AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 252
  • 418
  •   1
Отговори
# 120
  • София
чантата не позволява отпускане на дръжките в такъв смисъл.

Баааси тъпото!

А това, че координаторът може да гледа в профила на своя представител вярно ли е? Аз това съм го проспала. Мислех, че постфактум може да следи вече направените поръчки

# 121
Някой ще ме светне ли по въпроса.Ако се съглася да стана координатор,моята координаторка ще спре ли да печели от мен?Така ще я накажа,заради отношението и!
Не, няма да спре да печели от теб. Дори ще печели повече, ще се вдигне нивото й и процента, който взема от теб, ще взема също и от групата ти. Laughing

Узи, да вярно е. Координоторът през своя сайт има достъп до сайта на своите представители. Може да наблюдава абсолютно всичко, дори може да плати фактура, само не може да пусне поръчка.

# 122
Някой ще ме светне ли по въпроса.Ако се съглася да стана координатор,моята координаторка ще спре ли да печели от мен?Така ще я накажа,заради отношението и!

Не разбира се
ти ще бъдеш съучастник в избутването й в ниво- координатор-лидер на пирамидата. Така ще печели дори повече.

# 123
  • Варна
     Те затова са толкова настоятелни, като ни убеждават да се хванем на въдицата... Ако ще сме им конкуренция, защо да го правят?
     Моята за друго не ми се обажда, както споделих, но миналата година на два пъти твърде продължително ме преследваше да ме убеждава как ще се справя, ще спечеля и т.н... Ами, не ща, аз си имам друга работа, не си се представям по проспектинги и тем подобни простотии... нищо, че от нашия офис много напоително ни заливат във фейса със снимки от конференции, софри и други подобни, спретнати от нашия труд.

# 124

А това, че координаторът може да гледа в профила на своя представител вярно ли е? Аз това съм го проспала. Мислех, че постфактум може да следи вече направените поръчки

о ДА!
следи те като ЦРу отвсякъде.
дори ми се е случвало координаторката ми да ми звъни последен ден в 13:00 часа и да ме пита дали не съм забравила да си пусна поръчката. аз имам набрани неща чиито светофари съм следила до последно.

затова това за тефтерчето е добър вариант  Wink

аз дори си мисля че ако бях координатор щях така да обиграя поръчката на Лита че пак всичко да е пуснато през нея, има си варинати и варианти. но тук си трябва истинска загриженост.... а не просто демострации.

# 125
Привет... намесвам ке насред дискусията ама да питам...
В новата кампания има една притурка като вестник...само за представители, и там харесах едни очила 9.90 лв.
Обаче те знам принципно струват ли си ейвънските очила ? Имат ли защита? Кое е по-добре са си купя очила от оптика стар модел за #20-30 лева или ейвънските за 20 ?

# 126
Много Ви благодаря,значи отърване няма....и аз се чудя,защо толкова много искат да стана координатор...еее няма да е на тяхната.И така ми е добре,имайки предвид колко оборот правим,а какви подаръци получаваме в замяна...Всичко е прах в очите....Разрових се тук и там,разгледах фокуса в другите държави,там за подараци имат колело...а процентите с отстъпка са космически,а ние тук ще се задоволяваме с малкото....това е положението.....

# 127
Много Ви благодаря,значи отърване няма....и аз се чудя,защо толкова много искат да стана координатор...еее няма да е на тяхната.И така ми е добре,имайки предвид колко оборот правим,а какви подаръци получаваме в замяна...Всичко е прах в очите....Разрових се тук и там,разгледах фокуса в другите държави,там за подараци имат колело...а процентите с отстъпка са космически,а ние тук ще се задоволяваме с малкото....това е положението.....

Всеки нов представител тук в темата след 3-4 месеца е обработван за координатор.
И мнозина от тях се съгласяват. Досега обаче сякаш не съм чула да пеят дитирамби, колко е гот  Joy

# 128
  • на североизток от Рая
Ре, те може и да се справят момичетата, но тези, които станаха координаторки, вече не пишат при нас. Мен това ме озадачава. Не че са длъжни, но някак като представители са активни в темата, пък после - дим да ги няма.

Когато аз станах координатор, имах ясна представа, че се издига моята координаторка на по-високо ниво. Каза ми го тя, обеща, че ще ми помага. Е, помагаше ми, но то не може все да ме побутва отзад. Нейните задължения също са доста, а тя е от хората, които не само печелят, ами и помагат. Жена с голям опит и голямо сърце е. Още си я ценя. А тя все повече се издига. На мен сега не ми е удобно да я търся за съдействие, но когато искам някой парфюм примерно, се обаждам тя да ми го поръча по разбираеми причини.

Да си координатор, да нямаш опит като представител първоначално, все едно неграмотен да ме учи на български правопис и граматика. Сигурно пак ще ме обявите за крайна, но аз така мисля.

# 129
  • София, Западен парк
Cristall Bell, много хубави снимки си направила Simple Smile. Да се похваля - и аз я имам "на живо" червената колекция. Мисля, че ще си нося нещата. Но не всеки ден, а от време на време. Първоначално си мислех, че ще стоят много официални, но мойта зонална си ги носеше на 1 обучение /преди 2-3 седмици/. По този повод да похваля и координаторката си - не ме притиска, но е достатъчно отзивчива, пише имейли, обяснява добре, да, може да вижда в акаунта ти, което всъщност е добре за мене - веднъж ме подсети да се пусна запазената поръчка /ако не беше, щях де си изпусна подаръците - с черния хайвер и спотлайт-а./ Не знам как обаче щях да реагирам, ако не бях доволна от координатор и зонален. А може и така - който не е доволен от координатора си - да става координатор Wink

# 130
Лилавият масажор от задна корица - имам го, едър,широк, не ми се видя удобен/нямам опит и търпение,може и от това да е/,по-скоро са твърди "израстъците" му. Пак казвам, на мен се стори неудобен, за вас може да е професионален и читав.

# 131
Здравейте и от мен Simple Smile Днес ме попитаха за едни продукти на anew на стр. 109 където пише Дневен и Нощен крем за 25лв. Дали заедно двата крема са за 25 или по отделно ?

# 132
Здравейте и от мен Simple Smile Днес ме попитаха за едни продукти на anew на стр. 109 където пише Дневен и Нощен крем за 25лв. Дали заедно двата крема са за 25 или по отделно ?
25лв един брой, виж във важни съобщения в профилът си.

# 133
  • София
Днес дойде масажора.... На мен ми харесва,удобен ми е
Как да къча снимки и на някой други неща за да ги видите?

# 134
Днес дойде масажора.... На мен ми харесва,удобен ми е
Как да къча снимки и на някой други неща за да ги видите?

на снимката, която вече е качена в интернет , цъкваш с десен клавиш на мишката.Там се появява един прозорец на който най-отдолу има Пропертис, Цъкваш с ляв клавиш на него  и се появява прозорец от който копираш Адресс УЕРЕЛ (URL) .

Като пишеш отговор тук, на иконките които са над текста избираш тази с картината и межу двете скоби копираш този УеРЕл адрес

[img] Примерно ТУК![ /img]

чантата не позволява отпускане на дръжките в такъв смисъл.

... тъпо...!

ами като се замисля на ейвън всички чанта са с такъв тип дръжки- на предната има нещо джиджи-бижди катарамки , други изискани неща..... а задната дръжка е хванатанаправо за чантата.

Общи условия

Активация на акаунт