Любители на Котки Тема 84

• 35 803
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
ох тази нощ си е акало в ваничката пак кръв. има и глисти. Пак сме на ветеринар.....Ще го попитам. Иначе душичката веднага се научи да си ходи в тоалетничката.

# 751
извинявам се че пиша така ама много бързам. Този от когото го взехме каза че не е обезпаразитявано защото трябвало да стане на 2месеца.По - рано не можело......не съм гледала котки, не знам.

# 752
  • София
ох тази нощ си е акало в ваничката пак кръв. има и глисти. Пак сме на ветеринар.....Ще го попитам. Иначе душичката веднага се научи да си ходи в тоалетничката.

Кръвта е заради паразитите. Като ги изчистите, ще спре и тя. По принцип е добре котетата да са малко по-големи когато се обезпаразитяват, но има и пастички за бебета. Освен това щом е "руска синя котка", предполагам, че е домашно. Домашно коте няма откъде да се зарази освен от майка си. Е как си гледат хората тази котка?  ooooh! Тя трябва да е пълна с паразити.  ooooh! Нали това е и основния мотив толкова хора да взимат домашно, а не улично коте - да бъде здраво. Това е абсолютно безотговорно отношение към котката. Досега винаги съм прибирала котета от улицата, но за глисти съм се досещала по косвени признаци. Никога не са били толкова много, че да ги видя лесно.

Отивай на ветеринар и не мъчи котето!  Hug И ела при нас в актуалната тема:  Wink

Нова тема

Ако някой иска да го включа в списъка, да ми напише лично съобщение с данни и снимка на котето.

Ако не сте с новата версия, включете я за малко, за да видите корицата на темата.  Wink

Бихме се зарадвали да видим малкото "паразитче". Wink

# 753
... Освен това щом е "руска синя котка", предполагам, че е домашно. ...

Оффтопик - не е задължително изобщо, на един мой колега децата намериха синя руска на пътя, и то в дълбоката провинция, не на трета, ми на н-та глуха. :Д
Мислех, че се бъркат, но като го доведе котарака в кантората - не можеш да го сбъркаш просто. :Д
А друг колега беше намерил малко сибирско котараче, само че по софийските трети глухи. Wink
Само аз намирам помиярчета, май май. :Д

# 754
  • Варна
Здравейте! Нахлувам с питане в чудесната темичка  Praynig Обожавам котета и въобще всякакви животинчета, а вкъщи е ад вече от падащата козинка на моите 2 пухчета-ще ми се да купя оригинален Фурминатор/след четене в темата преди доста време, ми подариха "фалшив" такъв; свърши работа, но само в началото на ползването му; "зъбците"ли затъпяха, не знам, но сега сваля доооста по-малко козинка/
Та, ще бъда много благодарна, ако някой сподели изпитан сайт с оригинален Фурминатор или още по-добре магазин във Варна, където да си го купя на място
П.П След "семеен"скандал /и жесток бой, който чух от другата стая/, котетата ми, братче и сестриче на по 4 години/мъжкият-кастриран/, бяха разделени в различни стаи, с мисълта, че ще им мине и пак ще си играят заедно. Да, но 2 месеца по-късно, мъжкият котак/само той показва враждебност/ продължава да съска предупредително на писанката/леко открехвам вратата на едната стая, за да не стане пак котешко меле/, с която са заедно от  бебета?!? Имате ли опит със скарани и после сдобрени котета? Как да ги събера отново? Страх ме е, че ако продължавам да ги държа разделени, ще се забравят и съвсем ще се задълбочи проблема. Питах и ветеринари, но никой не ми даде отговор или съвет Confused
Благодаря предварително на всички, които се включат с опит или съвет   bouquet

# 755
kremmmm, пишеш в старата тема. Заповядай в новата  Simple Smile
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт