Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Леле както казвате за Егмонт, тези хора явно са прекълено обсебени или нещо са... #Crazy #Crazy , но не се ядосвайте. В най-лошия случай от толкова много спамове няма да преведат  Joy Joy и това е. Peace
Хаха, да, най-много това да стане. Нищо не е.  Laughing Дано да се спрат със спама. Praynig

Още сканове на Simplemente Tini.
Скрит текст:

Малка Тини. Heart Eyes

Някой доста си е поиграл да снима страниците от книгата, но.. добре, че е той/тя.  Laughing Тини е много сладка. Heart Eyes

Тини вчера по време на представянето на книгата.

# 361
  • София
Относно вбокс:
Скрит текст:
Значи свалям определена сцена от ютуб, записвам точно тази част със субтитри от телевизора и после го превеждам като разбира се добавям много мои неща, защото както всички знаем субтитрите не са пълни. А пък понякога забравям да запиша сцената и се налага сам да си го превеждам и се справям.  Peace Знам за онова момиче, абонирал съм се за нея и сега сигурно ще си помислите, че крада от нея субтитрите, но не е така! Тя качва много по-късно епизодите! Аз веднага след като свърши сериала качвам сцената.  Peace За да не си помисли, че копирам от нея.  Wink Всъщност както вече написах - допълвам субтитрите с мои неща. Simple Smile Е, точно онова момиче, ми ги взима и моите неща. Не знам да се радвам ли или не :д  Grinning Клипчетата, които качвам бързо набират гледания, особено едно от 69-ти епизод (където момичетата пеят и Виолета си забравя текста) и цели концерти, които имат над 150 гледания. Simple Smile
Аз дори не знам какво има в дневника, ама дано не им го преведат, щото са много нагли.  Laughing

# 362
Нов банер с невиждани снимки до сега на Мерседес за втория сезон на "Виолета".

Много е хубава. Heart Eyes

Стара снимка на Мартина, Мерседес и Самюел. Joy

Няма нищо необичайно в нея.  Joy

# 363
  • София
Много е красиваа  Heart Eyes Heart Eyes
Нова снимка на Лодо от заснемането на трети сезон. Трябваше леко така да се завъртя на 90 градуса, за да я видя.  Laughing
Благодаря, Ягодке.   Peace Да, наистина и хубавото е, че всички ще гледаме еп: 78, 79, 80. (нали от 21-ви почиваме, та до 29-ти.  Simple Smile

# 364
Честита ни годишнина! Laughing В тази тема всички открихме много нови приятели, преживяхме незабравими моменти, забавлявахме се...  Simple Smile И се надявам да продължим да правим всички тези неща, които изброих. За да отпразнуваме годишнината, вижте драмите на Виолета:

"Прегръдките на Леон значат много повече от тези на Диего."
Според мен не е правилно да прави това. Просто няма да може да преживее факта, че е без гадже, затова излиза с Диего. Не я интересува, че си играе с него по този начин. ooooh! Иначе би била и с Леон, ако можеше. Но понеже не може, се задоволява с нещо не чак толкова добро, колкото да си има някакво гадже. ooooh! Е, според нея Диего е не чак толкова добър, колкото Леон, не според мен. Peace Вие си ми знаете мнението много добре, така че няма какво да обсъждам повече, че за мен Диего си е на първо място.
Наистина, както Рая беше казала - с тези драми и всичко останало, свързано с поведението на Виолета, сериалът трябваше да е за 12+. Много правилно са го определили в Русия. За мен Виолета никога не е била пример за подражание, особено напоследък. Тези, които харесват героинята ѝ нека да не се обиждат, защото всеки си има право на мнение, а знам, че и други хора мислят това, което аз казах (говоря най-вече за Рая, то се подразбира, с нея ако не сме на едно мнение... просто няма да е истина ;д).

Добре, признавам, че са сладки заедно, но грешката е на Виолета - поне да не си играе така с Диего като не изпитва нищо към него. Rolling Eyes

# 365
Вижте каква невероятна рисунка! Искаше ми се да съм я рисувала аз! Simple Smile

А това е оригиналът. Доста си приличат. Heart Eyes

# 366
Честита ни една година!  party023 Gift Не мога да повярвам колко бързо мина. Но аз се включих някъде посредата, така че за мен е минало по-бързо. Laughing В тази тема всички намерихме много нови приятелства, забавлявахме се....
Тини е много хубава на снимките, направо е ПРЕКРАСНА и НЕВЕРОЯТНА. Мисля, че с всеки ден става все по-хубава. Heart Eyes Heart Eyes Но Виолетта (героинята) и на мен не ми харесва, и аз като Стили съм си изказвал мнението, така че.... Peace Мечи и Лодо също са много хубави. Heart Eyes Братът на Тини и той не е лош, харесва ми. Heart Eyes Снимката на Мечи, Мартина и Самюел е малко откачена. Joy Joy Мерцедес как го е яхнала. Joy Рисунката на Виолетта и Диего е много хубава, де да можех и аз така да я нарисувам, не рисувам грозно, но не мога толкова добре. Grinning

Нова снимка на Лодо Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 17:46 от Iliqna_P

# 367
Честита една година и от мен!!!И аз като Или се включих по средата,но важното е,че съм го направила и открих хора,които споделят мнения като моите и се забавляваме,което е най-важното!Пожелавам да изпишем още толкова теми,че даже и повече и да се радваме на нашите идоли!! Flutter Hug
Мечи и Лодо са много сладки,а рисунката се е получила доста добре голямо БРАВО на този,който я е правил!! Peace
Самюел и в конче се превърна и каква модерна каска си има  Joy

# 368
Честита годишнина!  Flutter baloni happy bd Hands Clap moresmile
Наистина, както Рая беше казала - с тези драми и всичко останало, свързано с поведението на Виолета, сериалът трябваше да е за 12+. Много правилно са го определили в Русия. За мен Виолета никога не е била пример за подражание, особено напоследък. Тези, които харесват героинята ѝ нека да не се обиждат, защото всеки си има право на мнение, а знам, че и други хора мислят това, което аз казах (говоря най-вече за Рая, то се подразбира, с нея ако не сме на едно мнение... просто няма да е истина ;д).
Как може да обвинявате Виолета??? Диего беше този който раздели Вили и Леон но за това нищо не казвате... мисля че Виолета постъпва правилно като го наранява-нека и Диего да види какво е изпитвал Леон  #Cussing out
А и Рая-права си-Фран е много готин Heart Eyes

# 369
Хей,изобщо не искам отново да захващаме темата Виолета каква е.Извинете някои,обаче и аз мисля,че Виолета прави твърде много грешки.Да,добра е,но любовта не и се получава.И тя няма сигурно представа какви ги върши.Тя наранява Диего,Леон и Лара също.И с Херман понякога не се държи добре,нищо,че и той прави глупости.Та трябва да се осъзнае,защото не наранява само останалите,но и тя си пати от собствените си грешки..

# 370
  • София
Понеже аз съм момче и моята гледна точка е най-правилна, ще слушате мен!!!  Peace
Диего се появи и започна да забърква всичко, а Виолета да му помага. Диего захаресва Виолета докато тя беше с Леон. Тя постоянно мислеше за Диего, а беше с Леон. Обръщаше прекалено много внимание на Диего и затова с право Леон я заряза. Така и се пада.  #2gunfire  Peace
Интересно ми е в 80-ти епизод, когато е целувката на Леон и Виолета как реагира Диего, никъде не го дават.  Crossing Arms Laughing
Забелязахте ли, че много често рекламират Виолета: Концертът (мисля, че през 1 реклама).  Peace

# 371
Марти,съгласна съм с теб.Вече като беве с Диего,Леон почна да й липсва..незнам..дано в 3 сезон й дойде акъла в главата.И да ви се похваля!Когато видях рисунката на Диего и Вили,музата ми дойде и почнах и аз да рисувам ;д Засега е добре станала,па да видим..

# 372
Стили,  newsm10 знаеш си. ;д
Не разбирам защо Виолета смята, че щом Леон я е зарязал, трябва непременно да се хване с друг, за да бъде щастлива.. Поне веднъж остани сама и помисли малко къде ти е грешката. Не може така- от единия на другия и после обратно.
Рисунката на Виолета и Диего е много хубава.  Heart Eyes И на мен ми се иска да можех да рисувам така.

Лодо е много сладка на снимката.  Heart Eyes И отново е без грим- което доказва, че без него е много красива. ;д Heart Eyes

Самюел за какво ли не го използват човека.  Joy Само не знам как се е съгласил Мечи да го яхне така.. Може би му е обещала след това да го почерпи с мусака.  Mr. Green

Кати, наистина ли смяташ, че само Диего е виновен в случая? Аз съм на мнение, че ако двама човека наистина се обичат и си вярват никой не би могъл да ги раздели. Казвала съм го и преди и продължавам да го твърдя. Не може само един човек да бъде виновен. И тримата са виновни в случая.
Въпреки че беше с Леон, Виолета мислеше за Диего, но лъжеше Леон, че не го прави. Още от тогава отношенията им се разклатиха. И то не, защото Диего се опитваше да спечели Виолета, а защото Виолета се поддаваше на това, мислеше за него и лъжеше Леон. А вече когато се целунаха беше черешката на тортата. Разбирам защо Леон я заряза. Не му е за първи път да се разочарова от постъпките на Виолета.
А за Фран- и той е готин като се сестра си.  Laughing Heart Eyes

Ягодке, и на мен вече ми става неприятно да подхващаме тази тема. Всички си имаме гледни точки, едва ли някой ще си промени мнението. За мен Виолета не е права и както казваш ти- допусна твърде много грешки. И точно- тя няма представа, че наранява другите, не го осъзнава. Това разбира се не я оневинява. Крайно време е да разбере къде греши и да се поправи.

Хаха, Марти, щом казваш- ще те слушаме.  Laughing Съгласна съм с теб.  Казал си доста правилни неща. Peace
Когато Виолета и Леон се целунаха, Диего и Людмила май дори не ги видяха. ;д Бяха се обърнали и Людмила му каза нещо. Какво ли?! Може би някой нов план?  newsm78 Laughing
Ето ги:

Ягодке, чакаме рисунката. ^^

# 373
  • София
Рая, Ягодке, разбира се, че съм прав!  Laughing
Ягодке, очакваме рисунката ти.  Peace
Аз ще взема да прекопирам тази рисунка, която е постната малко по-нагоре и ще я покажа на госпожата ми по изобразително ;д надявам се да ми пише повече от 5 ;д
Като говорим за мусака ;д читателите на историята на Стили могат да видят как Бродуей е гладен.  Joy Не помня в кой епизод е само ще подскажа, че е когато Макси и Стефи се разделят  Peace
Съгражданката ми от Младост взе да ми домъчнява за нея  Laughing Къде се изгуби, никаква я няма ..  newsm78 А и също за мусаката, не ви ли се струва, че Бродуей пее "Енкуентро тодо ен ми мусака" ;д;д

Нарочно ви поствам видеото от YouTube, има го и в моя профил във Vbox7, преведен със субтитри, но ..
Рая, да ти нямам логиката  Joy план в последната минута на последния епизод на втория сезон.  Joy
Лодовика е много хубава на снимката. Дори и без грим е прелестна.  Heart Eyes

# 374
А и също за мусаката, не ви ли се струва, че Бродуей пее "Енкуентро тодо ен ми мусака" ;д;д

Нова песен от Виолета! Не е "Algo suena en mi"  a e "Algo suena en mi musaka" Wink

Общи условия

Активация на акаунт