Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Снимки на Тини от предаването "Tiene la palabra", в което е участвала.

Скрит текст:

Тини с фен на снимачната площадка.

И още нови нейни снимки:

# 226
Извинете хора,но косата на Тини на нищо не прилича.Раздърпана перушина  Crossing Arms А тя е толкова красива,косата й в първи сезон беше много по хубава.Малко по изкуствена е.Жалко,че са я изрусили толкова,защото изобщо не й отива. Peace Не ми се карайте,много я харесвам Мартина като човек,но не биваше да прекалява с омбрето.  ooooh! Така мисля Peace

# 227
Извинете хора,но косата на Тини на нищо не прилича.Раздърпана перушина  Crossing Arms А тя е толкова красива,косата й в първи сезон беше много по хубава.Малко по изкуствена е.Жалко,че са я изрусили толкова,защото изобщо не й отива. Peace Не ми се карайте,много я харесвам Мартина като човек,но не биваше да прекалява с омбрето.  ooooh! Така мисля Peace

И аз мисля, че не й отива русото. Peace Но в едно интервю май беше казала, че изрусяването й има общо със сериала Виолетта и затова. Така мисля. Laughing Peace

Съгласна съм с написаното от теб Рая! Simple Smile И супер за епизодите от историята! newsm68

# 228
Снимки на Фран, когато бяха заедно с Ками във фитнеса, много ми беше смешно тогава Joy Joy

Хорхе Heart Eyes

И Ружеро Heart Eyes

# 229
Ягодке, няма за какво да ти се караме.   Hug И аз мисля така. Изобщо не й отива.  ooooh! В първи сезон беше толкова по-красива и естествена.  Heart Eyes А сега си съсипа хубостта с тази прическа. А и + това изглежда по-стара с нея. Надявам се скоро да си възвърне естествения цвят на косата или поне да бъде като във втори сезон, защото наистина русото не й отива. И дано повече не се подстригва, защото и с това прекали. Доста й е къса косата в момента.

Или, моментът с фитнеса е велик.  Joy И на мен ми беше много смешно като го гледах.  Joy

Днес в Италия е премиерата на филма на "Виолета". Ето снимки:
Скрит текст:

Дано и при нас да има такива неща. Heart Eyes

Рядка снимка на Мартина и Пабло. Laughing

# 230
Кати, не мисля, че това, че прави едни от първите си стъпки в любовта е оправдание. Всички преминаваме през това, но не всички постъпваме като нея.
Аз лично не бих попаднала в ситуация като нейната, защото ако наистина обичах едно момче нямаше да се заглеждам по друг. А ако това стане и аз като Или просто щях да се отдръпна и в никакъв случай нямаше да си играя с тях, камо ли да ги карам да се мразят и да бъдат врагове заради мен.
Не разбирам щом Леон е голяма й любов защо още в началото се заглеждаше по Диего и мислеше за него? Като толкова обича Леон защо не продължи да се бори за него ами тръгна с Диего, а в същото време продължаваше да мисли за Леон? Не мисля, че това е честно спрямо двамата.
Людмила може да е всякаква, но поне знае какво чувства и се бори за това, което иска, а не е объркана като Виолета.

Отдавна не съм писала тук, но да ви се похваля, че преди седмица ми донесоха подаръците от играта на списание "Виолета". Страхотни са. И чашата-шейкър, и книгата, и дневника, и торбата (вече имам една такава), и стикерите. Simple Smile
Това е вторият конкурс на "Виолета", който печелиш, нали?! Честито!  Hug
Аз не участвах, защото не успях да намеря какво да облека.  Laughing
Сега пак организират конкурс, от който можеш да спечелиш билети за филма и трябва да им изпратиш твое видео, на което пееш песен от "Виолета". Аз като знам колко "хубаво" пея по-добре сама да си платя билетите отколкото да участвам. ;д

да, втория е, даже много се изненадах, защото ми пращат СМС, че имам пратка от Егмонт България, но не казват каква, е, стих се, че е от конкурса. Аз чпратих снимка в последния един час. Simple Smile Днес обаче забравих да взема пари и не съм си взела списанието. Ще си го взема в понеделник и ще участвам и в новия конкурс, тъй като искам да гледам филма, а и ще бъде много интересно да запиша такова видео, по принцип си пея само вкъщи и никога не съм участвала с такова клипче, затова ще бъде забавно, но не знам коя песен да изпея. :Д Може би ще е Veo Veo, Te Esperare или Juntos Somos Mas, най-лесни ми се виждат.

# 231
Леле какво откриване на филма са направили ,а при нас само две седмици,което не е много честно! Crossing Arms
Мартина и на мен не ми харесва с толкова къса коса,а и по едно време се бях уплашила,че си е направила косата червена,но добре,че беше само перука! Praynig
Списанието и аз ще си го купя в понеделник нямам търпение,а някой от вас вече взе ли си го?
В момента няма да пиша пост за поведението на Виолета,но новата реклама и това с прегръдките на Леон и Диего ме подразни,но не се учудвам вече ooooh!

# 232
Нова снимка на Тини от фотосесията Heart Eyes

# 233
Аз списанието също ще си го взема в понеделник. А новата книга сигурно ще е по книжарниците чак края на седмицата, тъй че ще си почакам.

# 234
Аз списанието също ще си го взема в понеделник. А новата книга сигурно ще е по книжарниците чак края на седмицата, тъй че ще си почакам.
Ами да по принцип книгите наистина идват някъде края на седмицата и аз тогава мисля да я търся. Peace

# 235
От туитър.

Диего: Фото Сесия Виолетта3
Тини: здравей, аз съм с теб, об (обичам те) ха

Липсваха ми туитовете между тях.  Heart Eyes Значи да очакваме нова фотосесия. Нямам никакво търпение за снимките.  Party

# 236
Точно! Сякаш някой я е оръфал с ножицата.

# 237
Качих и преведох две видеота от края на сезона на Виолета 2. Ако някой иска да ги види, ето:

http://vbox7.com/play:ad9d6f6d36
http://vbox7.com/play:8095dcce50

Много се старах преводът ми да е възможно най-близко до истинския. Но говорят много бързо и понякога просто не мога да разбера какво си говорят и свързвам нещата по смисъл, или оставям празно. Избрала съм за превод точно най-интересните видеота. Сега ще кача със субтитри и целувката на Людмила и Федерико. Heart Eyes

# 238
да, втория е, даже много се изненадах, защото ми пращат СМС, че имам пратка от Егмонт България, но не казват каква, е, стих се, че е от конкурса. Аз чпратих снимка в последния един час. Simple Smile Днес обаче забравих да взема пари и не съм си взела списанието. Ще си го взема в понеделник и ще участвам и в новия конкурс, тъй като искам да гледам филма, а и ще бъде много интересно да запиша такова видео, по принцип си пея само вкъщи и никога не съм участвала с такова клипче, затова ще бъде забавно, но не знам коя песен да изпея. :Д Може би ще е Veo Veo, Te Esperare или Juntos Somos Mas, най-лесни ми се виждат.
Пожелавам ти успех. Надявам се да спечелиш.  Praynig Аз ако бях на твое място бих избрала песента- Te Esperare. Много е хубава, нежна и както ти казваш е лесна, защото няма високи тонове. Ти си решаваш все пак.

Стили, страхотна си!  Hug Благодаря ти за превода. По-късно ще ги изгледам.

# 239
Хора вижте не може да бъде ! И двете песни са едни и същи само , че по старата версия е където пее е Хорхе , а другата е с Мечи и Факу ! newsm78 newsm78
https://www.youtube.com/watch?v=1VrMwfrvcc0
https://www.youtube.com/watch?v=R0KLcDAXlcc

Общи условия

Активация на акаунт