Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Людачка, с вас съм, не моА иначе.

# 376
После сме нс dj парти

# 377
  • София
Ама мани ги тези, Марче, Калинка - отиваме на боулинг

# 378
  • София
Ама мани ги тези, Марче, Калинка - отиваме на боулинг
.......
ШЪ се схванем, не стаа тази работа. Дай някъде където само се седи и лежи.

# 379
  • София

Сега ще потърся къде да отидем

# 380
Марче специално за теб

# 381
  • София
У Гръцко на плажа, да гледаме море...

# 382
  • София
Калинка, на едно мнение сме за почивка.... Joy

След плажа ще ви пея...

# 383
И само да се появи натрапник....

# 384
  • София
Лека нощ, момичета.

Стана късно, Петьо ще ляга да спи...

Утре към 10 ще отидем в МОЛа да напазаруваме, после Петьо ще хапне, ще поръчам после някоя играчка, ще излезем и на вън... Петьо от 4 дена не излиза, не иска и това е! Няма с кого. Правим големи разходки само след училище.... #Crazy

# 385
Лека и от мен

# 386
  • София
Що ми спряха нета от 45 мин ...профилактика имало, хм
Лека!

# 387
Добра вечер момичета,
какво станало тук? Чета темата ,някакви чужди никове ,после пак чета постове с нашите си никове ,но само с картинна комуникация  и съм в чу денка дали не съм объркала темите Joy Joy Изтървала съм купона както винаги.  Naughty

Креми, става душо, ама не знам дали ще ни изчакат момците да пораснем малко  Hug Пловдивско събирателно сдружение ще си спретнем  . Детето им гледаше снимките вчера и каза,че ето това момче изглеждало много хубав ,но бил като възрастен вече ,а другия бил сладко бебе още. Посмях се с нейните квалификации  bowuu

Вио, успех каквото и да решите .Една имиграция си е цяло приключение сама по себе си . Но вие си знаете какво ви е продиктувало желанието за промяна.  Hug Hug
Пиши ако те интересува нещо  Hug Hug

Хортензия, съжалявам , надявам се шефа утре да е размислил в твоя полза  Praynig Hug

Калинке, друже ,вземам те за счетоводител. Направи годишно разчетите ,но преувеличи разходите .Ставаш за счетоводител  hahaha hahaha

Не сме се готвели 3 години за тази имиграция ,защото за тези 3 години имахме 3 различни плана ,които отпаднаха с времето един по един .Отне ни точно 14 месеца решението, че точно там ще заминаваме и 7 месеца след наемането на фирмата бяхме там.
Не вярвам в разделите и правя всичко възможно да не са част от живота ни. Когато си бяхме в България след раждането на детето ,мм замина за Англия  заради проект за 4 месеца .Върна се за 5 месеца и след това пак се наложи да замине за още 4.
 На 2ия месец след заминаването му ми писна и си взех билет за 2 седмици , отидох на няколко интервюта за работа ,които си бях намерила по нета от България и на второто предложение за работа се прибрах и след месец се преместихме пак в Англия всичките. Той още и още ми се чуди как съм си развалила рахата от домакиня гледаща си детето да се емна и да ида в Англия където и ще работя .
И аз понякога си се чудя ,но исках да сме заедно и ако щеше така или иначе зимата все да е там ,предпочетох изцяло да сме там . Не е за мене тази работа .
 Имаше и други семейни причини ,които надделяха над решението , но най хубавото беше ,че моето семейство бе там и че работех фрийланс по 3 дни седмично с детето и имах много време за семейството и себе си ,за разлика от сега .
Всичко става с желание момичета. Няма бариери пред мерака.

Търся у-ще за детето ,окончателно затварят нашето през юни и съм втресена по задачи.
Пих АБ, поправих се ,детето още има запушен нос , времето е още е от  -20 до -9 ,пролет било казват .
За  телевизията не съм строга по отношение на количеството ,а само на качеството. На таблет по час на ден ,рядко е повече и то в уиикендите ,през седмицата няма време. Строга съм за дисциплина, лягането на време , храната ,обноските и държанието. Книги много се четат у нас от всички ,списания всеки си получава абонамент  и да похваля детето ,че вече може гладко да чете на английски и напредва в лексикалния фонд и на френски.  Бяхме на родителска среща в петък и много я похвалиха .
В събота си четохме заедно всяка своята книга на леглото .Идилия Simple Smile
Лека нощ и не мога да ви изчета и да се включа подобаващо. Каквото съм по-запомнила отговорих, на другите  Hug Hug

# 388
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Срам ме да ви кажа , но си легнах със Сашо рано, рано.
Какви са тези интереси към нашта тема.Нещо се опитват да се е.., ама .....
Славе, ако Криста яде солети и бисквити значи нямате проблем.Не тръгвай по лекари заради това , че не яде щом не е пасирано готвеното.
Костадин беше същия.Яде солети, бисквити, но течно не пасирано категорично отказваше.Като за капак и повръщаше, АКО ИМАшЕ И ЕДНО НЕСМЛЯНО ПАРчЕ.Абе беше ми свонтял живота на попвръщано.Тръгна на градина и се научи да дъвчи и да яде като хората.За памперса имаш цяло лято време да се научи.Не се притеснявай.Не е като да не си гледала деца.
д-р Оги не знам как би ти помогнал.Като се има предвид той е хирург.Давай и корички хляб.Прави и филии.Много е неприятно и аз знам какъв ужас изживяваш всеки път с храненето.

Контес, важното е, че ги е харесала пък разликите не са особено големи и в двете посоки. Mr. Green
Целувки на всички.Като се наспо принца отивам да тичам.Дано не завали.Пак съм пуснала пералнята. ooooh!

# 389
Добро утро   bouquet

Контеса радвам се че всичко се нарежда по план   bouquet Имам икономическо образование, но не съм счетоводител, а просто реалист. Много разводнихме темата, дето се повдигна след моя реплика към Вио, по повод съкращението на мъжа ѝ. Аз също не съм за разделите, но ако не виждаш светлина до две години да изкараш месеца без заем за хляб, без да се чудиш как да си платиш тока, или от коя втора употреба да купиш дрехи на децата си - за това дадох примера с две години като краен срок.  Разходите не са завишени, а оптимални - защото разхода зависи от стандарта, който искаш да поддържаш - дадох и примера със здравните застраховки, защото иначе се прибираш в бг да родиш, да си правиш прегледите и изследванията, да си носиш лекарствата. Другия ми пример беше с колата - гражданската зависи от възраста на шофьора, стажа му, произшествия и за каква кола е - та моята е 1500£, а на мм е 5000£ на година. Наема зависи от града, квартала и условията на къщата - да може и в стая от къща с още 100 бг - ще ти падне наема, но иначе е средно 1000£ без включени сметки за вода ток и газ. Ако нямаш семейство да ти помага с отглеждането на детето, а искаш да започнеш работа - ами детските ясли са от 1000 до 1800£ на месец в зависимост от района - та каква заплата трябва да вземаш, че да си заслужава. За часните пенсионни застраховки няма да пиша - до тук всички разходи, които написах могат да се съкратят, но те правят живота ти по-добър, иначе ще сте заедно и пак в мизерията, а май целта беше друга......До колкото знам цените са сходни в целия ЕС. Знам, че има успели семейства с по-кратки срокиве /всичко зависи от професията/, но са многократно повече тези дето тръгнаха с розовите очила, че като пристигнат цветя и рози ги очакват и им се решават проблемите с магическа пръчка. Ако беше толкова лесно отдавна нямаше ад има хора в БГ, както и завърналите се да са повече от останалите. И пак го казвам - разхода зависи от стандарта на живот - за едни е голям, а за друг малък - всеки сам избира как да живее!
Дано бързо намериш ново училище за детенце  Hug Praynig  bouquet
Креми спорна тренировка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт