Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Така или инъче и без намесата на Людмила,Виолета пак имаше чувства и към Томас и  към Леон,а във втори сезон още от началото преди плана им с Диего той вече преследваше Виолета така,че постъпките на Виолета не са заради Людмила поне аз така мисля.Людмила може и да завижда на Виолета,а и има постоянно завистници в живота,но Виолета не е по-малко невинна,защото си на моменти си играе с чувствата на момчетата.Радвам се,че се появи Феде поне да види добрата страна на Людми и да я защити,защото въпреки,че и завижда не пада по-долу от нея.Може би си права,че Людмила на моменти не се труди и е заета да разправа насам и натам,че е звезда,но не е пее по-лошо от Виолета.Сега в трети сезон може би ще ги видим в друга светлина отношенията между двете и да се надяваме всеки да е разбрал грешките си! Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 17:03 от md_violetta_fan

# 196
Не съм казвала че Людмила е по малко талантлива,напротив ТЯ Е НЕВЕРОЯТНА  Heart Eyes но самочуствието и е в повечко

# 197
Не съм казвала че Людмила е по малко талантлива,напротив ТЯ Е НЕВЕРОЯТНА  Heart Eyes но самочуствието и е в повечко
Ами от една страна е хубава да си има самочувствие инъче ако нямаше,Вилю отдавна да я беше стъпкала,но поне Людми не се дава макар че понякога не ми харесва като ги прави тези гадории,когато например Нати си удари ръката на барабаните това беше отвратителна постъпка спрямо Людмила,защото не ми харесва,че я използва и постъпва понякога егоистично с нея като не и позволява да се вижда с Макси или да е приятелка с другите,но от друга страна наистина Виолета печели в повече конкурси и състезания,а Людмила си беше права за последното,че всичко беше нагласено уж победителите щяха да пеят,а един вид Фран и Ками и преди победата пяха с нея тук и на мен не ми се връзва,както и да е очаквам да видя още интересни и забавни моменти от новият сезон и не съм имала намерение с поста си да казвам,кой какво е имал на предвид просто изказвам моето мнение  Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 18:01 от md_violetta_fan

# 198
Днес Николас има рожден ден!Нека да е жив и здрав и да продължава да ни радва с ролята си във Виолета! newsm59  party023  party002 ,а другите от каста да се подготвят за следващият купон!!

# 199
Много са "хубави" Ружеро и Хорхе. Joy Joy (Не го казвам с лоши чувства) Тини ми хареса на снимките, стана ми жал, че се е разплакала, но така показва чувствата си. Peace Това, което казах за Канде, че трябва да свали малко кг, не съм имала предвид, че е дебела или нещо такова, или да я убидя, а просто, че трябва още малко да спадне или да си стегне мускулите (да знам, звучи смешно), например да свали 1-2 кг и ще е ПЕРФЕКТНА. Peace

Рая, Стили, Миши, съгласна съм с вас, напълно споделям мнението ви за Виолетта и затова няма да пиша и аз същото. Grinning

Благодаря, че ми показа откъде да си направя аватарите за постоянно Рая. Hug Много се чудех защо ми изчезват и се ядосвах. Кат наистина е невероятна Heart Eyes, много ми липсва в 5 сезон, малко ми е тъпо без нея. Надявам се сценаристите да дадат някои бъдещи моменти с нея, защото нали не намери покой и не премина с Бони и може да е станало нещо с нея. newsm78

Честит рожден ден на Николас, да е жив и здрав! Да се забавлява много на партито си и да продължава да ни радва и разсмива с ролята си на Андрес във Виолетта. Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 19:18 от Iliqna_P

# 200
  • София
Не мога да разбера .. след като обича Леон защо не му вярва?  newsm78  След като постоянно иска да и доказва същността на Диего, ясно е, че Леон все още я обича  Peace И направо Виолета адски много ме издразни. Заслужава си повече от това с плана!!  Rage Надявам се в трети сезон да и покажат как тя се е държала в първите два сезона.  Peace
Честит Рожден Ден на Нико.  Peace

И... да продължава да си бърка в носа с Лодо и Руджеро, па и злато да намерят.  Laughing Laughing

# 201
Иви, чертите в характера на Виолета, за които ти си писала и на мен ми харесват.  Peace А и щом намираш общо с нея и нейния живот- нормално е да я харесваш. Ние няма да те упрекнем за това разбира се. Всеки има правото да харесва когото поиска.
Обясних кои неща в нея не ми харесват, но не мога да пренебрегна и добрите черти у нея. В нея има огромна промяна. В началото на първи сезон беше едно плахо и малко момиченце, което се страхуваше от света и околните, страхуваше се да излиза на сцена и да прави това, което обича. Но тя превъзмогна страха си, започна да се бори за това, което иска и го постигна. На сцената се държи като звезда, вече не е затворена в себе си, а споделя с приятелите си и е заобиколена от много хора, които я обичат. И все пак онова невинно момиче ми липсва, защото тогава тя беше много по-различна от сегашната Виолета.
В лоша ситуация са двете с Людмила. Да, Виолета наистина й отне всичко, макар и без умисъл. Самата Людмила донякъде има вина за това. Права си, че ако Людмила не беше толкова озлобена и ако не правеше такива лоши неща това нямаше да се случи. И не говоря за конкурсите, които макар и за нея да са важни не са от най-голямо значение. Най-важното е да имаш хора до себе си, които да те обичат такава каквато си. Ето, че Леон, Томас, а в последствие и Диего предпочетоха Виолета пред Людмила. Но както каза Миши, единствено Федерико видя добрата страна в Людмила и не се отказа от нея. Повярва, че любовта променя хората. Точно от такъв човек имаше нужда Людмила.

Честит рожден ден на Николас.  bouquet Пожелавам му да е жив и здрав, да има много успехи и да продължава да е все такъв добър актьор, защото се справя много добре с ролята си на Андрес.  Peace Пожелавам на него, както и на другите от каста приятно празнуване за кой ли път. Mr. Green Heart Eyes

Или,  Hug радвам се, че помогнах. Честит аватар. Страхотна е Катрин. Heart Eyes
Скрит текст:
Сериалът няма да е същия без нея, така че много се надявам по някакъв начин да я върнат. Все пак колко хора се върнаха от отвъдното.  Mr. Green Искаме си я и нея.  Heart Eyes Или поне както ти казваш да ни дадат какво става с нея и къде отиде, защото стана интересно. Явно не премина и отиде някъде другаде. newsm78

Марти, и аз съм се чудела защо Виолета не вярва на Леон, но донякъде я разбирам. Все пак Диего пред нея е направо като ангелче.  Laughing Тя от къде би могла да предположи какво става зад гърба й? А и не само тя, всички си мислят, че Леон по този начин се опитва да раздели Виолета и Диего, защото ревнува и все още я обича.

# 202
Стили,  newsm10
Малките момиченца гледат това, което е на повърхността и изобщо не се замислят за истинската същност на героите. Те виждат това, което им се представя: Виолета- милото и невинно момиче, което търси своя принц ; Леон- Суперменът на сериала, принцът на белия кон ; Диего и Людмила- възможно най-лошите хора, които са съществували някога.  Mr. Green За това съм на мнение, че този сериал изобщо не е за малки деца, защото в него се разказват истински истории, за истински и големи хора. Дори си мисля, че и доста от децата не го разбират. Те се радват на хубавите песни, красивите актриси и актьори, но не могат да разберат, че всеки от героите си има добри и лоши страни и не е напълно добър, нито напълно лош. И за това си мисля, че ако сериалът беше предимно гледан от тийн-зрители и по-големи, Виолета нямаше да бъде любимата героиня.

Честито за хубавата новина.  Hug Успех и вярвай в себе си! Ще успееш.

Марти, едно е любимото момче да те зареже, а съвсем друго е ти постоянно да се двоумиш между две, че и повече момчета и да се чудиш кой от всички да избереш. Решаваш малко да походиш с единия, за да разбереш какво чувстваш, а след като ти е омръзнал се хващаш с другия и така кръгът се върти. Или пък щом те зареже единия, решаваш, че искаш да бъдеш щастлива и за това тръгваш с някой друг, но няма проблем да го разиграваш, важното е ти да си щастлива.  Mr. Green Ето това прави Виолета.
Аз наистина не мога да го разбера това момиче. В първи сезон ходеше с Леон, а обичаше Томас. Във втория сезон изведнъж Леон стана голямата й любов, но тръгна с Диего. Когато беше с Леон- мисли си за Томас. В началото на втори- с Леон е, мисли си за Диего. После е с Диего, а си мисли за Леон.  Joy А сега в третия сезон с този новия направо не ми се мисли какво ще става.  Mr. Green

Рая, както винаги си права. newsm10 Нищо неочаквано, просто няма какво повече да кажа, беше доста изчерпателна с коментара си и каза неща, които си мисля,  но не мога да сформирам в изречение. Laughing Е, може и да мога, но както и да е. ;д

Паралелката английски с испански се оказа, че е нова. Но ако не стане в Априловската гимназия - има и математическа гимназия, в която също има паралелка английски с испански. Но гимназията е математическа, така че си мисля, че мястото ми просто не е там. Мястото ми е в Априловската гимназия, където се изучават главно езици - силната ми страна.

# 203
Здравейте. От известно време започнах да следя редовно сериала и много ми хареса, но съм изпуснала доста.  Cry В интернет намерих серии само до 1 сезон епизод 25. Моля Ви, кажете ми откъде мога да наваксам сезона?  Cry

# 204
Тини на някакво събитие (не знам къде е била, просто качвам снимките Laughing)
Скрит текст:

Нова снимка на Мартина и майка й

И още две снимки на Тини

Лодо Heart Eyes

И Клара

# 205
Стили, радвам се, че за пореден път сме на едно мнение. ;д  Hug
И аз съм в паралелка английски с испански и съм много доволна, защото и на мен езиците са ми силната страна. Peace А за математиката.. хич не я обичам.  Mr. Green

Здравейте. От известно време започнах да следя редовно сериала и много ми хареса, но съм изпуснала доста.  Cry В интернет намерих серии само до 1 сезон епизод 25. Моля Ви, кажете ми откъде мога да наваксам сезона?  Cry
Здравей.  Hug Съжалявам, но сериите след 25-ти епизод със субтитри ги няма никъде.  Rolling Eyes Дано повторят първи сезон.
А тук се качват сериите от втори- http://vbox7.com/user:missyxselena.

Много е хубава на тази фотосесия. Heart Eyes

Днес са заснели първия видео-клип от Виолета 3.
Серхио е написал в туитър: "Снимаме първото видео за Виолета 3! Не мога да покажа всичко, но познайте кой е най-близо до камерата?"

Това е единствената снимка.  Laughing Сигурно е Хорхе като гледам пръстена му на показалеца.
Нямам търпение да чуем песента и да изгледаме клипа. Heart Eyes

Бащата на Руджеро е съобщил, че снощи са откраднали багажа и паспорта на Руджеро на летището и благодари на крадците, защото поради тази причина синът му е останал в Италия още два дни. ;д
Не знам какво се случва.. първо откраднаха телефона на Мечи, сега пък и багажа и паспорта на Руджеро.  ooooh!

Нова снимка на Хорхе преди заснемането на Violetta3.

Нова снимка от Канде.

Явно си чете сценария. Но серия 323?!  #Crazy Общо сериите от първи и втори сезон са 160 (всеки сезон по 80 епизода). Ако трети сезон също е 80 епизода, то последния епизод щеше да се падне 240. Да не би това да значи, че трети сезон ще има повече епизоди? ^^ Не знам, обърках се. :д А ако се загледате ще видите името на Анджи. Значи наистина ще се завърне.

# 206
И аз съм в паралелка английски с испански и съм много доволна, защото и на мен езиците са ми силната страна. Peace А за математиката.. хич не я обичам.  Mr. Green
Леле как може да не обичате математиката!! Не че аз не обичам езиците но предпочитам смятането

Явно си чете сценария. Но серия 323?!  #Crazy Общо сериите от първи и втори сезон са 160 (всеки сезон по 80 епизода). Ако трети сезон също е 80 епизода, то последния епизод щеше да се падне 240. Да не би това да значи, че трети сезон ще има повече епизоди? ^^ Не знам, обърках се. :д А ако се загледате ще видите името на Анджи. Значи наистина ще се завърне.
това сигурно са функциите в епизода-нормално е да са 323 защото е финал на финалния сезон Wink
ох това 23 ми напомня за една песен на Майли сайръс където ми е любима

# 207
Супер аз си знаех,че Анджи може да се върне!Нямам търпение за новото видео!Всички са прекрасни!!! Hug

# 208
Леле как може да не обичате математиката!! Не че аз не обичам езиците но предпочитам смятането
Харесвах математиката, когато в нея имаше само числа. Откакто и азбуката започна да се появява, както и разни корени, вектори и т.н. я намразих.  Mr. Green

Може би си права за функциите. Няма как да има 323 серии, освен ако не решат да направят още сезони.
И на мен тази песен на Майли- 23 ми е любима. Heart Eyes

Валерия в шоуто U-Mix.

Heart Eyes

# 209
Харесвах математиката, когато в нея имаше само числа. Откакто и азбуката започна да се появява, както и разни корени, вектори и т.н. я намразих.  Mr. Green

Аз и тогава не я харесвах  Joy ама и с азбуката ЛЕЛЕМАЛЕ ужасс пълен мрак.........като предположим че г-жта ни я гони критическата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт