Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 647
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!!  Срещата с Тинистаси е била страхотна. Наистина де да можеше и ние да сме там, за да им покажем какво е истинска публика.  Grinning   Доколкото видях вчера темата е станала на 1 година!! Хайде честита 1 година (малко със закъснение).  Когато дойдат в България, специално за Бродуей ще направим тава българска мусака, защото като гледам от екипа няма да му направят.  Mr. Green Mr. Green   Grinning  Grinning  Както винаги Лодо е прекрасна на снимките, а темата за Виолета няма да я захващам, защото ще пиша до утре. 

А и също за мусаката, не ви ли се струва, че Бродуей пее "Енкуентро тодо ен ми мусака" ;д;д

Нова песен от Виолета! Не е "Algo suena en mi"  a e "Algo suena en mi musaka" Wink

Новата песен на Виолета е просто невероятна!! Нямам търпение да чуя и на концерта им.  Mr. Green Mr. Green

# 376
Рая,и аз съм на твоето мнение  Peace Тети,срещата наистина е била невероятна.Накрая как са разхвърляли само  ooooh! Абе хора бе забравихме,че освен мусака,Бродуей обича и фежоада  Joy И салата май обича..ох незнам този човек не го разбирам newsm78
Скрит текст:
Рисунката не мога да я кача,може ли някой да ми даде е-mail да го пратя,за да го качите bouquet

# 377
Рая,и аз съм на твоето мнение  Peace Тети,срещата наистина е била невероятна.Накрая как са разхвърляли само  ooooh! Абе хора бе забравихме,че освен мусака,Бродуей обича и фежоада  Joy И салата май обича..ох незнам този човек не го разбирам newsm78
Скрит текст:
Рисунката не мога да я кача,може ли някой да ми даде е-mail да го пратя,за да го качите bouquet

Ооооо, да!!  Спомням си как Фран и Ками се биха за  фежоадата. Много смешен момент!!  Mr. Green Mr. Green Grinning Grinning

# 378
Цитат
и също за мусаката, не ви ли се струва, че Бродуей пее "Енкуентро тодо ен ми мусака" ;д;д

Абе какво му се смеете правилно си го пее човека "Еncuentro todo en mi múuSAKA - Откривам всичко в моята мууСАКА... Yo necesito que mi múuSAKA - Наистина ми трябва мууСАКА... Joy Joy, така че стига сте му се присмивали, той си знае какво пее. Я представете си, ако някой от вас му я вземе Twisted Evil Close, да не сте близо до него, както преди Руджеро му я беше взел и помните какво му направи. #Crazy

Да точно, в последните минути ще мислят нов план, вероятно за 3 сезон ще е... Crazy Flutter Нещо странно тук има...

Забележете от 3.29, като се целуват, Диего и Людми гледат назад(тя му казва новият план Laughing) и така до 3.33, когато другите ги аплодират, че са се целунали, (Людми и Диего още са назад) и от 3.34 като ги дават от по-далече, опааа нещо магически и двамата са напред... Rolling Eyes Нещо май не си спомнят на къде са гледат в последно време Joy Laughing или може би, Диего си е поплакал, Людмила му е изтрила сълзите, една вещица е дошла и ги е завъртяла, за да може публиката да ги  вижда, абе много теории, една е истината - Не я знаем... Flutter

# 379

Какви разлики има между актьорите от 2-та сезона, е почти не са много и не на всички, абе разлики..
 Mr. Green Mr. Green

# 380
Тини май и на двете ръце има такива сърца

# 381
Разбрах колко е цената на книгата-169 песос което е 28 лв

# 382
Здравейте хора от много време не съм писала ! Колко много обаче сте изписали ! За мусаката на Бродуей , човека е просто гладен или знае , че тук при нас има нещо вкусно наречено мусака и си пее за него !  Joy Joy За онзи клип от инстригама на Тини то си личи , че това не е Питър той ако пее ще счупи прозорците ! Чудя се защо не вземе да си направи пластична операция на лицето и да се направи напримерно на ами на Джъстин Бийбър ;дд Поне така и Тини ще започне да го харесва още повече нали Тини е фен на Джъстин ! За концерта с феновете ! Ама колко боклук са оставили , а хората се борят за каузата да опазят природата ! Това е ужасно ! Видях , че са малки деца ама нали има и родители те какъв пример дават на децата ?
За Леон , Виолета и Диего ! Значи вече не мога да споря и аз взимам страната на тези които казват , че не трябваше да се хваща с Диего като няма чувства към него ! Жалко за момчетата , но мисля , че на Виолета ще и дойде акъла !
За целувката на Виолета и Леон ! Незнайно как Людмила  и Диего са назад и изведнъж са напред и пляскат ! Това е някаква магия  Peace Joy Joy

# 383
Хаха жал ми е за Бродуей.Само какъв гладник го изкарахме. Joy За малките татусчета на Тини..ами незнам за какво са й.На китката надписа най ми допада.Вчера нарисувх Диего и Мартина заедно,ама беше набързо за около 30 мин.,а втората я направих днес за час и нещо и е само на Тини.Стана добре според мен  Mr. Green Още малко до новия епизод  Crazy Нямам търпение  Heart Eyes

# 384
Вижте какво намерих 'дд

# 385
Вижте какво намерих 'дд

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 moresmile

Дени,
Скрит текст:
Какво стана с историята ти?

# 386
Вижте какво намерих 'дд

Дени,
Скрит текст:

Спирам я !

# 387
Вижте какво намерих 'дд

Дени,
Скрит текст:

Спирам я !

Защо?  Беше много хубава.  newsm78

# 388
Скрит текст:
Иви писах ти по фб  Mr. Green .Ох от днес съм се захванала с 90 дневната диета и съм огладняла като вълк,дано поне издържа до 18:00 без да изръфам нещо,че съм готова да си опържа котката която е до мене  Mr. Green

# 389

Хихихи много са хубави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт