Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 790
Е, не помня съвсем точно, но от преди  няколко месеца, може би февруари - март някъде. 

ПС Лично аз за дете под 2 години за тези пари бих взела детегледачка, не че и там не е сложно Simple Smile

# 16
 • София
 • Мнения: 104
инкс ,мерси Hug ... Е,сравнително прясна  Mr. Green е информацията .Ще проверя и аз на място.Жорето Heart Eyes навършва 2г. декември живот и здраве и мисля,че му е време и за такава социализация.

# 17
 • Мнения: 1 298
С гледачките имаш голямото предимство, че може да го гледа и когато е болно. Но иначе, аз винаги бих предпочела градина, защото наистина повечето имат видима нужда от социализация (човек обикновено го вижда у детето си), а и гледачката трябва да е супермен, за да се справи адекватно с едно по-активно дете. Аз не бих могла 8 часа на ден да предоставям на едно дете това, което в градината ще му бъде предоставено (в добра градина, де, нали за такива говорим). Такова се уморява и удовлетворява само в група от себеподобни неуморими и неуправляеми снаряди  Mr. Green

# 18
 • Мнения: 721
глори, ха здрасти и тук  Grinning И аз я загледах тая детска градина, че и ние не сме класирани за държавната и като нищо накрая Жорето и Косара може да се озоват в една група  Grinning Така поне за едно дете ще си сигурна, че няма да го скубе, щото тя моята е голям пацифист, даже прекалено  ooooh!  Grinning

# 19
 • Мнения: 2
Здравейте, и мен ме интересуват мнения за тази детска градина, ще ви следя.

Имате ли впечатления доколко децата наистина научават английски?

# 20
 • София
 • Мнения: 104
kisela krastavichka  welcome Hug , а ти какви отзиви събра за тази ДГ,че засега мненията са 50 на 50 като ги следя . Ние Mr. Green  сме пацифисти или агресори  Laughing според зависи настроението ,най-вече добре ли си е отспал . Grinning

# 21
 • Мнения: 19
а каква е таксата?

# 22
 • Мнения: 19
Таксата я има и на сайта им. Актуалната е 950 лв.

# 23
 • Мнения: 19
благодаря

# 24
 • Мнения: 4
Има много позитивни неща за детската градина - база, местоположение и няколко добри педагога.
За съжаление тук приключват позитивите.

Групите са претъпкани, ако смятам правилно има около 20-25 деца на 2 учителки. Цари хаос и аз бях в шок като прибирах детето си, защото дори понякога не знаят къде е то (това от позната )!!! То повече не ходи там и поради неподходящото отношение на директорката. Никаква адекватна комуникация от нейна страна, да не говорим нивото на английски.  Shocked

Успех в търсенето!

# 25
 • Мнения: 1
Здравейте,  ние отписахме нашето дете от там. Започнахме с големи очаквания и завършихме с големи разочарования. Ако някой го интересува по-подробно мога да отговоря на лично съобщение.

# 26
 • София
 • Мнения: 6 728
Не знам как ми попадна тази тема, но съм изключително изненадана от негативните мнения за градината.

Ние сме от доволните даже много, вече 2-ра година я посещаваме, почнахме с хубави очаквания и все още сме с хубави впечатления, детето ни обожава да ходи там, малко трудно бих сменила мястото. Опита ни е само в яслата обаче, за градината тепърва ще градя мнение. Simple Smile Почти всички от децата, с които почна моята дъщеря са все още там, контактувам и с няколко майки, на които децата са им там също (техните в градинска група) и всички сме доволни.

Малко се учудих, че се коментират претъпкани групи... В яслата да, близо 20 деца са, но имат 4 учители, което ми се струва достатъчно. В градината са по 16 деца в група 3-5г и имат по 2-ма учители, което също ми се струва достатъчно.

Сигурно явно много зависи от това, което се очаква от градината. Аз лично съм човек с доста големи очаквания и там ги получавам. Монтесори метода е по-различен от останалите градини (доста четох за него като метод преди да го избера, но признавам, че пасва идеално на дъщеря ми като личност), които работят само по МОН.
Директорката мога да призная, че не спира и за миг да подобрява всичко - от квалификацията на учителите и набиране на чуждестранни учители с опит в Монтесори градини и училища до облагородяване на градината, подмяна на материалите, разнообразяване на децата. Винаги сме имали идеална обратна връка и е отговаряно обстойно на всичките ни въпроси и бързо сме разрешавали всички мои притеснения.

съжалявам, че на някой се е случило да се разочарова от мястото, дано не ни се случи и на нас

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 17:00 от Brayda

# 27
 • София
 • Мнения: 43
Аз също съм изненадана от лошите мнения. Моето дете посещава градината от 8 месеца. В момента е на 2 години и сега започва да проговаря. Много приятно ми е да го слушам как проговаря както на български, така и на английски. Голямо предимство за мен е и, че езика не се учи стандартно с часове. Почти всяка група има учител чужденец и така детето се научава да говори правилно. Съвсем различно е, ако те учи човек, чийто език не е матерен. Аз съм доволна. Единствената причина поради, която бих отписала детето ми е, че финансово няма да имам възможност да плащам и за второто ми дете.

# 28
 • Мнения: 14
И моето дете (на 3г. и 5м.) посещава тази детска градина от близо 1 година. Много е щастлива! Много си обича учителите. Има огромна положителна промяна в развитието й.
В началото само разбираше, когато й се говори на английски език. Днес вече е способна да сглоби и сложно изречение. Прави ми впечатление, че когато е сама и си играе, си бърбори на английски.
Директорката е прекрасен и разбран човек.
Базата им е повече от добра. Детето ми играе на интересни и смислени игри. Отнасят се с уважение и внимание към него.
Много ни харесва факта, че редовно ги развеждат на занятия извън детската (мин. 1 път месечно) - излети, разходки сред природата, Музейко, летището, фермата и много, много други... Например, тази седмица имат зелено училище - всеки ден са на различни места, от някакво село до София да правят грънци до яздене на кончета.
Много съм доволна от това място! Горещо препоръчва Peekaboo на всеки, който може да си я позволи.

# 29
 • Мнения: 9
Здравейте,

аз също искам да се включа по темата, тъй като детето ми посещава тази градина. В момента е на 2г и 7 месеца в яслена група и ни предстои местене в градинската група съвсем скоро. Изключително сме доволни и детенце се чувства много добре.
Тъй като сме се занимавали у дома (от 1.5г) по метода и аз инвестирах доста време и усилия в изучаване на метода (вкл. и кратък курс), мога да кажа че съм проучила де що има Монтесори занималня, кооператив, ясли и градини по този метод в София. Мнението ми е че Пиикабу се доближава изключително много до правилното прилагане на метода, докато другите са интерпретирали само каквото им е угодно.
Мога да разбера и защо на много родители не би им допаднала тази градина. Причината е, че монтесори метода е особен и се изисква дълбоко познание, за да бъде разбрана всяка една ситуация, която се наблюдава в Монтесори градина и Монтесори среда. Всякакви изводи без системно наблюдение са абсолютно лаически. Този метод се основава на наблюдението.
Аз лично никога не бих преместила детето си в друга градина, тъй като то е щастливо с метода. Много е смел, самостоятелен, експериментатор, много мисли, изключителен интерес има към практическите занимания (метене, миене , готвене и какво ли не). Днес например си направи сам суши след демонстрация от моя страна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт