Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Аз писах на Егмонт
Аз:Здравейте....Исках да ви благодаря за нещата които издавате на "Виолета".Сериала има много български фенове ...имам всичко което сте издали и Ви благодаря ужасно много.Вие ми върнахте надеждата....и вярата че може би ще имам неща на идола ми.Тини(Виолета) издава своя книга,която утре излиза в Аржентина.Бих искала да я преведете.Да не е сега може би.....и аз не не знам когато Ви е удобно.Ще зарадвате много Тинистаси в България.Ние сме много и вие сте единствената ни надежда за да опознаем Тини.Благодаря Ви от сърце
Егмонт:Здравейте! Благодарим за милите думи и за предложението. Ще пишем, когато имаме конкретна информация дали ще издаваме тази книга. Поздрави!

Thinking Дано тази информация излезе по скоро защото ще ги бием  Laughing  #2gunfire

Иви, това е прекрасна новина! И аз нямам търпение да отговорят. И аз им писах, но за съжаление още не са ми отговорили!!  #Cussing out #Cussing out

# 331
Аз писах на Егмонт
Аз:Здравейте....Исках да ви благодаря за нещата които издавате на "Виолета".Сериала има много български фенове ...имам всичко което сте издали и Ви благодаря ужасно много.Вие ми върнахте надеждата....и вярата че може би ще имам неща на идола ми.Тини(Виолета) издава своя книга,която утре излиза в Аржентина.Бих искала да я преведете.Да не е сега може би.....и аз не не знам когато Ви е удобно.Ще зарадвате много Тинистаси в България.Ние сме много и вие сте единствената ни надежда за да опознаем Тини.Благодаря Ви от сърце
Егмонт:Здравейте! Благодарим за милите думи и за предложението. Ще пишем, когато имаме конкретна информация дали ще издаваме тази книга. Поздрави!

Thinking Дано тази информация излезе по скоро защото ще ги бием  Laughing  #2gunfire

Иви, това е прекрасна новина! И аз нямам търпение да отговорят. И аз им писах, но за съжаление още не са ми отговорили!!  #Cussing out #Cussing out

Ще ги бием  Joy бтв вие взехте ли си новата книга?Тук в Пловдив постоянно вали -_- и не съм мърдала от вкъщи  #Cussing out

# 332
Аз писах на Егмонт

Ще ги бием  Joy бтв вие взехте ли си новата книга?Тук в Пловдив постоянно вали -_- и не съм мърдала от вкъщи  #Cussing out

И при нас валеше. От 2 дни времето е хубаво, но аз съм болна и не мога да излизам.  Но се надявам утре да мога да се измъкна за малко и да отида да си я купя.

# 333
Нова книга.Излиза на 24 Май  Blush Heart Eyes

# 334
Страхотно е,че са ти отговорили,Иви!!Аз много се надявам да пуснат книгата на Тини при нас.
За новата книга вече проверих, но от Хеликон ми казаха,че са я пуснали последният работен ден и при тях не е стигнала така че аз ще си я купя другата седмица,а вие може също да проверявате може във другите книжарници да я има!

# 335
Аз писах на Егмонт

Ако ще ги бием аз се вклювам!

# 336
Иви, много е хубаво, че си им писала и, че са ти отговорили. Според мен има голям шанс да я преведат. ^^
Аз не съм си взела новата книга, защото не можах да я намеря.  Rolling Eyes А тази, която излиза на 24-ти май изглежда интересна.  Peace

На срещата с Тинистаси е продължила 4 часа и са присъствали около 250-300 000 души.  #Crazy

Леле.. не мога да повярвам. Не са много известните личности, които събират толкова голяма публика.. Браво на Тини! Много се радвам, че е толкова харесвана и обичана от толкова хора. Heart Eyes Това си е истинско постижение.

С Мечи и с Хорхе. Толкова са сладки. Heart Eyes

Има много хубава рокля. Heart Eyes

Милата.  Cry

Обичам я все повече. Толкова е искрена и мила и е толкова близо до феновете си- обича ги, говори с тях, прави какво ли не, за да ги (ни) направи щастливи. Heart Eyes

Красота. Heart Eyes

Скрит текст:

На срещата са се продавали книгите "Simplemente Tini".

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 01:42 от littlexsecrets

# 337
Леле преживяването сигурно е било уникално!!!Толкова исках и аз да съм там! Praynig

# 338
WOW! Било е страхотно! Как ми се ще всички да бяхме отишли!

Ludmila Cyber St@r на английски:

https://www.youtube.com/watch?v=0yEQPiy4ox4

Добре, че го превеждат в Англия са го превели. Дано преведат и The U-Mix Show. Даже ако в Ангия преведат някоя и друга книга на Виолета, която тук нямаме може да си я поръчаме онлайн.

Аз книгата я търсих в четвъртък в Сиела, но я нямаше, но ще се докопам до нея. Дано от Егмонт преведат книгата на Тини! Щом в Аржентина има толкова много Тинистаси, то в България също не са малко.

И стигнах до един извод: Гугъл превежда от Испански на Български, както китайците превждат от Китайски на Английски. Следователно китайците са изобретили Гугъл, което затвърждава вица "Бог е създал света, а китайците - всичко останало"  Joy Joy Joy Без лоши чувства към китайците, де.  Peace

# 339
На срещата са се продавали книгите "Simplemente Tini".

И въпроса който 1 си зададох е Кач пара(Колко струва)

# 340
и аз току що писах на Егмонт
Здравейте издателство „Егмонт“. Пиша ви по две причини.Първо за да ви благодаря за всичко което правите за  В-ловърите(феновете на сериала „Виолета“)в България. Преди да започнете да издавате списанието и книгите към сериала аз не вярвах, че изобщо някой го интересува за феновете на „Виолета“, но... Вие се появихте и ни върнахте изгубената надежда за което ви благодаря с цялото си сърце.
Втората причина по която ви пиша е да ви помоля за нещо. Преди 2-3 дни в Аржентина е излязла книгата „Simplemente Tini“-в нея се описва живота на моята, а и не само моя, идолка Мартина Стоесел. Моля ви ако имате възможност да я преведете и на български. Това би значило много за всички Тинистнаси и В-ловъри в България.  Моля ви сбъднете желанието ни!

# 341
Снимка на Тини от книгата и Peace

Има и стикери

# 342
Преживяването наистина е било уникално. Дано някой ден и ние имаме възможност да отидем или на концерт на Мартина, или на концерт на всички от "Виолета".  Heart Eyes
Ето песните от концерта:

1. Hoy Somos Mas

2. Te Creo
http://youtu.be/KKJB3vZglis

3. Como Quieres
http://youtu.be/Xdv8I2AM7nk

4. Lucha Por Tus Sueños
http://youtu.be/3V-9v79w0xY

5. Corre (с Хорхе)
http://youtu.be/dOdQLNYrmiA

6. Price Tag (с Мечи и Хорхе)
http://youtu.be/Z7r9IqrT2j0

7. Celebra La Vida (с Аксел)
http://youtu.be/RuougkQYFcU

8. Imagine
http://youtu.be/cn5ZINCbw_o

9. En Mi Mundo (финала)
http://youtu.be/1CK91J0DOg8

Най-много ми хареса как изпълни Lucha Por Tus Sueños, En Mi Mundo също.  Heart Eyes Дуетът й с Хорхе беше много добър. И двамата пяха страхотно, а и самата песен е много хубава.  Peace И като се прегърнаха накрая бяха много сладки. Heart Eyes Дуетът й с този Аксел също беше супер. Не съм го чувала до сега, но явно е известен в Аржентина, а и има доста хубав глас. Песничката също е много ритмична и хубава. Супер бяха. Хареса ми и как изпя Imagine, но не в началото (защото почти не се чуваше, може и да е от записа), а след това.  Heart Eyes И също се разчувствах и аз като тя се разплака.  Sad За Price Tag с Мечи и Хорхе.. ами нещо записът не е особено добър. Може би най-добре се справиха като дойде и Хорхе. Много го бива да е рапър!  Laughing Heart Eyes Сладур е голям. И после като тримата запяха припева се получи добре.  Peace

И не знам дали ви направи впечатление, но само погледнете публиката.. През повечето време си стояха, не пяха песните и не показваха никаква емоция. Тини трябва да дойде при нас, за да й покажем какво е истинска публика! Ние ще пеем, ще танцуваме, ще викаме.. няма да се спрем.  Laughing

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 15:31 от littlexsecrets

# 343
Рая,благодаря,че ги качи клипчетата!!!Аз съм много учудена,че не реагираха на доста пъти на песните явно са били в захлас като са чули Тини,но ако сме ние съм сигурна,че от кеф даже и на сцената ще се качим Wink Личи си,че Тини се е раздала на макс за феновете си въпреки че повечето отново бяха деца и явно я възприемат просто като Виолета,но въпреки тази среща и всичкият този народ съм сигурна,че Тини има още толкова фенове,които не са успели да присъстват като нас например.
Харесаха ми всички изпълнения,Хорхе наистина е много добър в  рапа,а този Аксел малко стила му прилича на Michael Telo,с Мечи бяха много сладки също!

# 344
Мартина е просто невероятна.Толкова истинска и земна  Heart Eyes Виолета също я обичам,нищо,че е правила безброй много грешки,че даже и продължава.Тини наистина трябва да дойде тук с каста,не само ще им покажем какво е публика,а и няма да ги пуснем да се върнат в Аржентина  Twisted Evil Само дано лепка и мамута ( с много козина Лазаня) да не дойдат,че иначе  #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт