Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Стили, отново ти благодаря за превода.
Много е сладък моментът между Людми и Феде. Особено когато той й каза, че ще бъде до нея и ще й помага.  Heart Eyes
А на него много му отива да бъде Людмила.  Joy

Дени, да, така е. Явно са използвали тази песен и за "Виолета". Но най-много ми харесва в изпълнение на Томас и Людмила. Heart Eyes

Нова снимка на Тини. Heart Eyes

И с майка й:

Руджеро на премиерата на филма.

# 241
  • София
Забелязахте ли, че във всяка реклама дават и промото на Виолета за новите епизоди?  Simple Smile А това за кината го дават 2-3 пъти на ден.. Можеха поне някой билборд в София да направят. Дори и пред кината няма плакати на Виолета.  Crossing Arms

# 242
Hello! Вие вече купили ли сте си билети за филма че аз съм резервирала Simple Smile.И също-аз не мисля да участвам в конкурса на браво щото и и аз пея„прекрасно“ и на 100% „ще спечеля“

# 243

Най-красивата  Heart Eyes Как може да е ....... адхожяамояа ПЕРФЕКТНА <33

# 244
Забелязахте ли, че във всяка реклама дават и промото на Виолета за новите епизоди?  Simple Smile А това за кината го дават 2-3 пъти на ден.. Можеха поне някой билборд в София да направят. Дори и пред кината няма плакати на Виолета.  Crossing Arms
Ето какво има в The Mall:

Друго не съм срещала. Предполагам, че на премиерата ще сложат и други неща и да се надяваме да са като тези в Италия.  Praynig Heart Eyes

Аз още не съм си взела билети, защото не знам кой ден ще ходя. ;д А вие с кого ще ходите?

Също така днес си взех списанието на "Виолета". Много е хубаво и интересно.  Heart Eyes Има плакат на Диего, Тини и Хорхе, както и на Канде. А на задната корица снимката много ме кефи и тя също става за плакат. ;д Heart Eyes

# 245
Ето какво има в The Mall:

Друго не съм срещала. Предполагам, че на премиерата ще сложат и други неща и да се надяваме да са като тези в Италия.  Praynig Heart Eyes

Аз още не съм си взела билети, защото не знам кой ден ще ходя. ;д А вие с кого ще ходите?

Също така днес си взех списанието на "Виолета". Много е хубаво и интересно.  Heart Eyes Има плакат на Диего, Тини и Хорхе, както и на Канде. А на задната корица снимката много ме кефи и тя също става за плакат. ;д Heart Eyes

Аз ще ходя да гледам филма във Велико Търново. Той е малко по-голям град от Габрово, така че предполагам, че няма да има нищо подобно на това в Италия. Ще ходя във Велико Търново, защото би трябвало всеки да знае, че в Габрово няма Mc Donald's, че да не говорим за кино. Laughing Общо взето имаме 2 мола, в които нищо няма. ;д

# 246
Тини е много сладка на новите снимки!! Peace
Едва ли тук при нас ще има такова откриване като в Италия,но поне че и това са направили Peace Аз също още не съм взела билети,защото не знам в кой ден ще ходя все още...
Рая,хубави ли са фотосесиите в новия брой??Аз ще си го купя утре и затова питам.
Стили,много хубав превод,а и моментите са си наистина от най-интересните! Peace Много ми стана смешно това,как Феде влезе в образа на Людмила и накрая не успяха да си поделят фенките Joy

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 15:57 от md_violetta_fan

# 247
Хора знаете ли , че в twitter има български страници за Виолета ?
https://twitter.com/ViolettaBulgari
https://twitter.com/Violetta_BG
https://twitter.com/21Bulgaria
https://twitter.com/VioletaBulgaria
 Heart Eyes Heart Eyes

# 248
  • София
Аз не си купувам списанието, понеже е много момичешко и затова.  Laughing
Рая, една хартиена статуетка за мен не е достатъчно  Naughty Надявам се още неща да сложат. И без това ги мързи да озвучат сериала, билбордите са пълни с ипотечни кредити и жилищно глупости, а за нашите приятели няма нищо  #Cussing out Дени, то хубаво, че има, но никой не ги поддържа. Във фейсбук има поне 5-6, от които само в 1 има реални неща, а в другите играя игри.  Thinking Никой не прави нищо, за да ни забележат. Вижте фен страниците на другите държави за Виолета, има толкова ретуитвания от каста на Violetta, а от наша страна нищо. Мисля, че трябва да се стегнем, наистина много за да видят, че и тук имат фенове и да разширим броя на феновете.  Peace

# 249
Дени, то хубаво, че има, но никой не ги поддържа. Във фейсбук има поне 5-6, от които само в 1 има реални неща, а в другите играя игри.  Thinking Никой не прави нищо, за да ни забележат. Вижте фен страниците на другите държави за Виолета, има толкова ретуитвания от каста на Violetta, а от наша страна нищо. Мисля, че трябва да се стегнем, наистина много за да видят, че и тук имат фенове и да разширим броя на феновете.  Peace
Ами като прегледах страниците и във фейса и в тлитера има само 2 , 3 страници които се подържат !
А в тлитера е само тази страница https://twitter.com/ViolettaBulgari
Иначе в фейса има много , но не се подържат има малък брой които се подържат !  Simple Smile Simple Smile

# 250
да, втория е, даже много се изненадах, защото ми пращат СМС, че имам пратка от Егмонт България, но не казват каква, е, стих се, че е от конкурса. Аз чпратих снимка в последния един час. Simple Smile Днес обаче забравих да взема пари и не съм си взела списанието. Ще си го взема в понеделник и ще участвам и в новия конкурс, тъй като искам да гледам филма, а и ще бъде много интересно да запиша такова видео, по принцип си пея само вкъщи и никога не съм участвала с такова клипче, затова ще бъде забавно, но не знам коя песен да изпея. :Д Може би ще е Veo Veo, Te Esperare или Juntos Somos Mas, най-лесни ми се виждат.
Пожелавам ти успех. Надявам се да спечелиш.  Praynig Аз ако бях на твое място бих избрала песента- Te Esperare. Много е хубава, нежна и както ти казваш е лесна, защото няма високи тонове. Ти си решаваш все пак.

Стили, страхотна си!  Hug Благодаря ти за превода. По-късно ще ги изгледам.

Мерси, вероятно нея ще пея. Simple Smile А вие защо на се включите? Даже тзеи, които не могат да пеят. Тези клипчета няма да ги пускат никъде. Simple Smile

# 251
да, втория е, даже много се изненадах, защото ми пращат СМС, че имам пратка от Егмонт България, но не казват каква, е, стих се, че е от конкурса. Аз чпратих снимка в последния един час. Simple Smile Днес обаче забравих да взема пари и не съм си взела списанието. Ще си го взема в понеделник и ще участвам и в новия конкурс, тъй като искам да гледам филма, а и ще бъде много интересно да запиша такова видео, по принцип си пея само вкъщи и никога не съм участвала с такова клипче, затова ще бъде забавно, но не знам коя песен да изпея. :Д Може би ще е Veo Veo, Te Esperare или Juntos Somos Mas, най-лесни ми се виждат.
Пожелавам ти успех. Надявам се да спечелиш.  Praynig Аз ако бях на твое място бих избрала песента- Te Esperare. Много е хубава, нежна и както ти казваш е лесна, защото няма високи тонове. Ти си решаваш все пак.

Мерси, вероятно нея ще пея. Simple Smile А вие защо на се включите? Даже тзеи, които не могат да пеят. Тези клипчета няма да ги пускат никъде. Simple Smile

Аз да се включва не , не !  Simple Smile Simple Smile

# 252

Аз да се включва не , не !  Simple Smile Simple Smile

Аз ще ги изплаша  Joy искам да беше с рисунка Sad вече щях да имам шанс!!

# 253
Стили, добре, че аз съм съвсем близо до София, а тук си имаме всичко. ;д Че иначе не ми се мисли ако трябваше да ходя в друг град, само за да гледам филма.  Laughing И в София се съмнявам да има такива неща, но все пак има малко надежда.

Миши, то няма много фотосесии. ;д Като изключим снимките на Лодо и Руджеро от интервюто им.
Има интервю и с Диего, Ксаби и Хорхе. Както и неща свързани с модата.
А в следващия брой на корицата ще са Диего и Хорхе. Heart Eyes Новият брой излиза на 28-ми юни.

Дени, знаем. И ние имаме, но аз почти не влизам там.  Rolling Eyes Май Дъгичка е най-редовна.  Peace
Така е. Във фейсбук са малко страниците, които са сериозни. В повечето пускат само игри и някакви безсмислени неща.  ooooh!

Марти, на мен това, че ще дават филма ми е достатъчно.  Heart Eyes Билбордовете не са от особено голямо значение. Все пак можеше и изобщо да не дадат филма. Напр. в Русия има повече фенове на "Виолета", но там няма да пуснат филма.

Аз имам и проблем с микрофона, не се чува много добре и едва ли бих могла да си запиша изпълнението.
Мен сега малко ме е яд, че не се включих в предишния конкурс.. Все щях да намеря някоя дрешка, която поне малко да наподобява на стила на някой от героите. ;д

# 254
  • София
Рая, така ще придобие известност Wink Затова, някаква реклама да има, и в метрото по-рано пускаха, сега не  Confused
А и също... Знаете ли, че в Италия например пускат по телевизията песните от концерта? (Примерно в някоя рекламка)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт