Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Рая, така ще придобие известност Wink Затова, някаква реклама да има, и в метрото по-рано пускаха, сега не  Confused
А и също... Знаете ли, че в Италия например пускат по телевизията песните от концерта? (Примерно в някоя рекламка)  Peace
Тук в България имаме само списание през 2 месеца , някакви блузи , кукли и сега филма и книгите и това е ! А в другите страни даже и сладолед имат !  Simple Smile Simple Smile

# 256
Рая, така ще придобие известност Wink Затова, някаква реклама да има, и в метрото по-рано пускаха, сега не  Confused
А и също... Знаете ли, че в Италия например пускат по телевизията песните от концерта? (Примерно в някоя рекламка)  Peace
Тук в България имаме само списание през 2 месеца , някакви блузи , кукли и сега филма и книгите и това е ! А в другите страни даже и сладолед имат !  Simple Smile Simple Smile
Така е,но да се радваме,че имаме поне това аз например преди си мислех,че съвсем нищичко няма да пуснат! Peace

# 257
Рая, така ще придобие известност Wink Затова, някаква реклама да има, и в метрото по-рано пускаха, сега не  Confused
А и също... Знаете ли, че в Италия например пускат по телевизията песните от концерта? (Примерно в някоя рекламка)  Peace
Тук в България имаме само списание през 2 месеца , някакви блузи , кукли и сега филма и книгите и това е ! А в другите страни даже и сладолед имат !  Simple Smile Simple Smile
Така е,но да се радваме,че имаме поне това аз например преди си мислех,че съвсем нищичко няма да пуснат! Peace
Права си ! Да се радваме на каквото имаме и да се организираме повече !  Simple Smile Simple Smile

# 258
Да се радваме на това, което имаме, че допреди няколко месеца само седяхме и се молехме.

Аз в мола не съм ходила и не знам дали има плакати или такива неща. Може да има стена за рисунки на фенове като при филма за 1Д.

Аз списанието утре ще си го взема през голямото, че имаме павильони наблизо.

За Фейсбуците не знам как са нещата, понеже рядко влизам и то през профила на мама, само за да гледам какво са писали от БРАВО и Егмонт и за да си чатя с една приятелка. И често играя Кенди Кръш. В Туитъра влизам през ден, два колкото да видя дали има нещо интересно.

# 259

Мен сега малко ме е яд, че не се включих в предишния конкурс.. Все щях да намеря някоя дрешка, която поне малко да наподобява на стила на някой от героите. ;д

Да, и аз имам дрехи, които наподобяват стила на Фран. Цяло облекло, рокля, подобна на една нейна (където танцува с Диего в епизод 70), обувки в неин стил и да не забравяме панделката. Laughing Но не бих изпратила своя снимка за конкурс, не знам защо. Thinking

# 260
Да се радваме на това, което имаме, че допреди няколко месеца само седяхме и се молехме.

Аз в мола не съм ходила и не знам дали има плакати или такива неща. Може да има стена за рисунки на фенове като при филма за 1Д.

Аз списанието утре ще си го взема през голямото, че имаме павильони наблизо.

За Фейсбуците не знам как са нещата, понеже рядко влизам и то през профила на мама, само за да гледам какво са писали от БРАВО и Егмонт и за да си чатя с една приятелка. И често играя Кенди Кръш. В Туитъра влизам през ден, два колкото да видя дали има нещо интересно.
Списанието ще видя и аз да си го взема утре , а за фейса и туитера ами аз влизам вече рядко и във фейсбука и в Туитера !  Simple Smile Simple Smile

# 261
Стили, благодаря ти за превода, получило се е много хубаво, постарала си се! Heart Eyes

Тини е много хубава на снимките, прекрасна е. Heart Eyes

Аз филмът ще го гледам с приятелки, разбрали сме се да отидем и вече сме резервирали места.

За страниците на Виолетта, наистина не се поддържат, правят ги и после само стоят така или качват тъпотии. Peace На много такива съм се натъквала.

Аз не бих се включила в това за пеенето, защото пея "прекрасно". Laughing Но можеше да се включа в това, което мина, което беше за облеклото, защото имам няколко подходящи неща и можеше да ги съчетая. Simple Smile

# 262
Лодо Heart Eyes

Нова снимка на Мартина, колко е слаба само Grinning

Канде

# 263
Каквото и да си говорим сериалът е най-известен в Аржентина, Испания и Италия. Нормално е там да пускат най-много неща.
И въпреки че тук феновете на "Виолета" са по-малко пуснаха доста неща. Списанието, книгите, разни блузи и други предмети, а сега и филма. Занапред ще пускат и още.
И аз като Миши преди си мислих, че нищо няма да пуснат. Спомняте си какво си говорехме тогава, но ето, че нещата се промениха.

Мен сега малко ме е яд, че не се включих в предишния конкурс.. Все щях да намеря някоя дрешка, която поне малко да наподобява на стила на някой от героите. ;д
Да, и аз имам дрехи, които наподобяват стила на Фран. Цяло облекло, рокля, подобна на една нейна (където танцува с Диего в епизод 70), обувки в неин стил и да не забравяме панделката. Laughing Но не бих изпратила своя снимка за конкурс, не знам защо. Thinking
Ей, браво. Тази рокля много ми харесва. Heart Eyes
В списанието на "Виолета" са сложили снимки на някои от участвалите в конкурса. Много са сладки всички.  Peace

# 264
Искате ли да направим анкета на темата или не? newsm78

# 265
Аз съм съгласна. Само кажете каква да бъде, защото аз не се сещам.

# 266
Да може Simple Smile

# 267

Ей, браво. Тази рокля много ми харесва. Heart Eyes

Е, тя не е точно същата, просто е в такъв стил. На Фран роклята е една без никакви елементи, а пък моята е по-цветна, има цветя и пеперуди май, но имам предвид, че онази част отгоре на роклята я имаше (мисля, че се наричаше тюл). И обувките ми са просто подобни, но не в еднакъв цвят и дизайн. Роклята и обувките ще ги нося на завършването на 7-ми клас, че тогава имаме едно изпращане, май е организирано от по-малките. Ще бъде нещо официално и трябва да сме по-издокарани, затова си купих роклята и в последствие разбрах, че прилича на тази на Фран. Simple Smile

# 268
Хора утре мисля , че може да си говорим по скайп с Хорхе !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554028444716502&set= … ype=1&theater

# 269
  • София
Рая, много ми харесват публикуваните гифчета.  Peace
Да, може да се направи анкета.  Peace
Аз пък на кино ще ходя с ндп-то си ;д Даа, и момчетата имат най-добре приятелки Simple Smile  Joy
Да, Дени, така по информацията ще се говори с Хорхе (Жорж).
Днес цял ден четох публикации свързани с Виолета: Концертът и се оказа, че Тоти бил Николас (Андрес)  Joy Щосел, Жорж и такива измислени имена.  Joy
Хора, много ми харесва така: да учим 3 дни, 10 да почиваме.  Laughing
Лодовика е много хубава и без грим. Много естествено изглежда и е много красиваа.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт