Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ти много Heart Аз от много време не съм рисувала,ама пък ми хареса темата ;д За Тини съм готова да нарисувам още 100 ;д

# 391
Благодаря ти много Heart Аз от много време не съм рисувала,ама пък ми хареса темата ;д За Тини съм готова да нарисувам още 100 ;д
Ягодке,рисунките са се получили перфектно много ми харесват! !  Heart Eyes

# 392

Ягодке, рисунките ти са уникални!!  Страхотни са!!!   newsm74

# 393
  • София
Много е яка рисунката!  Peace
Дени, защо спираш историята ти?  Sad И Кати отдавна не е писала.  newsm78  
По между другото за историята на Стили:
Скрит текст:
Новия сезон излиза след 2-3 седмици  Peace Сезон 3 е с 26 епизода ;д А сезон 4 още не е завършен, така че и ние не знаем какво ще се случи  Laughing

# 394
Здравейте.  Hug

Марти, и на мен съгражданката ти от Младост ми липсва. ;д  Sad Явно няма време да пише, но ако ни чете дано да види, че се усеща липсата й.
На Бродуей само тази пуста мусака му се върти в главата бее.  ooooh! Все е гладен този човек. Mr. Green

Тети, правилно. Ще му направим на Бродуей една мусака, нали сме си добрички. На мен вече започва да ми става жал за него.  Sad Умира си от глад, а онези само спят, мързи ги да му направят мусаката.  Laughing

Ааа, вярно бе, Ягодке.. фежоадата съвсем я забравихме.  Joy Много обича да яде този.  Mr. Green

Абе какво му се смеете правилно си го пее човека "Еncuentro todo en mi mъuSAKA - Откривам всичко в моята мууСАКА... Yo necesito que mi mъuSAKA - Наистина ми трябва мууСАКА... Joy Joy, така че стига сте му се присмивали, той си знае какво пее. Я представете си, ако някой от вас му я вземе Twisted Evil Close, да не сте близо до него, както преди Руджеро му я беше взел и помните какво му направи. #Crazy
Хаха, направо ме уби.  Joy Обаче има доста голям смисъл в това, което пее.  Joy Оо, мен ме е страх от него.. ако му вземем мусаката ще стане страшно. Милия Руджеро, дано да е по-добре.  Sad Но Бродуей му е нанесъл психическа, а може би дори и физическа травма за цял живот.  ooooh! Mr. Green

Аууу, ама големи магии се случват в този сериал.  Thinking Странна работа, сега и аз го забелязах това с Людми и Диего. А може би пък са страшно бързи и така са се обърнали за 000,1 стотна.  Laughing  Обаче това си е умно- докато Виолета и Леон се целуват и всички ги гледат, Диего и Людмила се обръщат назад и тя му казва плана си за третия сезон. И после като Виолета и Леон спират да се целуват, те магически се обръщат напред. Сякаш нищо не е станало. Айййде, разкрихме ги.  Party Joy

Скрит текст:

Какви разлики има между актьорите от 2-та сезона, е почти не са много и не на всички, абе разлики..
 Mr. Green Mr. Green
Най-съществена разлика има при Виолета и Леон. А едно нещо завинаги си остана така- Виолета все избира между две момчета.  Laughing А в третия сезон може би вече ще има промяна и ще избира между цели трима. newsm78 Mr. Green

Дени, браво- измисли решение на проблема с Питър. Наистина на човека му трябва една пластична операция и вече всички ще го харесват. ^^ Обаче не става само с лицето.. трябва и да ходи на някаква епилация, пък после малко и на фитнес да добие по-хубава форма. ;д
За концерта и боклука, който са оставили- на мен ми стана обидно, пък не знам какво й е било на Тини. На концерта говорят как трябва да се опазва природата, а след това феновете оставят хиляди боклуци след себе си. Не го разбирам.  Rolling Eyes

Ягодкее, страхотни са ти рисунките.  Heart Eyes Браво!

# 395
Най-съществена разлика има при Виолета и Леон. А едно нещо завинаги си остана така- Виолета все избира между две момчета.  Laughing А в третия сезон може би вече ще има промяна и ще избира между цели трима. newsm78 Mr. Green

Рая, малка грешка имаш - в сезон 3 Виолета няма да избира между 3 момчета, тя ще си играе с тях, както винаги. Rolling Eyes Но вече всички сме свикнали, така че няма какво повече да обсъждаме.

За историята ни с Марти:

Скрит текст:
Добра новина - Марти реши да бъде малко по-щедър и се разбрахме днес да кача епизод 1 от сезон 4. ;д Peace Очаквайте го скоро (днес), ще постна линк в темата. Ще кача и специални промота за четвърти сезон (какво се случва с всеки герой), но май няма да е днес. Не очаквайте да разбирате всичко от нещата, за които се говори в епизод 1 от четвърти сезон. Все пак не съм качила последните епизоди от трети, а случките са свързани. Е, пожелавам ви приятно четене. smile3503

# 396
Благодаря ви Hug Спрете се!Бродуей да дойде в България и само мусака сутрин,обед и вечер ;д Няма да остане гладен.Ками не се грижи за него #Cussing out Людмила не се спря Naughty Сигурно е измислила този нов план докато Леон и Вили се целуваха hahaha Още малко до 18:00.  :love Heart Eyes

# 397
  • София
Фло и Хоакин готови да се снимат ;д

Нова стара снимка на Тоти ;д

# 398
Здравейте Hug
Първо ще започна с темата за Виолетта. Simple Smile Съгласна съм с написаното за Виолетта от Рая, Стили и Марти. То това се знае, защото аз съм си изказвала мнението десетки пъти, така че.... Разбира се, Виолетта няма само лоши черти, има и много добри. Всеки си има мнение и го изказва. Някои мислят, че Виолетта постъпва правилно и не върши нищо нередно, или го върши, защото е несигурна в любовта, защото и се случва за първи път. Други мислят, че не постъпва правилно и греши. Отново казвам, всеки си има мнение. Peace
Интересно е случващото се на финала на 2 сезон, аз не бях забелязала това с Диего и Людмила. Laughing Рая как веднага се сети, че кроят новите си планове. Joy Joy То може наистина да е така, ще е доста странно, ако е така. Ще сме разгадали сценария (по скоро Рая) Joy
Питър наистина трябва да си направи операция, за да се разкраси малко или да си смени лицето. Mr. Green Горката Тини с такова същество до себе си, тя е толкова съвършенна, а той е..... Sick Но това е нейният избор. Peace
За муската на Бродуей нямам думи, мисля, че е готов да убие човек заради нея. Joy Joy Както се беше хвърлил на Ружеро..... Joy Joy
Ягодке, рисунките ти са се получили много добре, страхотни са! Heart Eyes
За историята на Стили и Марти. Следя я доста задълбочено, много е интересна, браво на вас! Grinning Хубаво е, че ще разкриете малко от това, което ще се случи в 4 сезон и ще качите първи епизод на 4 сезон. Peace

# 399
Обаче това си е умно- докато Виолета и Леон се целуват и всички ги гледат, Диего и Людмила се обръщат назад.
Хора вие толкова ли не схващате-Людмила обръща Диего назад защото има препоръчителен зрителен контрол- сцената не се препоръчва за Диеговци под 20 години Wink
Марти да знаеш аз се отказах от историята  Sad
Хора не помните ли- остават още 33 минути до новите епизоди  #Crazy Flutter Crazy

# 400
Нови снимки на Лодо, много е СЛАДКА Heart Eyes Heart Eyes

# 401
  • София
Значи Виолета отново проявява своята нерешителност.  Wink Реве за Анджи, а иска да си ходи.  newsm78 Значи Анджи няма да се върне повече този  сезон така ли?  Rolling Eyes  Тази Олга е опасна. Винаги е толкова забавна  Joy Не знам как можеш да вдигаш тост за човек, който си отива.
Виолета колко пъти ще прегърне и целуне Леон докато е с Диего?  newsm78
Людмила е като кокошка.  hahaha Те така нищо не разбират  Laughing като нея. Само ще си остане с мечтата да отиде в Испания с Макси  Laughing
Грегорио е голям тенисист  Laughing Хареса ми хореографията на Камила и Бродуей.  Peace Всички хореографии ми харесват де ;д но не разбирам защо накрая Макси и Людмила, и Камила и Бродуей се дънят  newsm78 Людмила много точно си каза нещата на Федерико.  Peace Той трябва да си признае, защото на нея и личи много.  Peace Камила също не знам защо не си признава, че обича Бродуей.  newsm78 Ана да се гръмне  #2gunfire Хаха тази Камила и Людмила ;д и двете си говорят самички  Laughing Хареса ми изпълнението на Algo se enciende (ако така се пише) ;д Целия епизод е наистина много тъжен  Cry Cry Обаче и Грегорио се натъжи ;д това значи, че всеки има чувства  Peace Този Бето е велик  Laughing Laughing

Благодаря, Или.  Hug

# 402
Много интересен и доста тъжен беше днешният епизод.Виолета продължи със своето разиграване и аз като Марти се питам колко пъти ще прегръща Леон докато е с Диего??Ами като искаш съвет от Диего го приеми,а не да ревеш пред и сякаш нарочно очакваше някаква реакция на Леон(може би очакваше и да я целуне),а и Диего като отиде да я посъветва тя се измъкна и го излъга,че мислела за Анджи,а от тази сцена излезе,че е мислила за Леон.Аз не мисля,че това,което Диего и каза беше по-малко вярно от това,с което я успокои Леон,но не прегръдките му били по-силни вече и тя се чуди какво да измисли и се оплаква на Фран,че сърцето и подсказвало друго ами на Диего сърцето,на Лара за това въобще не се и пита?
Джейд този епизод пък прекали с целувките не остави Херман на спокойствие Joy
Много трогателно ми беше изпращането на Анджи много добра душа е и получи толкова красиви думи от всички и тук поне Виолета се постара да покаже,че не и липсва,но през целият епизод Анджи и беше оправданието и това въобще не ме учуди.
Камила не харесвала Бродуей да бе все едно Бродуей да каже,че не обича мусака Joy ,но видяхте ли,че Себа се връща в следващият епизод?
Ана най-накрая да я разкрие Фран толкова лъжи изрече,че крайно време и беше да си понесе последствията ще видим в следващият епизод.
Людмила започна много да се издава и Феде трябва да си признава вече много ми стана смешен Грегорио с неговото тенис облекло Joy как им каза тук не е студио за актьорско майсторство  Joy
Марти,Стили следя и вашата история очаквам новите епизоди!!

# 403
Значи Виолета отново проявява своята нерешителност.  Wink Реве за Анджи, а иска да си ходи.  newsm78
Мога да кажа че Вили този път постъпва по-вярно от преди. Не знам за вас но и аз в момента изживявам  това което и Вили-леля ми ще се местят в Америка а аз хем искам да идат защото там е по-лесно за живеене хем искам да си останат при мен. Не пожелавам дори и на най-големият си враг да му се случи такова нещо! Затова не съдете Виолета защото знам какво е да си на нейно място и наистина ти се къса сърцето!

# 404
Значи Виолета отново проявява своята нерешителност.  Wink Реве за Анджи, а иска да си ходи.  newsm78
Мога да кажа че Вили този път постъпва по-вярно от преди. Не знам за вас но и аз в момента изживявам  това което и Вили-леля ми ще се местят в Америка а аз хем искам да идат защото там е по-лесно за живеене хем искам да си останат при мен. Не пожелавам дори и на най-големият си враг да му се случи такова нещо! Затова не съдете Виолета защото знам какво е да си на нейно място и наистина ти се къса сърцето!
Така е наистина е много гадно все пак Анджи показа на Виолета правият път и сега тя една от най-добрите в студиото,срещна толкова много хора,откри приятели и врагове,но от днескашната серия ми стана кофти,че тя каза на Диего,че и е мъчно за Анджи,а после пред Фран,че обичала Леон и така нататък.Как да очаква от Диего да е по-добър от Леон като не е искрена с него?Много съжалявам,че и ти имаш такава ситуация като тази на Виолета,чувството е направо отвратително,защото колкото и да е разстояние си играе огромна роля и винаги човек се чувства най-добре при близките си жалко,че има много хора,които заминават от страната,но като не се предлага нищо,което да ги задържи всеки търси по-добър начин за живеене!

Общи условия

Активация на акаунт