Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Ако момичетата си приличат с принцесите,то явно някой фен е открил прилика на момчетата като батман или супермен  Joy

Обаче им отива  Laughing Laughing
Съгласна съм! Flutter

По тази логика кой е Тобиас/Фор? Диего? Mr. Green

# 181
Олеле как може да мислите че Канде трябва да сваля килограми!.... Аз винаги съм смятала за смешно някой да е толкова слаб и си мисля че Тини трябва да я изпратят тук в България да я вкараме в нормата!

# 182
Олеле как може да мислите че Канде трябва да сваля килограми!.... Аз винаги съм смятала за смешно някой да е толкова слаб и си мисля че Тини трябва да я изпратят тук в България да я вкараме в нормата!

Както е в приказката за Дядото и ряпата "Три дни ЯЛИ ЯЛИ И ЯЛИ. Край"

# 183
Или,  Hug много хубави снимки си постнала.  Heart Eyes И честит подпис. Кат Heart Eyes
Междудругото, за да не ти изчезват аватарите, след като ги направиш с online редакторът ги качвай тук и от тук копирай линка. http://picbg.net/login.php Иначе и на мен ми се губят.

Много любим ми беше моментът с приемният изпит на Виолета.  Heart Eyes Беше много сладка, а и музиката, на която танцуваше много ми харесва.

Според мен просто трябва малко да си стегне бедрата. Сега като започнаха да танцуват отново ще влезе във форма.  Peace Не мисля, че Тини е смешно слаба, но наистина трябва да качи малко килограми- и не като се тъпче с вредни храни, разбира се. ;д Има си специални упражнения, чрез които не трупаш мазнини, а си раздвижваш мускулите и така започваш да тежиш повече.
Но както и да е, важното е тя да се харесва, а и хубавото е, че води здравословен начин на живот, поне доколкото виждам.  Peace

# 184
Ако момичетата си приличат с принцесите,то явно някой фен е открил прилика на момчетата като батман или супермен  Joy

СуперФеде и СуперХорхе ще спасят всеки човек, попаднал в беда! Joy Много им отива обаче. ;д

Гледахте ли рекламата за новите епизоди на Виолета? Аз мисля, че започнаха да я излъчват малко от рано, но нямам нищо против. Много ми харесва. А Виолета продължава да ме дразни, както винаги. Laughing

Извинете, ако някой вече е споменал новата реклама. Просто не съм чела няколко страници назад от темата и сега наваксвам.

# 185
Аз я гледах и ми беше смешно как Виолета бързо говори и там се обяснява за Леон и Диего.Представям си как би звучало на испански ;д

# 186
Стили, Hug никой не е споменавал рекламата. И аз я гледах и разбира се Виолетка няма как да не ме ядоса с нейните глупости. Прегръдките на Диего не стрували дори и колкото една на Леон.   smile3505
Вече си мисля, че сериалът в някои страни с право е 12+. :д Малките фенки на Виолета взимат пример от нея и си мислят, че да разиграваш така момчетата е нещо нормално и приемливо. А какви хубави серии и постъпки от Виолета предстоят..  Mr. Green Вчера четох мнения в един руски форум и там хората са си го казали много правилно. Като излъчат тези серии ще преведа и публикувам казаното от тях.

# 187
Стили, Hug никой не е споменавал рекламата. И аз я гледах и разбира се Виолетка няма как да не ме ядоса с нейните глупости. Прегръдките на Диего не стрували дори и колкото една на Леон.   smile3505
Вече си мисля, че сериалът в някои страни с право е 12+. :д Малките фенки на Виолета взимат пример от нея и си мислят, че да разиграваш така момчетата е нещо нормално и приемливо. А какви хубави серии и постъпки от Виолета предстоят..  Mr. Green Вчера четох мнения в един руски форум и там хората са си го казали много правилно. Като излъчат тези серии ще преведа и публикувам казаното от тях.

A ние, които сме 12+, сме си умни и разумни, и си знаем, че не трябва да постъпваме като Виолета. Laughing Наистина си права, по-малките момичета може би се влияят от нейното поведение, защото на пръв поглед Виолета изглежда добра, скромна и винаги жертва. Rolling Eyes Дори се преструва на такава, и то доста убедително, но истината си каза думата и показа каква е всъщност. Само ги разиграва всички момчета. Според мен, накрая ще се окаже, че Виолета не обича наистина дори Леон. Нали все пак ще е с онзи новия в трети сезон, явно Леон пак ѝ е доскучал. Rolling Eyes После онзи новия ще зареже Виолета, и тя пак ще се върне при Леон. Историята ми е доста позната, спомням си всичко от втори сезон. ;д И все пак се чудя защо човек като Виолета има такива добри приятелки като Франческа и Камила. Тя дори не ги заслужава! Явно е успяла да ги заблуди, че е жертва и е невинна и продължава да ги заблуждава. Уморих се от Виолета (героинята, а не сериала). ;д

Имам невероятна новина! Предполагам, че някои сте чували за Априловската гимназия (първото светско училище). Аз ще кандидатствам там и разбрах нещо вълнуващо, което дори не съм подозирала. Имат паралелка английски с испански! Но ще го изучавам чак след осми клас, когато ще държа изпит по английски, за да остана в гимназията. Ако имам по малко от 4 - съм вън. no Малко се притеснявам, въпреки че щом е по английски, би трябвало да се справя.

# 188
Стили изобщо не се притеснявай според мен ще се справиш !
За Виолета аз  харесвам някой черти на характера и други не харесвам ! За това дали ще ходи с новия не знам , защото нали са казали , че ще е по различен сезона !
За Леон и Диего и двамата са противоположности , но вече и Диего горе долу харесвам , но горе долу ! Те и двамата заслужават да бъдат обичани ! За Диего , Виолета постоянно го разиграва , но това с Леон мисля , че поне е малко истинско  , но не знам !  Simple Smile Simple Smile

# 189
  • София
И аз я хванах 3-4 пъти рекламата на новите епизоди.  Peace Но не я помня  Joy Не, не мисля, че е рано, винаги ги пускат седмица - две преди излъчването на новите епизоди.  Peace
Ами хора аз си представям нещата  Laughing Представете си, че любимото ви момче (на мен момиче :д) ви зареже и си хване друга.. Как ще се почувствате? Типичен пример.  Peace Сценаристите се неналюбуваха :Д продължават да експериментират.  hahaha Не я защитавам, ами просто мнение  Peace
Не мисля, че Камила има какво да сваля.  Peace Да, бедрата и изглеждат големи, но това може да са мускули.  Peace Тини е горе-долу добре. Ако качи малко няма да е зле, но в никакъв случай не можете да казвате, че е толкова слаба.  Peace И аз раста с 8-10 см, и качвам 5-6 кг..  Peace Винаги може да промени теглото си, но ръста.. Със сигурност, че ще качи още някой килограм.  Peace
Относно Леон и Федерико: Много лош фотошоп.  Joy Peace

# 190
Стили,  newsm10
Малките момиченца гледат това, което е на повърхността и изобщо не се замислят за истинската същност на героите. Те виждат това, което им се представя: Виолета- милото и невинно момиче, което търси своя принц ; Леон- Суперменът на сериала, принцът на белия кон ; Диего и Людмила- възможно най-лошите хора, които са съществували някога.  Mr. Green За това съм на мнение, че този сериал изобщо не е за малки деца, защото в него се разказват истински истории, за истински и големи хора. Дори си мисля, че и доста от децата не го разбират. Те се радват на хубавите песни, красивите актриси и актьори, но не могат да разберат, че всеки от героите си има добри и лоши страни и не е напълно добър, нито напълно лош. И за това си мисля, че ако сериалът беше предимно гледан от тийн-зрители и по-големи, Виолета нямаше да бъде любимата героиня.

Честито за хубавата новина.  Hug Успех и вярвай в себе си! Ще успееш.

Марти, едно е любимото момче да те зареже, а съвсем друго е ти постоянно да се двоумиш между две, че и повече момчета и да се чудиш кой от всички да избереш. Решаваш малко да походиш с единия, за да разбереш какво чувстваш, а след като ти е омръзнал се хващаш с другия и така кръгът се върти. Или пък щом те зареже единия, решаваш, че искаш да бъдеш щастлива и за това тръгваш с някой друг, но няма проблем да го разиграваш, важното е ти да си щастлива.  Mr. Green Ето това прави Виолета.
Аз наистина не мога да го разбера това момиче. В първи сезон ходеше с Леон, а обичаше Томас. Във втория сезон изведнъж Леон стана голямата й любов, но тръгна с Диего. Когато беше с Леон- мисли си за Томас. В началото на втори- с Леон е, мисли си за Диего. После е с Диего, а си мисли за Леон.  Joy А сега в третия сезон с този новия направо не ми се мисли какво ще става.  Mr. Green

# 191
Вчера Мартина е имала пресконференция, където е говорела за предстоящата си среща с Тинистаси.
Скрит текст:

Видео:

Стана ми мъчно като се разплака.  Sad Личи си, че много обича феновете си и е много радостна, че ще има възможността да се срещне поне с някои от тях.

# 192
Хах и аз като ги гледам  толкова мънички момиченца на концертите им.........направо не доумявам какво разбират от този сериал!Не казвам че е лошо че го гледат но те гледат външноста на героите Вили-главна героиня,красива и талантлива  Peace на мен тя ми е любимка,сега ще кажете "ти си същата" но не е така...аз харесвам Виолета защото живота ми много прилича на нейния и аз донякъде намирам спокойствието и човек който разбира така да се каже.....тоест аз 11 години на наред какво ли не не ми се е е случвало,нито приятели,нито забавления,разделени родители и какви ли не страшни неща!Но едва когато се преместихме от Шумен в Пловдив(както Вили в Буенос Айрес) както тя и аз почнах нов живот!Имам невероятни приятели и ....всеки ден като я гледам през какво минава .....и как сбъдва мечтата си аз се мотивирам да бъда като нея!Да не се отказвам и някой ден да стана дизайнер......! Вили е наистина специална (не го казвам защото ми е любимка или я защитавам) но ако се заслушате как говори ......как се държи!Тя намери истинската си любов-Леон!Но Диего.....може би към него също има обич...но тази към Леон е много по силна!Тя винаги го е обичала ...но Диего ги раздели и постоянната им ревност!  Laughing Както казва една приятелка за живота ми може и цяла книга да се напише

# 193
Хах и аз като ги гледам  толкова мънички момиченца на концертите им.........направо не доумявам какво разбират от този сериал!Не казвам че е лошо че го гледат но те гледат външноста на героите Вили-главна героиня,красива и талантлива  Peace на мен тя ми е любимка,сега ще кажете "ти си същата" но не е така...аз харесвам Виолета защото живота ми много прилича на нейния и аз донякъде намирам спокойствието и човек който разбира така да се каже.....тоест аз 11 години на наред какво ли не не ми се е е случвало,нито приятели,нито забавления,разделени родители и какви ли не страшни неща!Но едва когато се преместихме от Шумен в Пловдив(както Вили в Буенос Айрес) както тя и аз почнах нов живот!Имам невероятни приятели и ....всеки ден като я гледам през какво минава .....и как сбъдва мечтата си аз се мотивирам да бъда като нея!Да не се отказвам и някой ден да стана дизайнер......! Вили е наистина специална (не го казвам защото ми е любимка или я защитавам) но ако се заслушате как говори ......как се държи!Тя намери истинската си любов-Леон!Но Диего.....може би към него също има обич...но тази към Леон е много по силна!Тя винаги го е обичала ...но Диего ги раздели и постоянната им ревност!  Laughing Както казва една приятелка за живота ми може и цяла книга да се напише

Така е хубаво е човек да има мечти и най-добре е,когато те се сбъднат,но нима Людмила няма мечти??Виолета дойде и отмъкна всичко,което тя имаше славата,Леон,а и през целият сезон един конкурс не можа да спечели,а Людмила не пее никак зле Peace Виолета има всичко наистина преживяла е трудно детство,постоянно е сменяла дома си,но това за Леон и Диего,както казват Марти и Рая не я оправдава.Диего наистина се влюби в него може би и той има мечта да бъде с нея и да открие баща си,но понеже с Леон се скараха дай да тръгна аз с друг,защото на мен така ви отърва ами не е постъпва правилно и това е.Дано с този новият не стават същите неща аз мисля,че от всички тези връзки е крайно време Виолета да си е взела поука за нещата и да си стои с Леон,макар,че Диелетта ме кефи повече Peace

Стили,надявам се да се справиш отлично и да те приемат там,където ти пожелаеш!Успех! Hug

# 194
Ако Людмила не и завиждаше толкова,не искаше да и отмъштава и да и прави мръсотии и се беше потрудила повече НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ТАКА!То нарочно сериала е нагласен така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт