!
чантата не позволява отпускане на дръжките в такъв смисъл. Сега ще обясна защо.
Отпускат се и двете страни на ЕДНа дръжка , тази която е отпред. Така закопачна е  на най-късото. има пробити още по две дупки и обкантени в златен метал. Измерих на колко може да се удължи максимално и то е 8 сантиметра но само на едната дръжка- ПРЕДНАТА!..... ами задната ...

Белята
ако е флашката във формата на сърце с камъни сваровски - тя екато гюле ..... а също уж беше за врат.

# 110
Аз да си покажа новият ми лак. Много ми хареса и затова реших да го споделя и със вас

# 111
  • Варна
Да, Ре, точно тази е... добро сравнение... и да, беше предназначена за носене на врата... невъзможно... така си стои.

# 112
За смяна на координатор бях писала преди време - накратко, за да се махне някой представител и отиде при друг координатор, трябва да стане замяна , координатора при който отиваш да даде някой от своите представители , но със същата активност. Аз писах жалба и отговорът беше такъв. За съжаление.

# 113
Масажора удобен ли е? На снимка изглежда прекрасно, но на живо да не е прекалено мек.Искам да е със средна твърдост.

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Флашката, подобно на тази, която получихме преди две години, е абсолютно НЕПРИЛОЖИМА като бижу. Не знам защо изобщо някой си е помислил и се е надявал, че тоя воденичен камък може да бъде закачен на шията, без човек да се самобезглави или най-малкото - да се сдобие с прекрасна черта от ожулване по врата. Да, интересна е, красива дори и определено ще предизвика коментари щом я извадите. С тези 2 ГБ е по-добра от предходната, но не мисля, че ще е особено полезна, защото обемът информация, която ежедневно се пренася, е несъбираем в нея. Може би ще става за някой друг файл с документи,  снимки и малко музика, но до там.

Още като пуснаха програмата ми беше ясно, че напъването за тази флашка е нерентабилно. При постигнат оборот, без да се влагат лични средства, е добре.

# 115
След много чудене, пуснах нещата за размяна в другата тема. Съпругът и детето твърдят, че нещата са супер, но като знам, че няма да се престраша да сложа чантата, защо само да си я пазя?  Blush  Относно слънчевите очила преди пишеше категорията, а сега не. Очила Кортни са 2, а Амара 3 и са доста тъмни стъклата. И двата чифта очила са много хубави, но си зависи и от ф-мата на лицето. Ако някой е с много тясно лице първите може да са му широки и да му падат.

# 116
  • Варна, а по празниците в Ямбол
След много чудене, пуснах нещата за размяна в другата тема. Съпругът и детето твърдят, че нещата са супер, но като знам, че няма да се престраша да сложа чантата, защо само да си я пазя?  Blush  Относно слънчевите очила преди пишеше категорията, а сега не. Очила Кортни са 2, а Амара 3 и са доста тъмни стъклата. И двата чифта очила са много хубави, но си зависи и от ф-мата на лицето. Ако някой е с много тясно лице първите може да са му широки и да му падат.
По въпроса с очилата спешно си търся такива, след като едни любими мои ейвънски сдадоха багажа-счупиха се!! Confused Едни бръмбърски, както ги определя мъжа ми, сиви, с деликатни камъчета в основата на дръжката, искам същите!!!!!!!!!!!!!!!! .. или подобни, поне, но няма да стане без пробване. Спомням си миналата година, когато пак исках да сменя тези, които леко бяха поожулени, ходих до офиса, там имаш всички модели и пробвах, и пробвах, и пак пробвах, но нищо не ми пасна на красивата главица  Joy hahaha .. та не зная кога ще намеря време да ида там или ще се пазари от сергия нейде за 20-30 лв Rolling Eyes

# 117
Някой ще ме светне ли по въпроса.Ако се съглася да стана координатор,моята координаторка ще спре ли да печели от мен?Така ще я накажа,заради отношението и!

# 118
     lita_2003 , моля, махни цифровото изражение на процента и всички конкретни цифри, касаещи отстъпка. Говорим за максимален, достигнат и фиксиран процент.

Сумата, която пишеш, че си достигнала, ти дава право на максимален процент. Междинната сума може да ти смята на процента, който би постигнала със съответната поръчка, без да си достигнала ниво за максимален % в предния куотър. После, при фактурирането, всичко си идва на мястото, стига наистина да си изпълнила условията.

Ако наистина координаторката ти е "взела" 200 лв. оборот, действително те е лишила от класиране в ниво бронз. Все още не знаем точните привилегии, но засега изглежда, че имаме подаръци, може би еднократно след класиране за куотъра и отстъпка върху мострите.

А масажора не е на посочения от теб процент, а на още по-малък, защото е некозметичен продукт, а те винаги са на фиксиран %.

Благодаря много за информацията! Не знаех, че не трябва да посочвам конкретни проценти, за което се извинявам, няма да се повтори. Просто се чудя дали да си пускам поръчката. В предходната фактурата ми пише 1103 лв, така че я пускам смело пък дано да я фактурират на максимален процент. Иначе аз си качвах директно поръчките в сайта и моята координаторка не спря да ми звъни цяла седмица като видя, че имам по-голяма поръчка, затова я пуснах през нея, но ще се постарая следващият път да съм по-твърда и да отказвам. А и ще си водя поръчките само на хартиено тефтерче, защото не знаех, че координаторите виждат какво пускаме.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 19:56 от lita_2003

# 119
Масажора удобен ли е? На снимка изглежда прекрасно, но на живо да не е прекалено мек.Искам да е със средна твърдост.
и на мен ми е интересен и мисля да си го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт