Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Снимка от репетиция.

Сравнете краката на Канде и тези на Мартина.  Mr. Green

Нова снимка на Тини и брат й.

Брат й е много красив.  Heart Eyes

Клара и Диего в Милано, Италия. Heart Eyes

# 166
Новият, с "готиния" перчем, изобщо не ми харесва. Joy Joy Бето е много смешен, винаги успява да ме развесели. Joy Joy Братът на Тини наистина е много хубав. Heart Eyes За краката на Канде и Мартина, според Канде е малко над нормалните килограми Peace, а Тини си е клечка. Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 16:24 от Iliqna_P

# 167
Мартина е толкова клечкава  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Обичам я  Heart Eyes Heart Eyes Rolling Eyes

# 168
Канде има да сваля малко, докато Мартина има да качва.  Laughing Вчера й гледах стари снимки.. ами, че тя преди не е била такава клечка. Доста хубаво телосложение е имала.  Peace

Нова снимка на този с "готиния" перчем и Мароти.  Joy

# 169
нова снимка на Тини и Хорхе #Violetta3

# 170
Скрит текст:
Ехее, ти Тини я изкара много ниска.  Mr. Green
Ето ти го момичето, което е прегърнало Хорхе с истинската Тини.  Laughing

И впрочем, снимките са направени преди няколко месеца на летището в Италия.

# 171
Нова снимка от фотосесията на Мартина, сладка е Heart Eyes

Диего и новият (Диего ме кефи Heart Eyes, но новият не Mr. Green)

Лодо Heart Eyes

Гифчета от приемния изпит на Виолета от първи сезон (тук много ми харесваше Heart Eyes)

С първото и шестото гифче има проблем и затова стоят така Simple Smile

# 172
Скрит текст:
Ехее, ти Тини я изкара много ниска.  Mr. Green
Ето ти го момичето, което е прегърнало Хорхе с истинската Тини.  Laughing

И впрочем, снимките са направени преди няколко месеца на летището в Италия.

Хехе опс объркала съм се  Mr. Green ем тя Тини е много нисичка сравнение с Хорхе  Joy

# 173
Този новият и на мен не ми симпатичен,но сигурно ще е новият комедиен учител в студиото или в новото студио да се надяваме,че ще има интересни и откачени моменти с него,както с Грегорио.  Peace
Изпитът на Виолета е бил доста интересен жалко,че тогава още не бях започнала да гледам филма е може да си го пусна от нета.
Братът на Тини е сладък,а Диего на тази последната снимка много ми харесва. На снимката с Хорхе може да се разбере,че не е Тини,защото тази фенка не носи платформи,а ние рядко може да видим Мартина с толкова ниски обувки! Peace

# 174
Вижте какво намерих ! Приличат си обаче !  Simple Smile Simple Smile
 Heart Eyes

# 175
  • София
На снимката с Хорхе може да се разбере,че не е Тини,защото тази фенка не носи платформи,а ние рядко може да видим Мартина с толкова ниски обувки! Peace
Мише, съгласен съм с теб.  Peace Помня, че беше казала, че никога няма да я видим с ниски обувки.  Laughing
Дени, не мисля, че Алба е черна.  Laughing Иначе останалите си приличат, да.  Laughing Peace

# 176
Еее тя Алба не е черна ;дд  Joy Joy

# 177
Ако момичетата си приличат с принцесите,то явно някой фен е открил прилика на момчетата като батман или супермен  Joy

# 178
Ако момичетата си приличат с принцесите,то явно някой фен е открил прилика на момчетата като батман или супермен  Joy

Обаче им отива  Laughing Laughing

# 179

Обаче им отива  Laughing Laughing
Съгласна съм! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт