Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Хах много и отиват тези панталони направо като хип хоп звезда!!!
Тини вече има над 40 милиона гледания на клипа Libre soy това е голямо постижение нека да продължава все така!!!

Нека да напомня,че тази събота излиза брой 2 от списание Виолета и явно там ще бъде публикувано интервюто с Лодо и Руджеро поне така пише в предишният брой,който си разглеждам доста често жалко,че не го пускат всеки месец,а през два твърде дълго време е!
Следващата седмица ще излезе и нова книжка озаглавена на български "няма да се откажа"

# 212

Тук Виолета ми стана много смешна. ;д Не може ли да пее и да гледа Леон едновременно?! Laughing Защо трябва да спира да пее, за да го гледа?! ;д А Диего, горкият, няма да го коментирам, защото дори някоя стена би оценила неговата любов повече, отколкото Виолета, която само си играе с него. Rolling Eyes Не ѝ ли писна да наранява хората около себе си, се чудя?! Защо трябва да се прави на съкрушена, когато разбира за плана на Диего и Людмила, като нейните чувства към него всъщност не са реални?! Има само едно обяснение - привличане на чуждото внимание. Както винаги, Виолета е в центъра на вниманието. Нищо ново. Rolling Eyes А и веднага се хвана с Леон, когато разбра за плана, толкова е съсипана явно... добра актриса си е, но наистина не е подходящ пример за подражание на никого, особено на малките момичета.

Чудя се с кой ли ще е Диего в трети сезон? Все трябва да е с някого, не може вечно любовта му да отива на вятъра. Това се случва, когато каже на Виолета, че я обича - сякаш не го е казал. Просто няма да коментирам повече.

# 213
Браво за гледанията на клипа към Libre Soy. Това наистина си е голямо постижение.
Бях забравила, че броя излиза в събота. Благодаря, че ни припомни Миши.  Hug Нямам търпение. Аз стария брой не знам вече за кой път го препрочетох.  Laughing Да, щеше да е хубаво да излиза всеки месец, защото чакаме доста време за нов брой.
Като гледам тази книга ще е по сериала, така че ще гледам да си я взема.  Heart Eyes

Стили, съвсем наскоро гледах това видео и навярно предполагаш как реагирах.  Mr. Green
Добре де, не мога да разбера.. как пък все на Виолета така й се случва да се загледа и да спре да пее?! Несериозна работа!  Mr. Green Все тя трябва да обърка нещо. Като пеят момчетата тя само се заглежда по Леон и кара Диего да се ядосва и така не ги оставя да си изпълнят песента на спокойствие. Тя като пее същата работа.. винаги трябва да се разсее. А как погледна към Леон все едно видя дух.  ooooh! Обаче ме изкефи как Людмила я бутна. ;д Спаси положението. На Виолетка обаче й трябваше малко време да се опомни.  Rolling Eyes
Диего според мен трябваше отдавна да я зареже. За какво изобщо трябваше така да се измъчва заради нея?!  ooooh! Пък и накрая като тя разбра за плана му с Людмила излезе отново, че тя е жертвата, а че той е най-големия злодей и всички се отдръпнаха от него, а той остана сам. Много е несправедливо. И още нещо- когато Виолета видя Людмила и Диего да се прегръщат направи голям проблем, все едно не знам какво е станало. А за нея е съвсем нормално да се прегръща с Леон и да мисли за него, нали?!  ooooh!
Много се надявам Диего да си намери хубава и добра приятелка, която да го обича истински, а не да го използва както направи с него Виолета.

Нова снимка на Тини и Самюел.

# 214
  • София
Ами на мен пък ми е много забавно как спира да пее.  Laughing Много по-интересно е да има такива моменти (когато Леон нарича Лара "Виолета", Людмила с нейното самочувствие и как променя държанието си, когато е близо до Федерико)  Wink Laughing Не ми е особено интересно да гледам как Виолета и Диего си пеят  Naughty нито пък как Леон търчи по Виолета и постоянно се кара с Диего, а Виолета умницата не вярва на никого или пък Марко и Анна.  Peace Трябва да има повече забавни моменти.  Peace

# 215
На мен математиката ми е любимият предмет, много я обичам. Heart Eyes Езиците не ми се отдават много. Laughing Хубаво, е че ще има нова книга на Виолета и ще излезе втори брой на списанието, задължително ще си ги взема, книгата ще я взема, ако я намеря де. Laughing Браво за Libre soy, има много почитатели. Heart Eyes Тини е много сладка на снимките. Heart Eyes

Моментът, когато Виолета спира да пее на клипа, ми е много смешен, защото Людмила я бута после. Laughing Но и ми е тъжно за Диего, а и за Леон, защото Виолета само ги наранява и двамата. И още лоши неща прави с тях, но вие сте писали много изчерпателно (Стили и Рая) и затова няма да го пиша и аз същото и само да се повтаряме, а и малко ме мързи. Laughing Peace

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 16:40 от Iliqna_P

# 216
Хорхе, Диего и още двама

Хорхе и още някой

Канде Heart Eyes (И тя е с обувки на платформа Grinning)

Мечи в бакстейджа Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 18:51 от Iliqna_P

# 217
Аз за разлика от вас ще защита идолката си! Виолета е едно малко и невинно създание коте прави едни от първите си стъпки в любовта и заради това може понякога да е объркана но едва ли някой(дори и Людмила... не Людмила би го направила) като Виолета би разигравал момчетата. Вили може да го прави но не осъзнава това. Абе я се поставете на мястото на Вили-едни от най-готините момчета на света се бият със зъби и нокти за теб и ти изпитваш чувства  и към двамата...и какво? Е да ако се случи на някоя от нас тя няма да си признае че разиграва момчетата, нали?Wink Peace Аз разбирам Вили-да избереш между Диего и Леон е много трудно. Аз и двамата ги обожавам но за разлика от Вили аз не бих се отказала от Леон! Е аз и Диего бих избрала ама ако не знаех какви игрички играе с Людмила. И също аз не мисля че Виолета иска да е в центъра на вниманието-единственото което тя иска е това което всички искаме-да намерим любовта на живота си и да пеем(е може и да не може да пеем ама пак искаме Grinning) така че не мисля че Виолета иска да е център на внимание!

# 218
Аз за разлика от вас ще защита идолката си! Виолета е едно малко и невинно създание коте прави едни от първите си стъпки в любовта и заради това може понякога да е объркана но едва ли някой(дори и Людмила... не Людмила би го направила) като Виолета би разигравал момчетата. Вили може да го прави но не осъзнава това. Абе я се поставете на мястото на Вили-едни от най-готините момчета на света се бият със зъби и нокти за теб и ти изпитваш чувства  и към двамата...и какво? Е да ако се случи на някоя от нас тя няма да си признае че разиграва момчетата, нали?Wink Peace Аз разбирам Вили-да избереш между Диего и Леон е много трудно. Аз и двамата ги обожавам но за разлика от Вили аз не бих се отказала от Леон! Е аз и Диего бих избрала ама ако не знаех какви игрички играе с Людмила. И също аз не мисля че Виолета иска да е в центъра на вниманието-единственото което тя иска е това което всички искаме-да намерим любовта на живота си и да пеем(е може и да не може да пеем ама пак искаме Grinning) така че не мисля че Виолета иска да е център на внимание!

ЕЕ браво.......един поне да е на моето мнение  Peace  ooooh!

# 219

Тук Виолета ми стана много смешна. ;д Не може ли да пее и да гледа Леон едновременно?! Laughing Защо трябва да спира да пее, за да го гледа?! ;д А Диего, горкият, няма да го коментирам, защото дори някоя стена би оценила неговата любов повече, отколкото Виолета, която само си играе с него. Rolling Eyes Не ѝ ли писна да наранява хората около себе си, се чудя?! Защо трябва да се прави на съкрушена, когато разбира за плана на Диего и Людмила, като нейните чувства към него всъщност не са реални?! Има само едно обяснение - привличане на чуждото внимание. Както винаги, Виолета е в центъра на вниманието. Нищо ново. Rolling Eyes А и веднага се хвана с Леон, когато разбра за плана, толкова е съсипана явно... добра актриса си е, но наистина не е подходящ пример за подражание на никого, особено на малките момичета.

Чудя се с кой ли ще е Диего в трети сезон? Все трябва да е с някого, не може вечно любовта му да отива на вятъра. Това се случва, когато каже на Виолета, че я обича - сякаш не го е казал. Просто няма да коментирам повече.
Хехе! Как Леон поглежда Диего.

# 220
  • София
Кати, много ясно си личи, че Виолета е луда по Леон!  Peace Няма смисъл да е с Диего. Просто не може да забрави Леон и каквото и да прави няма да успее.  Wink  За мен Виолета не е никак невинна. Просто това нейно въртене на момчета ни омръзна. Спомнете си Леон защо скъса с Виолета (Диего си падаше по Виолета още от самото начало и тя ако не го харесваше нямаше да му обръща внимание. Не и стига, че беше с Леон, ами и с Диего се сваляха.  #Cussing out ) За мен много по-добра е Людмила! Тя се бори, но Виолета винаги печели.   Crossing Arms Виолета получи Диего (единствения приятел на Людмила), Леон и Томас (бившите и гаджета), ролята в ЮМИКС.  Peace

За читателите на историята на Стили:
Скрит текст:
Епизоди: 9-13 са качени в сайта  Peace

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 19:55 от мк9

# 221
Отдавна не съм писала тук, но да ви се похваля, че преди седмица ми донесоха подаръците от играта на списание "Виолета". Страхотни са. И чашата-шейкър, и книгата, и дневника, и торбата (вече имам една такава), и стикерите. Simple Smile

# 222
Аз съм съгласна с Марти, но донякъде и Кати е права. Peace Но дори аз да бях на мястото на Виолета и да харесвах две момчета и те да ме харесват, нямаше да постъпя като нея. Ако не можех да избера нито едно от тях, щях да се отдръпна и нямаше да ги наранявам, дори да ги харесвах много, това бих направила аз, не знам за вас. Peace Дори в рекламата за новите епизоди Виолета каза, че хиляди прегръдки на Диего не струват колкото една на Леон. Naughty Това какво ви говори? На мен ми говори, че Виолета все още харесва Леон, и то много, но разиграва Диего и се опитва с него да забрави Леон, а не харесва Диего колкото Леон. В това не мога да я подкрепя, защото хем наранява и двамата, хем наранява и себе си, защото не е с любимия човек. Peace Според мен в това няма нищо невинно и мило. Crossing Arms Разбира се, Виолета има и много добри качества и аз не отричам това, но не бива да постъпва така. Peace И искам да кажа, че като не харесвам Виолета (героинята), не значи, че не харесвам Мартина, харесвам я много. Казвам го, за да не си помислите нещо друго - че не харесвам Тини или нещо такова. Peace

Към Марти и Стили, благодаря, че сте качили нови епизди от историята ви! Hug

# 223
  • София
И искам да кажа, че като не харесвам Виолета (героинята), не значи, че не харесвам Мартина, харесвам я много. Казвам го, за да не си помислите нещо друго - че не харесвам Тини или нещо такова. Peace

Към Марти и Стили, благодаря, че сте качили нови епизди от историята ви! Hug

Много правилно си го казала  Peace И за епизодите, до 3-4 седмици всички епизоди ще са налице.  Peace

# 224
Кати, не мисля, че това, че прави едни от първите си стъпки в любовта е оправдание. Всички преминаваме през това, но не всички постъпваме като нея.
Аз лично не бих попаднала в ситуация като нейната, защото ако наистина обичах едно момче нямаше да се заглеждам по друг. А ако това стане и аз като Или просто щях да се отдръпна и в никакъв случай нямаше да си играя с тях, камо ли да ги карам да се мразят и да бъдат врагове заради мен.
Не разбирам щом Леон е голяма й любов защо още в началото се заглеждаше по Диего и мислеше за него? Като толкова обича Леон защо не продължи да се бори за него ами тръгна с Диего, а в същото време продължаваше да мисли за Леон? Не мисля, че това е честно спрямо двамата.
Людмила може да е всякаква, но поне знае какво чувства и се бори за това, което иска, а не е объркана като Виолета.

Отдавна не съм писала тук, но да ви се похваля, че преди седмица ми донесоха подаръците от играта на списание "Виолета". Страхотни са. И чашата-шейкър, и книгата, и дневника, и торбата (вече имам една такава), и стикерите. Simple Smile
Това е вторият конкурс на "Виолета", който печелиш, нали?! Честито!  Hug
Аз не участвах, защото не успях да намеря какво да облека.  Laughing
Сега пак организират конкурс, от който можеш да спечелиш билети за филма и трябва да им изпратиш твое видео, на което пееш песен от "Виолета". Аз като знам колко "хубаво" пея по-добре сама да си платя билетите отколкото да участвам. ;д

Общи условия

Активация на акаунт