Любители на Котки Тема 84

• 35 820
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Отдавна не съм показвала Фрея, а тя расте ли, расте... и хубавее  Heart Eyes

Скрит текст:

Ох, много фина тази Фрея. Голяма сладурана.

# 46
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
http://prikachi.com/images.php?images/871/7264871i.jpg
Мили дами, много се радвам на вашите не хуманоиди.  Laughing
И аз искам да участвам.
Моята котка и аз сме дърти /не в смисъл на мръсни, стари сме-тя е на 12+ ; аз съм на 2* и половина/.
Ще споделям опита си с вас.
Имах и куче, ама не за това става въпрос.
Имам едно wellcome. Още?  Hug

Това в червеното все едно ние със Силвестърчо сме описани.  Laughing Laughing Laughing

Добре дошли MayyaI и сие!  Hug Hug Hug

# 47
  • София
Добре дошли МаууаІ и пуфкавата рижа прелест! А как се казва?
Благодаря!   bouquet
Аз и казвам Маци /за да има късмета от всички котки/  Simple Smile
В началото беше Златина. И на двете имена отговаря.
Да, всеки който я види, казва: "А, Гарфилд" Simple Smile
В момента е на диета, ама ме ядосва, че само гранули персиян на РК иска да яде. Преди 2 месеца ядеше месо, кашкавал, риба, хляб,паучета. След последната операция от тумор-само РК. Sad
Моя вет казва, че овкусяват РК нарочно та да "зарибяват" котките, ама от вчера е на мръвка, никакви гранули. Не е яла, ама като огладнее ще прояде.

# 48
  • София
Много ми харесват ВСИЧКИ котки.
Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят.  Hug

# 49
Здравейте, котешки мами. Идвам с въпрос. Котките създават ли устойчиви семейства? Не ми се смейте много.  Mr. Green Наблюдавам тук много странно явление с един полудомашен котарак, който си имаме (Котьо го знае). Доведе си жена. Бременна блондинка. Голям кавалер се извъди и са като Пижо и Пенда. По цял ден ходят заедно, спят прегърнати, оставя я да му изяде и неговата порция, от което той е станал кожа и кости. Май скоро ще търся осиновители на котета.  Confused Не бях виждала такава котешка двойка и са ми много интересни. Не се разделят изобщо.

# 50
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз съм виждала преди години едно такова котешко семейство в съседските дворове, но не знам колко дълго е просъществувало, че мигрираха по-далеч в квартала.
Иначе котките са като лъвовете - женските сформират прайдове, отглеждат заедно малките си, а мъжките са по-скоро пришълци за секс, а не водачи на прайда.
Но не съм специалист и може някои от нещата да не са точно така. Peace

# 51
  • София
Добре дошли МаууаІ и пуфкавата рижа прелест! А как се казва?
Благодаря!   bouquet
Аз и казвам Маци /за да има късмета от всички котки/  Simple Smile
В началото беше Златина. И на двете имена отговаря.
Да, всеки който я види, казва: "А, Гарфилд" Simple Smile
В момента е на диета, ама ме ядосва, че само гранули персиян на РК иска да яде. Преди 2 месеца ядеше месо, кашкавал, риба, хляб,паучета. След последната операция от тумор-само РК. Sad
Моя вет казва, че овкусяват РК нарочно та да "зарибяват" котките, ама от вчера е на мръвка, никакви гранули. Не е яла, ама като огладнее ще прояде.
Защо не искаш да е на гранули? Те са напълно балансирани и котката няма нужда от друго.

# 52
Днес Муки има рожден ден! Става на 4 годинки.   party041

# 53
В неделя месарският магазин до нас не работи, а бях забравила предния ден да купя месо на котката ми, затова купих 300гр. гранули на Роял Канин. За себе си съм убедена, че слагат нещо, което, както казваш ти, "да зарибява" котките. Моята е много спокойна, не можеш да й чуеш гласа, но в деня, в който беше на гранули, не спря да мяука и да върви след мен, за да й дам още. За мен гранулите не могат да бъдат по-предпочитани за един хищник от прясно сварено пилешко филе (примерно), но като я видях с какъв апетит излапа гранулите и не им се насити, се убедихме вкъщи, че съдържат нещо, което пристрастява.
Не искам отново да събуждам спорове коя храна е по-добра за котките ни, всеки сам си решава. Просто изказвам мнението си и решението си с какво да храня моето коте (гранулите ги дадох на котките около кооперацията).
newsm59 ЧРД Муки! Тази торта специално за него ли е? Изглежда много вкусна!!!

# 54
Здравейте, котешки мами. Идвам с въпрос. Котките създават ли устойчиви семейства? Не ми се смейте много.  Mr. Green Наблюдавам тук много странно явление с един полудомашен котарак, който си имаме (Котьо го знае). Доведе си жена. Бременна блондинка. Голям кавалер се извъди и са като Пижо и Пенда. По цял ден ходят заедно, спят прегърнати, оставя я да му изяде и неговата порция, от което той е станал кожа и кости. Май скоро ще търся осиновители на котета.  Confused Не бях виждала такава котешка двойка и са ми много интересни. Не се разделят изобщо.

Kастрирай я женската, щом се обичат няма да се разделят. Не са моногамни , но знае ли се  Heart Eyes

Моите от 2 дена са на дробчета, ядат до пръсване и само просят , още и още  Heart Eyes И гранули съм взела среден клас, и нея чиния ометоха и тревичка .

# 55
  • Be realistic - plan for a miracle.
Идвам с въпрос. Котките създават ли устойчиви семейства? Не ми се смейте много.  Mr. Green

Aз твърдо вярвам, че има котки (не казвам, че всички го правят), които създават семейства и живеят моногамно и щастливо  Laughing

Ето една история за любовта, която ми направи впечатление наскоро.

Аз днес имам рожден ден, ето ви малко почерпчица с котешка тортичка Stuck Out Tongue

# 56
addicted2U тортата я изрових от интернет.  Blush  Но съм решила в негова чест да купя една торта за нас хората, а за него обичайните  гранули на РК с една свещичка.  Rolling Eyes

# 57
addicted2U тортата я изрових от интернет.  Blush  Но съм решила в негова чест да купя една торта за нас хората, а за него обичайните  гранули на РК с една свещичка.  Rolling Eyes
Така ще е най-добре. Нека всеки да намаже Crazy

# 58
  • Варна
Честит рожден ден на Муки  Heart Eyes

Моята сиамка беше моногамна.Водиха я при три различни котарака кой от кой по красиви с родословие...Срещите приключваха много зле за мъжкарите,изподрани,изпохапани.Беше си харесала един уличен,черен.Като се разгони и той я  чака навън,мяукане,пълна лудница.Тя можеше да си отваря вратите.Три пъти избяга и три пъти забременя от него.Водеше го да го видим и сякаш на пук правеше.Голяма любов беше.Едното котенце беше 1:1 с таткото и тя много специално си го обгрижваше.Оставихме си го.За съжаление таткото го блъсна кола.Тя си го чакаше на прозореца,много тъжно,не обръщаше никакво внимание на другите котараци  Cry

Гранулите РК със сигурност имат някакви пристрастители.Лъкито не близва абсолютно нищо друго.

# 59
Да, то е като с човешката храна - какви ли не подобрители и химии се слагат, само и само компанията да е на печалба. Аз като пристрастена към сладкото знам - колкото и да е вредно, организмът ми иска да яде кроасани и вафли и това е! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт