Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Хора утре мисля , че може да си говорим по скайп с Хорхе !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554028444716502&set= … ype=1&theater
Победителят ще може да си зададе въпросите на Хорхе утре, когато той участва в това предаване чрез скайп. Явно всички актьори от "Виолета" минават през предаването. :д

Марти, единствено са прави за Тоти. ;д На кратко така му казват на Николас, не знам защо. Peace
Ее, на кой не му харесва така. Царски си живеем направо. ;д Супер е. ^^ Само 3 дни ще се мъчим тази седмица, йейй.  Party Laughing
И аз мисля, че Лодо е много хубава без грим.  Heart Eyes Даже май без грим ми харесва повече. ;д

Нови снимки на Канде.

Първата снимка много ме кефи Heart Eyes, но на втората с това червило..  Laughing

# 271
Хора утре мисля , че може да си говорим по скайп с Хорхе !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554028444716502&set= … ype=1&theater
Победителят ще може да си зададе въпросите на Хорхе утре, когато той участва в това предаване чрез скайп. Явно всички актьори от "Виолета" минават през предаването. :д

Марти, единствено са прави за Тоти. ;д На кратко така му казват на Николас, не знам защо. Peace
Ее, на кой не му харесва така. Царски си живеем направо. ;д Супер е. ^^ Само 3 дни ще се мъчим тази седмица, йейй.  Party Laughing
И аз мисля, че Лодо е много хубава без грим.  Heart Eyes Даже май без грим ми харесва повече. ;д

Нови снимки на Канде.

Първата снимка много ме кефи Heart Eyes, но на втората с това червило..  Laughing

И на двете ми харесва, особено на първата.

# 272
Нови снимки на Факу:
Скрит текст:

Деймиън, Стефи, Хорхе и още някаква. ;д

Деймиън и Стефи.

Снимка от заснемането на втория сезон.

Много е сладка Тини. Heart Eyes

# 273
Лодо наистина е много хубава, на мен също ми харесва повече без грим, Heart Eyes малко прекаляват с грима гримьорите, но поне във Виолетта на Фран не й слагат чак толкова много. Peace Канде и тя е много хубава, но на втората снимка не ми харесва. Тини е много сладка на последната снимка. Heart Eyes
И на мен ми харесва да учим по 3 дена и после почивката да е двойно повече. То сега през май ще е така, защото има много почивки. Wink

# 274
Много мерси за отговора. Аз обаче виждам само от 50ти епизод.. дали има от началото на сезона? Ако има и откъде да се тегли, мога да ги гледам пък ще гадая какво казват.  Grinning Дано да повторят целия сериал от начало. Sad

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 15:05 от viki.t

# 275

Здравейте. От известно време започнах да следя редовно сериала и много ми хареса, но съм изпуснала доста.  Cry В интернет намерих серии само до 1 сезон епизод 25. Моля Ви, кажете ми откъде мога да наваксам сезона?  Cry
Здравей.  Hug Съжалявам, но сериите след 25-ти епизод със субтитри ги няма никъде.  Rolling Eyes Дано повторят първи сезон.
А тук се качват сериите от втори- http://vbox7.com/user:missyxselena.

Много благодаря за отговора! Аз в страницата видях само епизоди от 50ти. Sad Няма ли откъде да се види от началото на сезона? Има ли откъде да се гледат и на испански.. ще гадая какво си казват ама поне ще съм ги гледала  Grinning

# 276
Много благодаря за отговора! Аз в страницата видях само епизоди от 50ти. Sad Няма ли откъде да се види от началото на сезона? Има ли откъде да се гледат и на испански.. ще гадая какво си казват ама поне ще съм ги гледала  Grinning
В youtube има епизодите на испански. Ето, разрови се тук: https://www.youtube.com/results?search_query=violetta+capitulo
Ако имаш други въпроси- питай.  Hug

# 277
Днес си взех списанието и много ми хареса интервюто с Лодо и Руджеро,а на новите снимки е много сладка!Канде и мен нещо не ме кефи на втората снимка,но първата е уникална!Плаката и в списанието е много готин,както и този на Виолета,Леон и Диего.Следващото,което трябва да си купя е книжката.
А тая Стефка и на французина се лепнала,че и селфи снимка си направили  ooooh! ,а тази до Хорхе да не е истинската приятелка на Деймиън или е просто някаква актриса??

# 278
За момичето до Хорхе разбрах, че се казва Мари. А каква е за сега не се знае. :д
А за Стефка- не случайно й се носи прякорът лепка.  Mr. Green
Както и да е, хубаво е, че са се сприятелили бързо и прекарват време заедно.  Peace
Тази събота книгата на Тини- Simplemente Tini ще участва в Панаира на книгата и вече ще започне да се продава в Аржентина. Нека мине малко време и е наш ход да молим Егмонт да ни я преведат.  Laughing Heart Eyes

Тини колко е сладка тук. Heart Eyes

# 279
За момичето до Хорхе разбрах, че се казва Мари. А каква е за сега не се знае. :д
А за Стефка- не случайно й се носи прякорът лепка.  Mr. Green
Както и да е, хубаво е, че са се сприятелили бързо и прекарват време заедно.  Peace
Тази събота книгата на Тини- Simplemente Tini ще участва в Панаира на книгата и вече ще започне да се продава в Аржентина. Нека мине малко време и е наш ход да молим Егмонт да ни я преведат.  Laughing Heart Eyes

Тини колко е сладка тук. Heart Eyes

Голяма сладурана е тук!!! Heart Eyes Heart Eyes След филма наистина непременно трябва да се молим и за книгата на Тини и адски много се надявам да я пуснат!! Peace

# 280
Вие кога ще ходите на филма?Аз мисля че на 11 май..но не съм сигурна защото вечерта съм на рожден ден. Но ЩЕ ГО ГЛЕДАМ просто ще умра ако не...А за книгата на Тини......мисля че трябва да пишем на Егмонт колкото се може повече хора за да се навият да я преведат . Ако имате страници за Виолета там може да го споделите това и така.........имам предвид че колкото повече им пишем от това те ще спечелят и да....то кой не иска да печели?!Леля работеше в сайт за книги и като и казах за книгите на Вили и тя ги е споделила в сайта и е качила и спечелиха много.Заплатата и беше ДВОЙНА  Mr. Green Heart Eyes

# 281
Вие кога ще ходите на филма?Аз мисля че на 11 май..но не съм сигурна защото вечерта съм на рожден ден. Но ЩЕ ГО ГЛЕДАМ просто ще умра ако не...А за книгата на Тини......мисля че трябва да пишем на Егмонт колкото се може повече хора за да се навият да я преведат . Ако имате страници за Виолета там може да го споделите това и така.........имам предвид че колкото повече им пишем от това те ще спечелят и да....то кой не иска да печели?!Леля работеше в сайт за книги и като и казах за книгите на Вили и тя ги е споделила в сайта и е качила и спечелиха много.Заплатата и беше ДВОЙНА  Mr. Green Heart Eyes
Така е като сме повече хора ще видят,че има фенове,а и като се изредим няколко човека да ги питаме за книгата все ще се сетят да я преведат както тези,които сега пускат.Те ще спечелят доста,а и аз мисля,че има много хора,които харесват Тини тук в България и ще искат да прочетат малко повече за нейния живот!

# 282
Според мен има голям шанс да пуснат книгата й и при нас. Все пак преведоха някои от книгите на "Виолета", така че защо не преведат и тази на Мартина? А и според мен тя ще се продава доста повече.  Peace Много ще ми е интересно да я прочета.  Heart Eyes

# 283
Вие кога ще ходите на филма?Аз мисля че на 11 май..но не съм сигурна защото вечерта съм на рожден ден. Но ЩЕ ГО ГЛЕДАМ просто ще умра ако не...А за книгата на Тини......мисля че трябва да пишем на Егмонт колкото се може повече хора за да се навият да я преведат . Ако имате страници за Виолета там може да го споделите това и така.........имам предвид че колкото повече им пишем от това те ще спечелят и да....то кой не иска да печели?!Леля работеше в сайт за книги и като и казах за книгите на Вили и тя ги е споделила в сайта и е качила и спечелиха много.Заплатата и беше ДВОЙНА  Mr. Green Heart Eyes
Така е като сме повече хора ще видят,че има фенове,а и като се изредим няколко човека да ги питаме за книгата все ще се сетят да я преведат както тези,които сега пускат.Те ще спечелят доста,а и аз мисля,че има много хора,които харесват Тини тук в България и ще искат да прочетат малко повече за нейния живот!

Именно Simple Smile на мен ми е много интересно....  Heart Eyes Нямам търпение  Laughing

# 284
Толкова се радвам пускат Виолета вече и в Германия от 1 май сега ще успявам да си преведа епизодите от немски на български и така да се упражнявам супер Hug

Тини е написала леле Виолета тръгва и в Германия на 1 май толкова е странно да чувам как говоря немски хаха  Laughing

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 20:45 от md_violetta_fan

Общи условия

Активация на акаунт