Вайбър

• 357 462
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 290
На лаптопа и телефона си имам вайбър. Понякога получавам звуково известие на лаптопа, а като отворя вайбър последното получено съобщение ми е преди 20 минути. Мислих си, че телефонът  ми е на мобилни данни, а лаптопа се е свързал с интернета със закъснение и затова получавам късно известието, но не съм сигурна. Някой може ли да ми помогне да си отговоря защо така се случва..

# 1 291
някой ти е лайкнал (сърчице) съобщение?

# 1 292
Не.. Не е от лайк..

# 1 293
  • София-Младост
Бъгав е. Аз редовно не получавам нотификации на гсм. Понякога само ми светва екрана, без нищо повече и тогава знам , че е от вайбър нещо получено. Но често трябва нарочно да вляза да проверя.

# 1 294
Има ли как  да мина в някакъв режим инкогнито, така че да прочета съобщението, но отсреща човека да вижда че то не е доставено, да стои с една отметка?

# 1 295
Четеш го по някое време и после задържаш върху съобщението в списъка със съобщения, не в самия чат, и отбелязваш като непрочетено.
Скрит текст:

Или от настройките премахваш отметката на състоянието и тикчето ти ще е безцветно, няма да се вижда дали или кога си прочела съобщението, но и ти няма да виждаш другите.
Скрит текст:

# 1 296
Не не, не видяно, а доставено, искам да го вижда с едно безцветно тикче... Явно няма още такава опция

# 1 297
Е безцветно е от втората опция. Махни чавките и на двете, дето на мен са ми лилави и тикчето ще е безцветно.

# 1 298
  • София
Не не, не видяно, а доставено, искам да го вижда с едно безцветно тикче... Явно няма още такава опция

Няма. И не може и да има, при включен нет да дава статус недоставено.

# 1 299

Няма. И не може и да има, при включен нет да дава статус недоставено.

Да, явно 🤷‍♀️

# 1 300
Само, когато е блокиран му дава недоставено съобщение

# 1 301
Само, когато е блокиран му дава недоставено съобщение
Да но ако пише няма как да видя, я като го отблокирам май се губят

# 1 302
  • пловдив
Здравейте ,при смяна от андроид на apple се загубва историята на чата във вайбър.Замислих се ,ако имам със същия номер вайбър и на компютъра дали ще запази поне там хронологията на чата ,ако сменя устройствата с различни операционни системи?

# 1 303
ако отблокирам абонат във вайбър,отсрещната страна разбира ли по някакъв начин затова,че е отблокиран дори и да не е изпратено съобщение към него? Благодаря

# 1 304
ако ти е пуснато да се вижда кога си 'ласт сийн' и ти цъкне на профила, вече може да го вижда
докато е блокиран, не му се показва

Общи условия

Активация на акаунт