Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Ludmila Cyber St@r на английски:
Скрит текст:
Хаха, уникална е Людми.  Laughing Heart Eyes
Наистина е много хубаво, че са го превели на английски. Да се надяваме, че ще преведат и още неща.  Peace
Единственото, което не е хубаво е, че не пускат оригиналните песни, а им правят английски версии. Испанските версии са къде къде по-добри. Heart Eyes

Кати, много добре си го написала на Егмонт.  Peace Дано да ти отговорят.

Миши, Ягодке,  newsm10
Точно така. Ние и на сцената щяхме да се качим, щяхме да си пеем с тях, пък после както Ягодка каза нямаше и да ги пуснем да си ходят в Аржентина.  Laughing Съмнявам се Лепката и Мамута Joy да пропуснат да ни посетят. Mr. Green
И Питър е бил на концерта. Какъв сладур. Mr. Green
Скрит текст:

Heart Eyes

Качествени снимки от концерта.
Скрит текст:

Тини и Серхио преди концерта.

# 346
Рая,нашата лазаня е великолепно...космясала!  Mr. Green А къде ни е Стефката :о .Тини много странен панталон е обула-червен..пада си по диското  Peace Роклята й е много красива,но и къса отпред.Нашите нямаше да ме пуснат навън така  Joy
Скрит текст:
Ох,този 9 клас ми изпи силите..всякакви глупости учим,за какво ни е не разбирам,по география трябва да назубря км от А до Б,просто..  ooooh!

# 347
Ягодке, имам чувството, че лазанята с всеки ден става все по-космясала.  Joy И как замечтано гледа към Тини.. любов. Mr. Green Стефката май този път е пропуснала да се лепне до Хорхе. Чудо!  Laughing На Тини панталона не ми харесва, но роклята, с която пее En Mi Mundo е супер.  Heart Eyes Обувките й също! Но да, права си, че е доста къса отпред.  Laughing Също така и ми е много сладка със синьото облекло.  Heart Eyes
Скрит текст:
Аз честно казано вече се замислям дали да не се откажа от ученето.  Mr. Green То направо ми писна.  ooooh! Вярно е, че учим само глупости. Но малко остана до лятната ваканция.. Някак си трябва да издържим.

Хорхе и Мечи със Серхио.

На срещата са пуснали видео с Хорхе, Диего, Лодо, Алба, Руджеро, Мечи и други, които поздравяват Тини, както и публиката. В допълнение, участниците говорят за това колко е важно да се опазва околната среда.

Много са сладки всички.  Heart Eyes И това накрая с подаването на шишето е доста добре измислено.  Laughing Peace И след толкова подаване Тини го изхвърли, браво!  Joy Много е хубаво, че са се заели с такава кауза.

И макар Тини да се е захванала с подобна кауза погледнете какво са оставили феновете след себе си.

Доста ''приятно''.  Rolling Eyes

Ксаби и Мечи зад сцената.

Сладури. Heart Eyes

# 348
Много са сладки Ксаби и Мечи на новата снимка,но за Питър не мога да кажа това след като изгледах това видео,което Тини е качила в инстаграм
http://instagram.com/p/nePQU0BD3Q/   Sick толкова е "красив"  Sick
За съжаление винаги е така след концерт на живо гледката не е много приятна Rolling Eyes
Хубаво е ,че Тини се занимава с такива кампании и клипчето с каста е страхотно Peace

# 349
Как го прави?Как може да е толкова искрена....сладка..мила...красива..талантлива...обичлива с една дума ПЕРФЕКТНА...Тя се чуди защо има фенове..има защото тя е толкова невероятна....чак се обърквам като я описвам.Няма втора като нея!Обичаме затова каквато е такава..каквато иска ние да я познаваме.Не иска хората да я запомнят като Виолета а като Тини..Много хубава идея е тази за книгата.Както вие казвате всички фенки са много мънички(е не всички)и я знаят като Вили-невинното малко момиче на което сърцето му е разделено да две....Нямам думи за да я опиша толкова е истинска и е толкова красива..само българите са такива...завиждат и на красотата и таланта!Част от тези които не са и фенове а зареди това,че ревнуват..НИКОЙ НЕ Е КАТО НЕЯ Няма втора като Тини....най-невероятния идол..искренно се надявам някой ден да я видим...и да и се порадваме...искам да съм като нея

# 350
Цялата Juntada Tinista

# 351
Здравейте, Hug не съм писала ит много време, защото компютърът ми беше развален. #Cussing out #Cussing out Всички са прекрасни на снимките, най-вече Тини, но и Мечи. Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам, че книгата на Тини "Simplemente Tini" е излязла в Аржентина, дано излезе и при нас, хубаво е, че сте писали на Егмонт. Peace Бих искала да съм на мястото на тинистасите, това е било невероятно преживяване за феновете. Ако аз бях на тяхно място, може би щях да полудея от радост и възсторг и щяха да ме помислят за луда. Laughing Laughing
Не вярвам да озвучат сериала с българско аудио, според мен ще си остане с субтитри. Жалко е, защото вече има много фенове на сериала. Но и за мен е по-добре да остане така, защото чувам истинските гласове на актьорите и дори малко научавам испански. Peace
Татуса на Тини е хубав, но в последно време започна да се татуира доста. Все пак тя си решава, но мисля, че е малко малка, е не чак толкова, на 17 е, но все пак. Peace
Питър както винаги е невероятен на снимките, няма по-красив от него. Mr. Green Mr. Green

Да ви се похваля, в нашият клас в началото на годината дойде момиче от Италия. Тя е голям фен на Виолетта, каза ми, че има почти всички списания, които са издавани в Италия за Виолетта и ще ми ги преведе. Много се радвам. newsm68 newsm44

# 352
  • София
Здравейте, аз се завърнах.  Laughing Струва ми се, че ще има "Да изчистим Аржентина за един ден."  Laughing
Представете си 200-350 хиляди души.  #Crazy Това е колкото ЦЯЛОТО население на областите Видин, Монтана, Враца.  #Crazy #Crazy  Цялата страница на Егмонт е пламнала в коментари "ИСКАМЕ ТОЗИ ДНЕВНИК В СЪЩИЯ ВИД!". Мисля, че е толкова НАГЛО точно по този начин да отправиш молбата си. Просто не заслужават нищо да им се превежда. Наглост.  #2gunfire  Петър не знам защо се е снимал. Нито някой го харесва, нито пък му е мястото там.  Sick Или, супер за списанията. И на нас да разкажеш  Peace

Скрит текст:
Аз не намирам нищо умно във всичко, което учим, освен географията де. Знаете, аз съм със специалност география и както пътувах тези 2 дена научих и видях наистина много. След 2 седмици имам класно върху произведение, което те първа започваме да учим. Научихме Библията, знаем всичко за Иисус Христос и сега отиваме да ставаме свещеници. Хората са болни да ни карат да учим това.  #2gunfire

# 353
Качили са и втория епизод на Людмила Сайбър Стар обаче не мога да го кача понеже съм от телефон.
Днес пак ходих на книжарницата и ми казаха че новата книга на Виолета ще дойде чак четвъртък. Ужас!

# 354
Много са сладки Ксаби и Мечи на новата снимка,но за Питър не мога да кажа това след като изгледах това видео,което Тини е качила в инстаграм
http://instagram.com/p/nePQU0BD3Q/   Sick толкова е "красив"  Sick
Леле.. самата прелест.  Sick Хора, честно.. аз не мога да си го обясня. Как момиче като Мартина може да ходи с Питър? Вярно е, че не трябва да се гледа само външността, но той изглежда като някакъв чичко. Не мога да ги възприема като двойка и това е.  ooooh!
Но забелязах поне едно красиво нещо в клипа и това е Хорхе. Той е зад Питър и пее. Heart Eyes А Питър се прави, че той пее. :д Да, ама не. Познавам му гласа на Хорхе.

Или, радвам се за съученичката ти и, че ще ти преведе списанията. Ако има нещо интересно в тях- да кажеш.   Hug
Ехх, и аз много се надявам да се появи някое момиче, което е фен на "Виолета". Пък и защо да не се окаже някоя далечна роднина на Мартина.  newsm78 Така ще ме уреди със среща.  Laughing

Марти, гледам си се ядосал. Но и аз не одобрявам това, което са направили. Реших да им напиша нещо, но се спрях. Ако очакват чрез такова оспамване да им пуснат дневника жестоко се лъжат. Мисля, че е достатъчно няколко хора съвсем нормално и спокойно (както напр. Иви и Кати направиха) да напишат молбата си и да напишат защо искат този дневник/книга или каквото и да е било. А не по този начин "ИСКАМЕ ГО! В ТОЗИ ВИД!". Малко като заповед звучи.  Laughing А пък и аз ако бях от Егмонт щях да се ядосам. Тази стена не е за оспамване и 1000 еднакви съобщения. Все пак и други хора им пишат с молби и въпроси.

Още страници от Simplemente Tini.
Скрит текст:

Много хубави снимки. ^^

Снимки преди JuntadaTinista.
Скрит текст:

Много е сладка Тини. Heart Eyes

#Crazy

Както Марти каза това си е наистина като цяло едно население на област.

# 355
Честита една година! На 04.05.2013г. в този форум беше отворена първата тема за Виолета! Не мога да повярвам, че сме изписали цели 14,5 теми! Това са 725 страници с обич към нашия любим сериал! Дано изпишем още много повече!

И утре св завръщат новите епизоди! Аз 1 седмица няма да мога да ги хващам защото се връщам втора смяна заради матурите на 4 клас, но ще следя какво пише тук и ще опитам да ги намеря във Вибокс.

И само да кажа че ще правя видеа на песни от Виолета с Littlest Pet Shop! Ще правя на Hoy Somos Mas, Junto a ti и евентуално и на On Beat или Yo Soy Asi. Ще ги качвам в Ютюб и като са готови ще постна линк Simple Smile

# 356
  • София
Ами честита една година! Simple Smile Наистина от утре се завръщат новите епизоди, а след 2 седмици е финала на сезона.  Peace
Във вибокс качвам части от епизодите и ги превеждам и има толкова нагли хора, че ми крадат субтитрите.  #Cussing out Едно към едно са ги написали като моите. Разпознах ги, защото всеки ден ми гледат профила и са качили и превели клипчетата след моите.  #Cussing out

# 357
Честита ни 1 година!Освен,че се запознахме по отблизо с героите,създадохме и приятелства,благодарение на сериала  Heart Eyes Много се радвам,че се включих в темата.Станахме като семейство  Mr. Green Марти,наистина ли остават 2 седмици Crazy Невероятно е колко бързо минаха двата сезона..1-ия ми липсва и щеше да е супер,ако го даваха както преди в 22:00  Peace Хаха,и Марти,много са ми забавни Хорхе и Руджи ;д

# 358
Темата днес става на 1 година. ;д ^^ И аз не мога да повярвам кога изписахме толкова много теми и кога измина толкова много време. Сякаш беше вчера, когато Мъри създаде темата и бяхме само ние двете и постепенно се появихте и вие.  Hug Да се надяваме и, че след още една година отново ще сме тук заедно, радвайки се на сериала и актьорите.

Нямам търпение за новите и финални епизоди.  Heart Eyes Ще са доста интересни. Ще има както весели, така и тъжни моменти, но.. ще ги преживеем някак си. ;д

Дъгичке, чакаме видеата. ^^

Марти, как ти е профила във вибокс?
Аз гледам епизодите в профила на missyxselena. Качила е всички повторения:
http://vbox7.com/user:missyxselena?p=allvideos Навярно ще качва и следващите епизоди, така че няма да има проблем за тези, които ще ги изпуснат. А пък и ние ще можем да си ги гледаме отново и отново. Heart Eyes

Ягодке, наистина ние сме си като едно семейство.  Laughing  Hug

Нова снимка на Тини с книгата й.

Много хубава снимка. Heart Eyes

Тини така си е сложила пръстите, че изглежда все едно пуши. Laughing

Братът на Тини (Франциско) е бил Ди Джей по време на срещата. Ето негови снимки:
Скрит текст:

Готин е.  Crazy Heart Eyes

# 359
Честита 1 годин! Въпреки, че аз пиша от половин година, и колко съм писал само....
Дано, някой се сети и тук да дойдат и да направят някой концерт, че да може да ги видим и да им се порадваме на живо... Sunglasses

Леле от 7 май и аз минавам втора смяна до края на следващата седмица... ooooh! ooooh!
Добре, че поне епизодите се качват във vbox, че да мога да не изпусна последните епизоди точно... Hug  Леле както казвате за Егмонт, тези хора явно са прекълено обсебени или нещо са... #Crazy #Crazy , но не се ядосвайте. В най-лошия случай от толкова много спамове няма да преведат  Joy Joy и това е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт